IMG 0755 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

Ontzettend leuk, ik kreeg van de website Hippe Geboortekaartjes de vraag of ik mijn favoriete exemplaren wilde uitzoeken uit de honderden prachtige versies die zij beschikbaar hebben. Een hele leuke vraag natuurlijk waar ik graag aan voldeed. Mijn twaalf favorieten kan je vandaag bekijken, welke vind jij het leukste?

IMG 0776 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

Een geboortekaartje maken vond ik een van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschappen. Het is een soort eerste kennismaking van je kleine aan de wereld, hoe wil je dat hij of zij gezien wordt? Wij hebben dagen, weken erover gedaan om te beslissen. Om het kaartje perfect te maken, perfect passend bij wie wij zijn en hoe wij onze kinderen voor ogen hadden. Een heerlijk proces!

Besef dus ook dat bij het maken van geboortekaartjes je je niet hoeft te houden aan hetgeen je ziet. Ik denk oprecht dat je ons uiteindelijke kaartje niet zou herkennen van degene op de website. Wij hebben heel veel veranderingen aangebracht. Het lettertype hebben wij veranderd, afbeeldingen verplaatst, andere kleuren aangebracht en nog veel meer. De stijl en de vorm van het kaartje moet je aanspreken, de rest kan je overlaten aan je eigen verbeelding!

Het geboortekaartje van Hazel kan je hier bekijken

Favorieten Hippe Geboortekaartjes Elisejoanne.nl  1024x765 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

De kaartjes die ik koos als mijn twaalf favorieten zijn divers maar hebben ook enkele dingen zeker gemeen. Ik ben dol op dieren en vind het gewoon erg passend om een afbeelding, wat voor afbeelding of tekening dan ook, op een geboortekaartje te hebben. Daarnaast vind ik vintage chique erg mooi, goud en sierlijke letters. De meeste van mijn favoriete kaartjes zijn ook zo vormgegeven!

IMG 0780 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

Juist stoerdere kaartjes met de combinatie van goud en sierlijkheid is mijn ultieme combinatie. Niet te schattig, ook qua kleuren vind ik donkere tinten erg mooi.

Daarnaast houd ik ook wel van lieflijk. Niet té maar een beetje schattigheid mag natuurlijk wel. Ook die exemplaren zitten er tussen, tezamen met vintage en een beetje retro. Zo zijn de gekozen twaalf echt een afspiegeling van mijn smaak maar bevat het ook wat diversiteit. En nogmaals; je kan elk kaartje aanpassen zoals je wil! Bevalt een achtergrond kleur je niet? Teveel tierelantijntjes? Lettertype te sierlijk of juist te strak? Pas het aan zou ik zeggen! Maar er je eigen creatie van.

Het geboortekaartje van Fos kan je hier bekijken

Bij elke kaart kan je een passende envelop vinden, linnen, transparant, in elke mogelijke kleur denkbaar én zelfs enkele met gouden inlay.

IMG 0775 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

De kaartjes die ik op de foto heb gezet zijn mijn vier ultieme favorieten binnen deze twaalf. Elk op hun eigen manier spreken zij mij aan. Je hebt de donkerblauwe met de mystieke gouden leeuwen, echt even anders dan anders. Daar houd ik van! Chique, een beetje ongewoon en toch heel mooi. Ook een tikkie stoer door de donkere kleur.

IMG 0755 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

Degene met de gouden tijger is prachtig, zeer anders dan anders. Als het aan mij lag zou deze versie ooit voor een derde gekozen worden. Niet dat hij of zij er zal komen maar je begrijpt wat ik bedoel! Hij is eigenlijk perfect met de rustige basis en de sierlijke tijger op de voorkant. Geschikt voor zowel jongen en meisje naar mijn idee en heel chique.

IMG 0762 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

De derde is net wat lieflijker, echt een meisjeskaartje! Ook die hoorde ertussen natuurlijk! Roze tintje, (gouden) diertje erbij en voila, je hebt een prachtig kaartje.

IMG 0792 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

De vierde heeft de neiging de tweede van de troon te stoten! Ik houd helemaal niet van het jungle-thema maar deze kan mij zeer bekoren. Mijn inziens ook voor een jongetje of meisje trouwens! Wederom goud (ja, sucker voor goud op dit moment) en met mooie diertjes. Even iets meer bewerkingen maar niet té veel.

IMG 0746 2160x2880 768x1024 - Mijn favoriete geboortekaartjes!

Al mijn twaalf favorieten kan je hier bekijken. Ontzettend leuk om aan deze vraag van Hippe Geboortekaartjes te voldoen! Zit er een kaartje tussen wat jou kan bekoren? Het is ook zo lastig kiezen he, meerdere stijlen zijn leuk!

Liefs,

Elise Joanne