avw - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!
DSC 0584 4928x3264 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

Ik vind het zó leuk om Fos blij te maken met prachtig speelgoed, absoluut een van de mooiste kanten van mijn werk. Maar wat ik misschien wel net zo leuk vind is het laten delen in het plezier, zeker voor Sinterklaas. Ik heb vandaag namelijk weer een gouden Tip van Flip met de Vrolijke Vriendjes Piratenschip van VTech én ik mag er eentje weggeven aan jouw zoon of dochter. Doe je mee?

DSC 0486 4928x3264 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

DSC 0517 3264x4928 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

VTech speelgoed heeft eindeloos veel speelgoed, zoveel is duidelijk. En vrijwel alles valt in de smaak hier, het ene liedje is nog leuker dan het andere. De vriendjes, auto’s treinen en deuntjes zijn altijd goed bedacht, spreken lieve woorden en zingen aanstekelijke liedjes waar mijn kinderen dol op zijn. Er heeft geen merk ons hart zo veroverd als VTech en ik heb vandaag ook weer een prachtexemplaar om te laten zien én om weg te geven.

DSC 0524 3264x4928 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

Het VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip is precies dat; een mooie stevige boot met een aantal vriendjes die erbij passen. Een aapje voor in de mast, een kapitein voor aan het roer en een matroos die het reilen en zeilen regelt. Daarnaast bevat het schip een vrolijke octopus die rondjes draait in het midden van het schip.

DSC 0650 3264x4928 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

DSC 0555 3264x4928 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

Op het oog is het sowieso echt een mooi schip, een schoonheid om te zien. Het schip kan opengeklapt worden waardoor er nog meer facetten en speelmogelijkheden vrij komen. Natuurlijk bevat het meerdere knoppen waarbij je deuntjes, zinnetjes en speelmogelijkheden ten gehore krijgt, ieder knopje (rood, groen, blauw) bevat iets anders. Met dit schip leert je kindje kleuren kennen maar ook cijfers tellen, elk speelgoeditem bevat altijd iets vrolijks én educatiefs.

Met Kapitein Kay, Matroos Milan en Aapje kan je naar hartenlust schateiland blijven veroveren. Met een druk op het kanon lanceert hij een kanonskogel, wanneer het schip open is geklapt kan je spelen met het schateiland en de octopus laat zijn tentakels vrij draaien. Er zijn veel bewegende onderdelen en punten waarop de vrolijke vriendjes kunnen worden geplaatst. Draai aan het roer, hijs de zeilen en plaats een van de vriendjes op een plek naar keuze. Het piratenschip beweegt naar voren en achteren (zonder krassen op je vloer achter te laten, pluspunt!) als een echte boot. Zoals altijd heeft ook dit speelgoedstuk een regelbaar volume en automatische uitschakeling. Vindt deze mama ook wel zo prettig, haha.

DSC 0592 3264x4928 - Sinterklaastip: VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip + Winactie!

Dit is onze eerste kennismaking met Vrolijke Vriendjes van VTech, onderhand hebben wij al de Toet Toet Auto’s leren kennen, Zoef Zoef Dieren, VTech Baby, Preschool en Little Love. Het is een zeer succesvolle kennismaking, Fos is dol op zijn nieuwe schip en neemt Kapitein Kay overal mee naar toe. Aapje moet in de mast blijven en de boot bemannen want niemand mag hem meenemen. Absoluut een hele mooie aanrader voor aankomende Sinterklaasviering of elke andere gelegenheid die passend is. Wij zijn zeer blij met de nieuwste aanwinst!

Winactie!

Wil je deze VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip winnen zodat jij hem nog voor Sinterklaas binnen hebt en kan geven aan jouw kroost? Dat kan! Geef hieronder in het reactieveld aan dat jij dit schip zou willen winnen en voor wie hij bestemd is. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje!

De winactie zal precies een week lopen en in de dagen die volgen krijgt de winnaar van mij een persoonlijke e-mail. Ik zorg dan dat het piratenschip jullie kant op komt, ruim op tijd voor Sinterklaas!

VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip is te koop bij diverse winkels en webshops zoals Bol.com en kost €44,95.

Succes!

Liefs,

Elise Joanne