Done by Deer - Leuke Babymerken- Trixie Baby, Fresk & Done by Deer

Grappig genoeg leer ik andere merken (beter) kennen bij deze zwangerschap dan toen ik Fos droeg. Wellicht komt dat door het feit dat ik op zoek ben naar andere patronen, zachtere kleuren, meer ‘meisjesachtig’. En dan kom je soms sneller uit bij een bepaald merk via onze geliefde Google. Ik heb drie babymerken goed leren kennen deze ronde en deel ze vandaag als tip!

Trixie Baby

Leuke Babymerken- Trixie Baby, Fresk & Done by Deer

Ik kwam voor het eerst dit merk tegen toen Boris en ik in Haarlem waren, en tijdens ons weekendje weg een paar winkeltjes in doken. Een van die winkeltjes was een exemplaar met heel veel ‘andere’ merken dan de Prenatal te bieden heeft. Waaronder, Trixie Baby! Wij zagen meteen dat dit een merk voor ons was, niet alleen omdat het okergeel je om de oren vliegt maar ook omdat de patronen echt een schot in de roos zijn. Wij kochten uiteindelijk een boxkleed, een prachtig okergeel exemplaar dat straks waanzinnig tof zal staan in de woonkamer. Ik keek online verder naar andere items die dit merk te bieden had en ook de kleding vind ik echt heel tof, ik heb nog steeds een pakje op het oog van Trixie Baby als eerste pakje. Trixie is een merk wat absoluut gekwalificeerd kan worden als ‘wat duurder’ want het betreffende boxpakje is wel €29,95. Autsj.. Het boxkleed was een kleine €80 wat dan weer niet een héél groot verschil is met andere merken. Koeka, Done by Deer, zelfs Prenatal huismerk hebben kleden in die prijsklasse. Ze verkopen dus van alles, van lieve knuffeltjes tot schattige pakjes, van unieke dekens tot mooie boxkleden.

Waar kan je Trixie Baby kopen? De meest bekende en makkelijke wegen leiden naar VTWonen, Babyhuis Casita en Babypark.

Fresk

Leuke Babymerken- Trixie Baby, Fresk & Done by Deer

Zus Katja en broer Mark van Aardenne creëerden en lanceerden het frisse en ietwat Deens Scandinavische merk Fresk. Het is een merk van Nederlandse bodem maar als je Denemarken had geroepen met die naam dan had ik je ook gelooft. De naam Fresk betekent ‘fris’ dus en hecht waarde aan kwaliteit en comfort. Geen gedoe, geen poespas, gewoon leuke kleding gemaakt van biologische stoffen. Vooral de printjes doen het ’em bij Fresk, het is net even anders! En dat valt mij vooral op aan dit merk. Veel babykleding dus en wat dekentjes, slaapzakken en kinderwagenaccessoires. Ook blokken, lunchboxen en slabbetjes maar kleding is wel het hoofdonderwerp en daar staan ze wel het meest bekend om. Van de printjes moet je houden maar er is genoeg diversiteit, kek zijn ze sowieso. Ook voor Fresk betaal je wat meer, zeker gezien de herkomst van de stoffen is dat begrijpelijk. De boxpakjes zijn ook €29,95 maar de slaapzakken en dekentjes weer €27,95 en €29,95. Dat is dan weer aan de schappelijke kant.

Waar kan je Fresk kopen? Nou, grappig genoeg ook al bij de Wehkamp, maar ook Bol.com en Babypark verkopen het. De ‘kleinere’ webshops zoals De Kleine Zebra.

Done by Deer

Leuke Babymerken- Trixie Baby, Fresk & Done by Deer

Onderhand wellicht wel een bekender merk bij de meeste? Done by Deer heeft een enorm groot scala aan producten. Grappig genoeg geen kleding maar wel heel veel accessoires. Van manden voor in de babykamer tot meetlatten, grote knuffels, bijtringen, speelmatten, servies, muziekmobielen etc. Veel in ieder geval zoveel is zeker! Ik heb onderhand al aardig wat kleine spulletjes verzameld, een knuffeltje een ontbijtbakje voor Fos, wat hydrofielen. Vooral als je van oudroze, mintgroen en monochroom houdt dan kan dit merk je zeker bekoren. Ik vind de printjes leuk en schattig zonder teveel of overdreven te zijn. Je hebt veel items in verschillende prijsklassen, je kan een cadeautje kopen voor €10,- maar voor een speelmat ben je ook zo het tienvoudige kwijt. Ja, dat is pas autsj.. Hij is wel heel leuk, dat staat vast!

Onderhand is Done by Deer aardig goed te bestellen bij diverse winkels, Wehkamp heeft een groot assortiment, bij Bol.com kan je terecht maar ook bij Babypark en de leuke webwinkel Grasonderjevoeten.

Ken jij deze merken al? Welke merken vind jij nou echt heel tof die ik beter zou moeten leren kennen?

Liefs,

Elise Joanne