DSC 1227 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

Ik schreef het al eerder in mijn lijstje met items die ik niet en wél opnieuw zou kopen als ik weer zwanger mocht worden. Ik wilde absoluut, na alle lovende reviews, een babynestje! Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Daniëlle die allerlei items zelf maakt en verkoopt, waaronder nestjes. Of ik een zelf uitgezocht, op maat gemaakt babynestje wilde hebben? Ja, leuk! Ik kocht zelf ook er een voetenzak bij en ik laat de prachtige items vandaag heel graag zien. Oh, en ik heb een kortingscode!

DSC 1223 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

Daniëlle maakt onder de naam Labeltje by Daan allerlei items die ze laat zien op Facebook en Instagram. Van nestjes, tot lampenkappen, van dekentjes tot omslagdoeken. Je kan dus je gehele wensenlijstje aan accessoires en dekentjes doorgeven zodat je in dezelfde stijl bij Daniëlle het inkoopt maar je kan ook één of enkele items kopen.

Danielle heeft dus (nog) geen webshop maar werkt via  social media. Dat is allerminst een probleem, werkt net zo snel. Je kan dus daar allerlei voorbeelden vinden van wat ze maakt maar je kan haar ook een berichtje sturen en dan laat zij alle stoffen zien waaruit je kan kiezen. Dat heb ik dus ook gedaan!

Ik was al aan het neuzen naar leuke printjes en kleuren voor een nestje maar vond veel merken dingen verkopen of printjes die niet bij mij paste. Fletse kleuren of combinaties die ik niet leuk vond. Toen Daniëlle mailde was ik dan ook heel benieuwd, want van wat ik zag was ik enorm enthousiast geworden! Ze stuurde mij allerlei stoffen toe per foto in de mail en ik koos daaruit. Zoals je kan zien koos ik voor een basis van okergeel met een witte achtergrond met zwarte veertjes. Ik was zo enthousiast dat ik een voetenzak bij haar extra inkocht in dezelfde stijl.

DSC 1280 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1269 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1259 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1274 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1227 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1237 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1235 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1240 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1258 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1247 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

Ik koos bij de voetenzak de optie voor houten knopen (dit hoeft niet) en bij het nestje voor een zwarte rand om de ‘overloop’ van de twee stoffen te bedekken. Wit was net niet de goeie kleur wit dacht ik en zwart maakt het wat stoerder. Tevens zit er een stukje omslag rond het uiteinde van het nestje, waar de twee einden bij elkaar komen wat ik erg mooi vind. Veel merken hebben dit niet maar dit spreekt mij meer aan. De binnenkant bevat nog een klein dekentje die je ook naar achteren kan werken. Ik ben zo laaiden enthousiast over deze items! Zo mooi afgewerkt, zoveel liefde en aandacht in de stukken die ze voor je maakt, ik ben verliefd op haar spullen. Ik wilde deze items ook behandelen in een video met een aantal andere zaken maar nee, ik moest hier een artikel aan wijden!

DSC 1217 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

DSC 1223 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

Ik kreeg de doos met babynestje en voetenzak binnen en daar zat ook nog een luieretui in, ontzettend lief van Daniëlle, ik vind hem echt heel tof.

Ik zie dat Daniëlle hele toffe dekentjes maakt voor in het ledikant dus ik denk dat ik mijn lijstje nog even uit ga breiden. Voor de beeldvorming; het babynestje kost €55,95, de voetenzak kost €50,00 en de etui kost €10,95. De andere prijzen van de items die je voorbij ziet komen op haar foto’s kan je opvragen bij Daniëlle.

DSC 1280 1024x678 - Mijn nieuwe aanwinsten voor Zusje; babynestje & voetenzak!

Mocht je nou net zo enthousiast zijn als ik dan zou ik zeker even op Daniëlle haar Facebook en Instagram kijken. Als je een aankoop wil doen, stuur haar dan gewoon even een berichtje en als je vermeld dat je via mij bij haar bent uitgekomen krijg je 10% korting, En als je zelf niet zwanger bent dan zijn dit geweldige kraamcadeaus om te geven! Betaalbaar, super mooi afgewerkt en in jouw eigen stijl en voorkeur te maken. Dat vind ik dus echt een dik pluspunt.

Bedankt Daniëlle, ik ben súper blij met alles!

Liefs,

Elise Joanne