avw - De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!
De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

Een van de grootste aankopen die je doet wanneer je zwanger bent (van je eerste) is vaak toch wel de kinderwagen. Ikzelf heb úren rondgekeken op internet om te kijken welke bij mij, bij ons en in de auto paste. De keuze was vrij snel gemaakt en door mijn genereuze schoonouders waren wij al snel eigenaar van de mooiste kinderwagen ooit, de Mutsy Evo in Industrial Grey. En toen was het tijd voor de volgende stap en dat werd een buggy en wel de Mutsy Nexo! Ik heb vandaag een artikel over mijn ervaringen én mag een Mutsy Nexo weggeven aan een bezoeker, heel tof!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

Mutsy heeft twee soorten kinderwagen die je vanaf de geboorte meteen kan gebruiken, de Mutsy Evo en de Mutsy Igo. Wijzelf hebben 2 jaar geleden gekozen voor de eerste versie, deze stijl van klassiek randjes in een modern jasje paste perfect bij onze stijl en wensen. Wij hebben er toen meteen adapters bij gekocht voor de maxi-cosi (vind ik zelf écht een aanrader als je een maxi-cosi hebt als autostoel), Fos hoefde niet uit de auto te worden gehaald om in de wagen overgeplaatst te worden. Bij deze kinderwagen krijg je dus drie in één optie; met de adapters kan je de maxi-cosi dus plaatsen, je krijgt een slaapmandje voor je baby die je kan gebruiken tot 6 maanden en het zitje die je tot 2 jaar erbij pakt. Nog steeds is dit het mooiste cadeau wat wij konden krijgen toen ik zwanger was.

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

Fos is nu bijna 16 maanden en wij gaan binnenkort op vakantie. Hoewel de Mutsy Evo heel makkelijk en klein kan worden ingepakt (wat essentieel is want wij hebben een kleine auto) is het zo dat wij een lichtere en nog kleinere wagen voor Fos wilden hebben. Dan kom je natuurlijk uit bij de buggy! Maar welke? Ik dacht namelijk dat Mutsy geen buggy had maar dat had ik mis, sinds vorig jaar is de Mutsy Nexo op de markt, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Wij waren lyrisch over de Mutsy Evo dus tja, dan is het natuurlijk heel simpel; Mutsy Nexo it is! Wij hebben gekozen voor de Blue Melange qua kleur, ik vond deze meteen prachtig.

Deze Mutsy Nexo kost €299,00 en is een buggy die alle comfort van de originele kinderwagens biedt maar dan in een hele andere prijsklasse. Hij is zeer compact in te klappen met een simpele druk op de zwarte handel aan je rechterkant. Hiermee duw je de buggy tot een klein vierkant pakketje waar ook nog de wielen vanaf kunnen. Of je hem dus achter je autostoel, op de achterbank of in de kofferbak wil, hij past overal in. Onze auto is natuurlijk een koekblik en ook daar moet hij goed in kunnen, dat was een absolute must. Nou, dat lukt makkelijk! Daarnaast is hij vrij licht en heel makkelijk wendbaar, met één hand gemakkelijk te besturen.

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

Het uiterlijk van de Nexo heeft ook veel weg van de Evo en dat sprak mij meteen aan. Leren handvatten en details rond de kap, erg chique. De rugleuning kan in een vlakke stand worden gezet, die ergonomisch verantwoord is, zodat Fos er ook dutjes in kan doen (wel zo fijn met dagjes weg) en heeft een grote kap waarmee de zon niet in zijn gezichtje schijnt of de regen niet op hem spat. Wat betreft die vlakke stand; daarmee kan je dus al vanaf het begin je baby in de buggy doen en is het een wagen die ook al vanaf de eerste maanden gebruikt kan worden. Deze kap is tevens winddicht. Je kan met de bijbehorende adapters ook een maxi-cosi op de Nexo zetten en ik denk dat dit voor velen met 2 kinderen of gezin met een minder groot budget heel prettig is! De beensteuntjes zijn verstelbaar en de mand onderin betekent dat ik er fatsoenlijk boodschappen mee kan doen. De frame van de buggy weegt zo’n 5+ kilo en met alles erop en eraan zit je op een kleine 9 kilo. Je kindje kijkt heerlijk de wijde wereld in en zit gewoon zeer comfortabel. En wil je helemaal chique op pad? Dan heb je ook nog een bekerhouder die je kan monteren, aan alles is gedacht. Voor alle verdere specifieke informatie over de Nexo kan je kijken op de website.

Ik ben zelf groot fan geworden van deze wagen en wij gebruiken hem nu bijna alleen maar. Wat ik belangrijk vond aan een buggy is dat Fos er goed in zat, dat het niet een slap ding zou zijn met slechte rug ondersteuning. Fos loopt al wel maar lange stukken gaat natuurlijk nog niet en zeker met dagjes weg – ook als hij ouder wordt – is het nodig dat hij kan rusten of zelfs slapen. Mutsy geeft je een buggy die kwalitatief sterk is, gemaakt met uitstekende materialen, ergonomisch verantwoord, wendbaar, handig, praktisch én mooi maar in een betaalbare prijsklasse. Die waren wij nog niet eerder tegengekomen. De verkooppunten kan je hier bekijken. Elke grotere babyzaak heeft de Mutsy kinderwagens paraat om te kunnen ‘oefenen’ en uit te testen.

De Mutsy Nexo Buggy Review + Winactie!

Ik mag in samenwerking met Mutsy een waanzinnige winactie opzetten! Ik mag een Mutsy Nexo Buggy namelijk weggeven en aangezien ik weet hoe tof het is om er eentje te mogen krijgen voel ik mij zeer verheugd iemand blij te mogen maken hiermee.

De Mutsy Nexo is dus verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, de Blue Melange (die ik heb), Grey Melange, Mist Melange en Ash Melange. In de volksmond ook wel donkerblauwe, donkergrijs, lichtgrijs en kaki genoemd. De Mist Melange heeft een zwart frame, de andere drie hebben een zilveren frame. Zou jij deze buggy ook willen hebben? Dat kan dus!

Via deze link kom je om de actiepagina van Mutsy waarop jij mee kan doen en zodoende kans kan maken. Geef bij mij hieronder in de comments OOK aan dat je mee doet én welke kleur jij graag zou willen winnen. Vergeet dus ook echt niet je favoriete kleur hieronder aan te geven, daarmee kan ik bekijken wie er sowieso via mijn website meedoen. Wanneer je hebt gewonnen krijg je een mailtje en dan stuurt Mutsy je met liefde de buggy toe voor gebruik.

De link doet het inmiddels weer, excuses voor het wachten!

Liefs,

Elise Joanne

Ik heb de Mutsy Nexo gekregen van Mutsy en mag in samenwerking met ze deze kinderwagen weggeven.