shutterstock 1025743165 1024x683 - Sharing is caring! Win 3x Pampers Pure Protection maandbox winactie

Aan het einde van elk (school)jaar mag ik een eigen invulling geven aan mijn samenwerking met Pampers. En zoals elk jaar geven wij dan maandboxen weg, deze keer van de nieuwe Pampers Pure Protection! Ken je deze nieuwe luier nog niet? Hoog tijd om hem te proberen! Doe je mee?

IMG 8802 768x1024 - Sharing is caring! Win 3x Pampers Pure Protection maandbox winactie

Ik schreef een tijdje geleden over de nieuwste aanwinst van Pampers, de Pure Protection luiers. Ik vind dit een héle fijne luier. Hij is zacht, rekbaar rond de beentjes en de romp en er is geen sprake van doorlekken of typische ‘luierkontjes’.

Pampers Pure Protection luiers zijn gemaakt met plantaardige vezels van hoogwaardig katoen en ze bevatten 0% parfum, lotion en latex, chloormiddelen. Ik weet dat er ouders waarde hechten aan babyproducten die geen van dit soort ‘ingrediënten’ bevatten dus ik kan dit absoluut toejuichen.

De luier is de ‘nieuwe generatie’ luier. Geproduceerd met 100% duurzame energie, de verpakking is 100% recyclebaar en niks van het productieafval beland op een stortplaats. Sinds een tijdje is voor mij het om gaan met verspilling van voedsel, keuzes maken die beter zijn voor het milieu en de wereld waarin wij leven belangrijker geworden dan het voorheen was. Althans, ik heb het altijd belangrijk gevonden maar er écht naar handelen is een tweede. Ik probeer er steeds meer op te letten, wat de ‘juiste’ keuzes zijn. Het feit dat deze lijn van Pampers is gemaakt met het oog op een betere leefwereld voor onze kinderen in de toekomst vind ik absoluut fijn te noemen.

IMG 3126 3024x4032 768x1024 - Sharing is caring! Win 3x Pampers Pure Protection maandbox winactie

Je hoeft geen concessies te doen door deze luier te kiezen, hij is geproduceerd met het oog op het milieu maar je mag alsnog alle fijne Pampers draagcomfort voor je baby verwachten wat je bij elke andere luier ook wil.

Mede omdat hij nieuw is, is het tijd om deze specifieke luier in het zonnetje te zetten. Kende jij hem al? Wellicht had je er de vorige keer dat ik er over schreef kennis mee gemaakt? Ik ben nu al jaren trotse Pampers ambassadeur en het is goed om te delen in die bevoorrechte positie. Zoals bij elk merk waar ik achtersta, waar ik graag over schrijf en waar wij plezier van hebben, vind ik het belangrijk mijn bezoekers ook de mogelijkheid te geven kennis te kunnen maken.

IMG 3118 4032x3024 1024x768 - Sharing is caring! Win 3x Pampers Pure Protection maandbox winactie

Ik mocht zelf kiezen welke lijn ik weg mocht geven in deze winactie en heb dus bewust deze Pure Protection gekozen. De andere luiers waar ik over heb geschreven, in de afgelopen jaren of recent nog, zijn wat meer bekend en de kans is groot dat jij die er zelf al een keer bij hebt gepakt of zelfs dagelijks gebruikt. Afstappen van een favoriet doe je niet zo snel, hoe goed het product ook mag klinken. Dus een kennismaking is dan wel zo handig lijkt mij!

Zou jij een maandbox van de Pampers Pure Protecton willen winnen? Dat kan! Laat hieronder in de reacties je naam en e-mailadres (in het daarvoor bestemde vakje) achter en laat tevens weten in welke maat je de luier zou willen proberen. De luier is verkrijgbaar in maat 1 tot en met maat 5.

Liefs,

Elise Joanne