Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Vandaag laat ik heel graag een paar leuke nieuwe items zien voor drie belangrijke personen; voor Zusje, voor Fos en voor .. mijzelf! Een merk waar ik sinds de zwangerschap van Fos groot fan van ben, een nieuwe gadget die ik graag wilde hebben (die jullie kunnen winnen!) en een geweldig leuk nieuw boekje om uit voor te lezen en Fos voor te bereiden op de komst van een nieuw gezinslid. Ook iets dat enorm helpt bij mijn bekkenpijn aan het einde van de dag én een handigheidje tijdens het eten. Kijk je mee?

Wat vind ik nou échte baby-musthaves?

In samenwerking met Plein heb ik zúlke leuke en fijne spullen thuisgestuurd gekregen. Zoals hierboven gezegd een hele diverse bups aan items die ik al kende, die nieuw voor mij waren of waar ik nog niet eerder van had gehoord. Stuk voor stuk echt geweldige items en inzetbaar bij meerdere personen of op meerdere manieren. Ik heb er heel veel aan dus ik hoop dat jullie dat wellicht ook hebben! Er zijn veel kortingen op dit moment gaande bij Plein, ik heb ze bij de bewuste producten erbij gezet. Daarnaast nog 50% korting op verzorging zoals Dove en Andrelon maar ook op producten zoals Dreft, Ariel en Lenor. Oh, en 1 + 1 gratis op Lucovitaal. Shopse!

Spetterspatterspater!

DSC 0919 1024x678 - Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Toen ik zwanger was van Fos had ik mij verdiept in verzorging. Wat wilde ik gaan gebruiken, welke ingredienten, geuren en prijsjes spraken mij aan? Ik kwam toen uit op Naïf! Ik gebruik nu een scala aan producten voor ‘t Foske maar ik was het eerste jaar heel trouw verbonden aan Naïf. Ik vond de geur erg lekker, de ingrediënten nog beter en de prijs wat minder, haha. Maar ik had het ervoor over en ik héb het er met Baby Zusje ook voor over. De huid van je pasgeboren baby kan nog zo weinig hebben en ik vond het een fijn idee te kiezen voor iets wat ook niet al teveel gedoe op de ingrediëntenlijst heeft staan. Er zijn een paar producten die ik geweldig vind, de Cleansing Washgel, de Nourishing Shampoo, de Soothing Bath Oil, de Milky Bath Oil en de Softening Body Lotion. Fijne producten, stuk voor stuk.

De prijzen van de Naïf producten verschillen maar je koopt het tussen de €9,95 en de €14,95 per stuk. Sommige items, zoals de zonnebrandcrème die erg fijn is, kost €17,50. Die is nu wel in een aanbieding trouwens! Sowieso krijg je 20% korting tot en met 29 april bij aankoop van 2 producten en dat tikt dan wel lekker aan.

Nieuwe gadget – Tommee Tippee Luieremmer

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Over het volgende product zijn de meningen verdeeld, dat weet ik uit ervaring met het benoemen als mijn persoonlijke musthave. De een vind het onnodig, de ander zwéért erbij. Ik ben een mama van de laatste categorie. Nu voor Fos minder want hij produceert daar bij lange na niet genoeg luiers meer voor, maar Zusje ben ik heel blij te zeggen dat er weer een luieremmer in de kamer staat! En niet zomaar eentje maar een échte échte luieremmer, namelijk van Tommee Tippee. Dit is een luieremmer met geïntegreerde zakjes. Als je een vieze luier hebt doe je die in de opening, je draait eenmaal een rondje met de hendel en wanneer je hem sluit, sluit de deksel automatisch de luier luchtdicht af. Zo opent er ook meteen een nieuw zakje voor een volgende. De luiers zitten dus aan elkaar in de zakken maar wel met afgesloten stukken tussendoor. Geniaal! En Als hij vol is dan zit er aan de binnenkant een klein – afgedekt! – mesje waar je de zakken langs haalt zodat je de hele bups uit de emmer kan halen. Automatisch is dan de nieuwe alweer klaar voor gebruik. En is de rol op? Dan vul je die aan met één van de ringen waar de zakjes inzitten. Ik ben nu al fan, haha. Ik vind dit dus echt een fantastische uitvinding.

Je kan deze Tommee Tippee Starterset nu bij mij winnen, hoezee! Laat een reactie hieronder achter als jij deze starterset zou willen winnen. Meedoen kan tot en met 22 april en naderhand krijgt de winnaar van mij een mailtje. Laat in het daarvoor bestemde vakje je e-mailadres achter! En je maakt extra kans om te winnen als je de Facebookpagina van Plein een like wil geven en volgt Plein op Instagram.

Sowieso profiteer je van 16 t/m 29 april van €10,- korting op de gehele set mocht je niet willen wachten. Dan kom je echt heel voordelig uit dus het is een leuke actie om gebruik van te maken. Je doet zo’n zes maanden met de bijgeleverde zakjes in de cabines.

De Tommee Tippee Luieremmer Starterset kost normaal €39,95 en tot en met 29 april dus €29,95

Verlichting! Maar dan anders

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Nu iets voor mama! En ik ben heel blij met mijn nieuwe speeltje al is het niet heel sexy. Deze warmwaterkruik geeft mijn rug en bekken een enorme verlichting na een lange dag. Ook na een korte trouwens, die bekken van mij.. De Soozly is een elektrische warmwaterkruik en is een fijne vervanging van mijn simpele rubberversie. Hij vormt zich namelijk naar je rug, het is een fijne ‘zak’ waarom een zacht fijn hoesje kan. Ik kan hem dus beter positioneren op de plekken waar het nodig is. Ook Boris had er profijt van vorige week toen hij een schouderblessure had. In enkele minuten is hij opgeladen en kan hij tot zes uur ertegenaan. Top! Sowieso vind ik een kruik tijdens buikkrampen erg fijn, of dat de harde buiken tijdens de zwangerschap zijn of de menstruatiekrampen daarna. Makkelijk, snel en veilig ding, een aanrader wat mij betreft! En trouwens, dit is niet alleen voor mij natuurlijk want ook Zusje kan er heel goed gebruik van maken strakjes.

De Soozly Elektrische Warmwaterkruik kost €24,95

De prinsheerlijke slabber

DSC 1062 1024x678 - Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Wij gebruiken drie soorten slabben hier in huis, de normale stoffen versie voor on-the-go, het ‘schort’ voor het enorme prutswerk en als er sprake is van een gekleurde saus bij eten, en de zogenaamde ‘hangbak’ slabber. De Make my Day versie is er eentje van de laatste categorie! Ik vind hem echt heel tof. Hij heeft een soort ingebouwd reservoir voor vallend voedsel dus met het ontbijt of het eten van brood in de middag is dit een hele handige. Mijn schoonouders maken gebruik van dit soort slabbetjes en nu ik er zelf eentje heb snap ik waarom. Makkelijk af te nemen door het zachte en gladde materiaal van kunstof en zeg nou zelf; staat toch kek! Verkrijgbaar in meerdere designs trouwens, wel zes. Hij is verstelbaar in de nek en – ja ja – vaatwasmachine bestendig. Hoera voor slimme ouders die slimme producten maken voor andere ouders, haha.

De Make my Day Slabber – Gentleman kost €14,95

Voorlezen én Fos voorbereiden op de baby!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Leuke Musthaves voor Mama, Baby & Peuter!

Ik kreeg dit boekje thuisgestuurd en was meteen enthousiast. Wij proberen Fos op allerlei kleine manieren voor te bereiden op het feit dat er een gezinslid bij komt. Helemaal snappen doet hij dat niet denk ik maar het concept ‘Zusje’ en ‘Baby’ snapt hij wel. De link met mama’s dikke buik wordt gelegd en hij loopt de kamer in van zijn toekomstig gezinslid en weet wie daar straks komt te slapen. Of hij dus geheel begrijpt dat zij er permanent zal blijven van de één op andere dag? Discutabel. Maar hij is daar ook gewoon net te jong voor. Ik denk dat het een pré is! Een manier om je kindje voor te bereiden is ook met boekjes en ondanks dat wij heel veel voorlezen had ik hier nog niet aan gedacht. En toen kwam ‘wat zit er in je buik mama?’ op de mat en ik was meteen geroerd. Fos was helemaal enthousiast over het verhaal en riep al heel hard ‘HAP! MAMA!’ bij het zien van de krokodil. En toen hij de ‘pop-up’ baby zag was het duidelijk, ‘baby mama, baby in de buik’. Veeg mij maar op hoor jongens, hormonen of niet. Leuke prijs ook!

Wat zit er in je buik mama? Kost €9,99

Welke items spreken jou het meeste aan?

Liefs,

Elise Joanne