2018 07 31 om 22.15.31 - Newborn video - wij als nieuwbakken gezinnetje van vier

Daar is ‘ie dan, de bijzondere newborn video die Maack van ons als nieuwbakken gezinnetje van vier maakte. Ik vind het een prachtige video geworden en ben zó dankbaar dat deze momenten zijn vastgelegd voor ons. Op mijn blog vandaag deel ik de ‘langere’ video van twee minuten, op mijn Instagram kan je de kortere versie vinden. En ik mag eenzelfde shoot weggeven aan iemand. Hoe tof is dat? Kijk mee!

Lieve Maack heeft een enorm genereus besloten dat zij nog iemand van mijn volgers willen blij maken met zo’n video, een newborn-video t.w.v €395,-* Deze video mag ik weggeven op Instagram. Hoe kan je mee doen? Zoek de video op mijn Instagram kanaal op (gepubliceerd op zondagavond 5 augustus of klik simpelweg op de foto hieronder). Volg mijn Instagram en die van Maack. Geef in de reacties aan dat jij graag deze video zou willen winnen. Dit mag voor jezelf, een vriendin, broer of buurman zijn. Tag daarnaast twee anderen die van deze winactie moeten af moeten weten. Deze uitleg staat ook in de beschrijving onder de video. Meer hoef je niet te doen!

De winactie zal precies een week lopen en sluiten op 12 augustus om middernacht. In de loop van de week die volgt krijgt de winnaar een DM van mij. Over de uitslag van de winactie zal verder niet gecorrespondeerd worden wegens privacy.

Wat vinden jullie van onze video? Ik ben er zó blij mee! Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou kunnen worden, een perfecte herinnering van een zeer dierbare periode van ons leven.

Succes!

Liefs,

Elise Joanne

 

*excl. reiskosten.