Sinterklaascadeautjes onder de tien euro - Sinterklaas (schoen)cadeautje tips voor kleuter onder €10,-

Het is bijna Sinterklaas en dat betekent dat ook deze moeder cadeautjes in huis gaat halen voor haar kroost. Fos wil álles hebben wat hij in het blaadje van de Intertoys ziet en als het aan hem lag krijgt hij het dan ook allemaal. Ik heb wat tips voor kleinere cadeautjes voor in de schoen die leuk zijn om te geven of gewoon voor Sinterklaas zelf, onder een tientje. Het moet wel leuk blijven natuurlijk! Ik deel binnenkort ook tips in het duurdere segment en voor baby’s.

Er werd aan mij gevraagd wat wij aan Fos gaan geven en meneertje heeft een heel lijstje met items die hij leuk zou vinden, haha. Sinterklaas moet nú gevierd worden. Het is ook het eerste jaar dat wij Sinterklaas vieren dat hij snapt wat er een beetje gebeurt en dat is toch ook wel erg leuk. Wij vieren het trouwens met familie, door middel van loodjes. De kinderen krijgen sowieso van ons allen cadeautjes en van ons als ouder een groter cadeau. Die suggesties deel ik dus in een ander artikel, nu eerst eens beter kijken naar de kleinere items die ik tegenkwam die ontzettend leuk zijn! Mijn referentiekader is natuurlijk Fos maar ik heb geprobeerd wat breder te kijken.

Sinterklaascadeautjes onder de tien euro 3 - Sinterklaas (schoen)cadeautje tips voor kleuter onder €10,-

Duplo is ontzettend duur, ik schrik mij altijd rot van die enorme prijzen. Wij kopen het dan ook vaak tweedehands, niks mis mee na een goeie schrobbeurt. Je hebt ook Duplodoosjes met leuke items die wat goedkoper zijn. Ik koop heel vaak Duplo bij de Kruidvat, daar hebben ze het – zeker nu met Sinterklaas! – in de aanbieding. Aanrader is de Duplo Boerderijdieren, nu €7,99 bij de Kruidvat. De Duplo Eerste Puzzeldieren is ook een goeie optie voor €9,99, die bevat namelijk meer blokjes waar je ook later wat mee kan bouwen in combinatie met andere sets. Je krijgt dus meer voor je geld.

Sinterklaascadeautjes onder de tien euro 2 - Sinterklaas (schoen)cadeautje tips voor kleuter onder €10,-

Puzzels vind ik ook altijd leuk om te geven, Fos heeft er eindelijk een beetje interesse in. Het moet niet te moeilijk zijn, wij houden het ook nog bij de variant met leuke vormpjes van hout. Goki vind ik een leuk merk met simpele en doeltreffende vormgeving. Je hebt best wel wat puzzels onder de tien euro, degene met dierenbaby’s en  De 10-delige puzzel met dierenbaby’s en de versie met boerderij-items zijn een goeie optie, ook voor peuters. Mocht je kindje al wel aan wat meer échte puzzels toe zijn dan heb je die van Ravensburger in allerlei verschillende thema’s. De meeste dozen hebben dan meerdere puzzels met zes, twaalf of vierentwintig stukjes, zoals de Paw Patrol die nu in de aanbieding voor €8,99 wat ik echt een aanrader vind!

Auto’s doen het hier altijd goed, als een malle. Je hebt leuke van Hot Wheels waarbij meerdere – vijf stuks – in een doosje zitten voor onder een tientje. Ik kocht vorige week bij de Kruidvat (helaas net voor de ‘tweede halve prijs’, balen!) deze grotere politiewagen en ambulance voor hem en zijn neefje. Dat gaat een heel groot succes worden! Nu dus extra in de aanbieding waarbij je de tweede met 50% korting krijgt, ééntje kost €3,99. De ‘reddingsjeep’ die ze nu hebben, daar geldt de actie ook op! Jammer dat ik die niet heb gezien toen ik er was.. Die kosten €4,99.

Sinterklaascadeautjes onder de tien euro 4 - Sinterklaas (schoen)cadeautje tips voor kleuter onder €10,-

Ik kan eigenlijk het hele foldertje van de Lidl als het gaat om speelgoed wel aanraden, wat een toffe dingen staan daar in! Sowieso als je houdt van houten speelgoed ben je daar aan het juiste adres. Wat ik leuk vind zijn de houten setjes met etenswaar voor in de keuken met ingrediënten, Fos is dol op koken in zijn keukentje dus dit is altijd een succes. Alle sets kosten €6,99 en dat is toch een stukje goedkoper dan de sets die ik heb gezien bij de Hema. Doe er je voordeel mee! De houten spelletjes vind ik ook een aanrader, ik denk dat ik degene ga scoren waarmee je visjes kan vangen. Ze kosten allemaal €3,99.

Mocht je het nog niet weten dan is dit echt een leuke winkel om te neuzen voor speelgoed; Dille & Kamille! Je hebt daar heel mooi houten speelgoed maar ook toffe schorten voor kindjes en vormpjes om mee te bakken. Fos heeft een donkerblauw schort gekregen met bijpassende wanten voor zijn verjaardag dus die heeft hij al maar ik wilde de tip toch even geven. De kinderschortjes kosten €4,95 en de ovenwantjes kosten €1,95. De kinderboeken zijn ook echte aanraders, zoals de ‘lenteboerderij‘ voor €8,95 waarbij je kleine raadseltjes op moet lossen en dieren moet zoeken. De muziekinstrumentjes zijn ook erg leuk, zeker omdat ik die normaal erg prijzig vind. Je hebt nu leuke handrammelaars en blokfluiten voor €4,95.

Zo, dat waren de eerste tips! Wellicht zit er iets tussen wat jij kan geven.

Wij geven Fos ook een wat groter cadeau, ik zal daar de tips binnenkort ook voor op een rijtje zetten! En natuurlijk kleine cadeautjes voor een baby, ook al krijgen zij weinig mee, je slaat ze toch niet over!

Tips voor cadeautjes voor volwassenen onder de €10,- kan je hier vinden.

Liefs,

Elise Joanne