Bestand 003 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie

Ik ben dol op Stokke en haar producten, uit menig lijn heb ik een exemplaar staan. Hét product der producten in mijn eigen ogen! De Stokke Tripp Trapp! Een stoel ‘for life’ genoemd en met recht en reden. Wij hebben onlangs de derde in elkaar gezet – okay, Boris.. – want ook deze Uk krijgt haar eigen variant. En ik mag er vandaag eentje weggeven mét bijbehorende Newborn Set of Baby set. Doe je mee?

TrippTrapp Growline 200206 Global press scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie

De Stokke Tripp Trapp is een ‘chair for life’. De stoel groeit mee vanaf de geboorte door de accessoires (Newborn Set en Baby Set). Je kunt er als baby maar ook als volwassenen op zitten. Je verplaatst de plankjes al naar gelang leeftijd en lengte.

De stoelen zijn naast praktisch ook gewoon mooi. Je kan de kleur aanpassen naar je eigen stijl, voorkeur en woonkamer. Gemaakt van kwalitatief sterk hout, echte eyecatchers. Mede door het iconische, tijdloze Scandinavisch design door Peter Opsvik.

Bestand 000 5 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie
Bestand 000 4 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie

De keuze aan houtsoorten en kleuren is ook enorm, voor ieder wat wils. Wij hebben voor Fos de ‘Beukenhout Storm Grey’, voor Hazel de ‘Oak Naturel’ en voor Baby hebben wij gekozen voor ‘Beukenhout Whitewash’. Wij hebben namelijk meerdere kleuren stoelen aan de tafel en juist die diversiteit past enorm goed bij ons.

En je doet er een leven lang mee door de accessoires van de Newborn Set, de Baby Set en de accessoires die passen bij de stoel voor een tiener of volwassene.

Je kindje schuift dus met de Newborn Set gewoon bij je aan tafel, bij jullie als ouders en/of bij de rest van het gezin. Héél fijn vind ik dat. Maar ik gebruik het, na veel ervaringen met twee kinderen, ook als ik aan het koken ben en de kleine – op afstand – bij mij ligt zodat ze me in de smiezen kan houden. Toen wij in ons appartement woonden, gelijkvloers, zette ik de stoel in de badkamer zodat ik kon douchen, ideaal! Als ik de was op aan het vouwen was, blousen aan het strijken, zette ik de kinderen in de Tripp Trapp en kon ik oogcontact maken en waren ze kalmer dan wanneer ik niet in beeld was. En makkelijk als je begint met de eerste hapjes.

Hij is licht en makkelijk te verplaatsen, je schuift hem zo naar een ander deel van je kamer. Comfortabel, veilig, en hij biedt steun en vrijheid om (zelfstandig) te bewegen vanaf jonge leeftijd.

Bestand 009 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie
Bestand 002 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie
Bestand 003 1 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie

Kleine baby Hazel!

De Newborn Set is dus geschikt vanaf geboorte tot aan zes maanden. Je kindje zit vanaf dag één op zijn/haar eigen stoel op dezelfde hoogte als de rest van het gezin. Hij is eenvoudig op de Tripp Trapp te klikken; door veiligheidsindicatoren zie je of de Newborn Set goed bevestigd is (ze kleuren groen). Hij heeft twee standen: liggend en zittend (ergonomisch verantwoord). De zittende stand is ideaal wanneer je je kindje gaat voeden en de bijgeleverde hoes is makkelijk afneembaar en wasmachinebestendig.

De Baby Set is de stap erna, van zes maanden tot ongeveer 3 jaar oud. Hazel was snel een grote meid en zat vanaf twee jaar al zoals Fos op de stoel zonder accessoires. Eenvoudig er op en af te halen, geen gedoe of moeite!
En natuurlijk verkrijgbaar in diverse kleuren, bijpassend bij de Tripp Trapp stoel. Veilig en geeft steun maar tegelijkertijd biedt het alsnog die bewegingsvrijheid. Je combineert het met speciale kussens voor extra comfort en stevigheid en mocht je je prettig daarbij voelen is er ook nog een harnas beschikbaar.

Mocht je álle stoelen en accessoires eens willen bekijken dan kan je natuurlijk naar je lokale babywinkel maar in Amsterdam zit de Brand Store, de Boezemvriend. Zij hebben álle items staan.

Bestand 007 scaled - Voor elke fase - De Stokke Tripp Trapp Chair! + Winactie

Winactie

Er zijn merken waar ik als moeder héél blij van word. Stokke is een merk waar ik veel producten van heb gekocht, gekregen en meerdere items op dagelijkse basis van gebruik. De flexi-badjes voor het badderen van de kinderen – die ook mee kunnen op vakantie! – of de EzPz placemats op het tafelblad toen Fos & Hazel jonger waren. Het Stokke Sleepi bedje voor Hazel die wij onlangs hebben overgezet naar de grootste stand. En natuurlijk de Stokke Tripp Trapp, de stoel die niet uit ons leven of onze woonkamer is weg te denken.

En jij kan die winnen! Je krijgt een Stokke Tripp Trapp in de soort ‘beukenhout’ naar keuze én een Newborn Set óf Baby Set als dat nog wenselijk is voor de fase waarin jullie zich bevinden. Bij de Baby Set mag je een bijbehorende kussenset uitzoeken en je krijgt het tafelblad er ook bij cadeau.

Hoe doe je mee? Geen poespas, daar houden we niet van! Dus geef hieronder aan dat je mee wil doen, bekijk op de Stokke website welke Tripp Trapp jij het mooiste vindt en welke set, Newborn of Baby, erbij zou willen winnen. Vul een geldig e-mailadres in en aankomende vrijdag krijgt de winnaar een bericht van mij. Een prachtig kerstcadeau!

Mocht je het fijner vinden om via Instagram mee te doen, vanaf dinsdagavond kan je daar ook een reactie achterlaten.

Heel veel succes!

Liefs,

Elise Joanne