Een aantal maanden geleden werd ik door Babybytes gevraagd om mee te doen aan een soort 'mama panel' met andere bloggers. Een klein groepje die een middag samen zou komen en waarbij wij onder het genot van koffie en thee een aantal vragen zouden beantwoorden. Hoe denken wij over vaderschapsverlof en over de keuze voor een basisschool? Zijn wij moeders die graag werken en hoe hebben wij oppas en opvang geregeld? Er werden uiteindelijk vijf video's opgenomen hiervan en die deel ik vandaag!

Een aantal maanden geleden werd ik door Babybytes gevraagd om mee te doen aan een soort ‘mama panel’ met andere bloggers. Een klein groepje die een middag samen zou komen en waarbij wij onder het genot van koffie en thee een aantal vragen zouden beantwoorden. Hoe denken wij over vaderschapsverlof en over de keuze voor een basisschool? Zijn wij moeders die graag werken en hoe hebben wij oppas en opvang geregeld? Er werden uiteindelijk zeven video’s opgenomen hiervan en die deel ik vandaag!

Deze video’s werden geleid door Redactrice Betty Hidskes en Suzanne Mensen, daarbij zaten met mij aan tafel Lindsay van Lindsay Vallen, Willemijn van 2WMN, Sanne van LaVieSanne, Elsbeth van de ClubvanRelaxteMoeders en Kelly van Kelly Caresse. Een hele leuke en diverse club vrouwen en moeders bij elkaar. Twee mama’s verwachten weer een kindje, de een heeft een baby en de andere tieners. Verschillende meningen en verschillende gedachten over opvoeding.

Er zijn in totaal zeven video’s gemaakt van deze middag, elk met een ander thema. Hieronder staan ze alle zeven. Wellicht zit er een onderwerp per video tussen die je aanspreekt! Het zijn uiteindelijk gesprekken over onderwerpen geworden die ons zeer aan het hart gaan en er werden mooi, emotionele en ook persoonlijke dingen gezegd. Het was een goeie middag!

Video nummer 1 – Welke rol hebben vaders is de verdeling binnen het gezin?

Video nummer 2 – Welke voeding kies je voor je kind(eren)?

Video nummer 3 – Wanneer beginnen aan kinderen?

Video nummer 4 – Wat is belangrijk als basis voor je (gekozen) opvoeding?

Video nummer 5 – Welke school kies je voor je kind(eren)?

Video nummer 6 – Spelen en ondernemen met je kind!

Video nummer 7 – Is het moederschap zwaar?

Hoe denk jij over deze onderwerpen? Kijk jij wel eens naar artikelen op Babybytes?

Liefs,

Elise Joanne