avw - Samen staan wij sterk

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pampers.

Onze Eerste Familie Vakantie naar Frankrijk!

Soms, ongewild, dan overkomt het mij; de gedachte dat ik Fos ooit zou kunnen verliezen. Ik kan die gedachte niet altijd uitschakelen, ineens bekruipt mij dan het afschuwelijke gevoel dat mijn kind kwetsbaar is en hem iets kan overkomen. Sinds mijn zwangerschap, sinds het moment dat ik Fos in mijn armen kreeg, ben ik vrij emotioneel. Dat zorgt er dus ook voor dat mijn gedachten alle kanten op gaan en ik ineens als de dood ben dat hem iets kan gebeuren. Dat beneemt mij meteen de adem en de tranen schieten in mijn ogen. Want hij is het állerbelangrijkste in dit leven, hij maakt mij een beter mens en vrouw. Zonder hem ben ik Elise niet meer, zonder hem is er geen reden om adem te halen.

Fos is een geschenk, een wonder. Fos is mijn wereld, mijn ziel, mijn hart, mijn leven. Zonder hem bestaat er geen wereld, niet eentje waar ik deel van uit wil maken. De wetenschap dat er moeders zoals jij en ik, die in deze wereld afscheid moeten nemen van hun dierbaarste bezit terwijl daar iets tegen te doen is? Hartverscheurend. Alleen al het tikken van deze woorden zorgt er bij mij voor dat ik een brok in mijn keel krijg. Want er is niets erger dan je kind te moeten verliezen, om machteloos te staan terwijl een ziekte je kind van jou afneemt.

Maar dit hoeft niet. Jij en ik kunnen hier iets tegen doen met een simpele handeling, een simpele aankoop, een simpele like op social media. Jouw baby kan namelijk iets bijzonders. Jouw baby kan je aan het schaterlachen maken, je laten huilen van geluk, je de grootste tranen bezorgen, je de meeste kopzorgen opleveren en je hart sneller laten kloppen van liefde. Maar jouw baby kan nog meer, namelijk het kostbare leven redden van andere baby’s. Want één pak Pampers of baby-doekjes van Pampers met het UNICEF logo kopen, betekent ook één levensreddend vaccin. Het doel van Pampers in samenwerking met UNICEF is om tetanus bij moeders en pasgeboren baby’s wereldwijd diezelfde wereld uit te helpen. Elke 11 minuten sterft er een pasgeboren baby aan tetanus. Elke 11 minuten.. Elke 11 minuten moet een moeder afscheid nemen van haar wonder, haar grootste wens, haar allermooiste cadeau.

Ik help mee. Jij ook?

Ja? Fijn! Dan kan door deze twee opties:

♥Bekijk de bovenstaande video. Naast dat het écht een mooie video is om te bekijken kost het je maar een minuut. Voor elke view, share of like van deze Pampers’ speciale campagne video, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.

♥Koop een pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF logo want voor elke verkocht pak, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.

Er zijn onderhand al 300 miljoen gedoneerde vaccins en daarmee zijn al 100 miljoen moeders en pasgeboren baby’s beschermd tegen deze dodelijke ziekte. Deze campagne heeft bijgedragen aan de eliminatie van tetanus in 19 van de risicolanden. Laten wij er samen voor zorgen dat dit nog meer mag worden, laten wij de handen ineen slaan en met een simpele klik of aankoop nog meer levens redden. Want elk leven is het waard om gered te worden!

Kijk voor meer informatie op de Pampers Facebook pagina of op andere social media kanalen via de hashtag #PampersUnicef.

Liefs,

Elise Joanne

Om 15:00 een tweede artikel.

*Bij elke aankoop van een verpakking met het logo van UNICEF doneert Procter & Gamble € 0,078 aan UNICEF voor de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen. Dit bedrag staat gelijk aan de kosten voor één tetanus vaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.pampers.nl of http://www.unicef.nl