Accessoires - Kraamcadeau/wensenlijstje babykamer & accessoires voor baby Zusje

Ik winkel wat af nu ik zwanger ben, heerlijk vind ik het! Het inrichten van de babykamer is zo’n heerlijke droom die uitkomt, ik kan daar intens van genieten. Ik rommel wat af in die ruimte en online. Ik probeer wel heel zorgvuldig te zijn, ik houd van een bepaalde stijl en vind het leuk het allemaal ‘perfect’ te maken. Maar ik heb nog lang niet alles binnen en sommige items zijn goed om nog niet aan te schaffen want er zijn genoeg mensen in onze omgeving die graag iets cadeau willen doen! Ik deel vandaag diverse items, van kleding tot dierenkoppen en van knuffels tot muurstickers. Kijk je mee?

Het is dus een divers lijstje, alle producten die je hieronder ziet staan dus ook allemaal op mijn eigen privé lijstje waar men op kan loeren die een cadeautje wil kopen voor Zusje. Sommige items zal ik alsnog zelf kopen om de babykamer mee af te maken, andere items zijn van die typische kraamcadeaus. Ik dacht, ik deel een aantal items die ik op dat lijstje en op mijn ‘nog te kopen’ lijstje heb. Ik heb bij zoveel mogelijk een linkje toegevoegd zodat je weet waar je het kan bestellen maar heel veel items zijn in meerdere webshops te koop. Soms kan de prijs ook nog wel een verschillen dus let daar goed op!

Accessoires - Kraamcadeau/wensenlijstje babykamer & accessoires voor baby Zusje

Dit zijn leuke kraamcadeau opties die ik heb verzameld alsmede items die ik eigenlijk zelf nog moet aanschaffen om de babykamer mee af te maken. Links zie je de geweldige knuffel van Jelly Cat, een enorme octopus! Die heb je ook in verschillende groottes, ik wil graag de medium voor in Zusje haar bedje. Ik loer hier al máánden naar en wil hem zó graag hebben. Ik heb mijzelf tot nu toe weten te bedwingen, haha. Done By Deer, de rammelaar in het midden, vind ik een heel leuk merk en dit specifieke hangertje voor aan de wandelwagen heeft de perfecte kleuren en vind ik erg schattig. Het hertje komt in de vorm van een muursticker aan de linkerkant van de kamer als klein extra detail naast de oudroze muren. De okergele kussen perfect op de stoel die in de kamer komt en eigenlijk zoek ik nog een leuke oudroze. Iemand een tip? Als laatste die fantastische flamingo van Jollein, die vind ik héél tof! Het is een kussentje en staat enorm goed bij de andere flamingo’s die in de kamer komen. Leuke cadeautjes en freubels bij elkaar denk ik zo.

Jelly Cat Octopus Odell (groot) €44,95 (klein) €24,95
Done by Deer Rammelaar Ozzo Roze €18,95
Jollein Flamingo Kussen €12,95
Herten muursticker €19,95
Ferm Living Dots Curry €34,00

Bunny Lamp - Kraamcadeau/wensenlijstje babykamer & accessoires voor baby Zusje

Ik was aan het neuzen naar de ‘Nijntje’ lamp die vrij bekend (en erg duur is..) bij menig moeder. Een toffe grote nachtlamp van Nijntje die je op de vloer of op een kast kan zetten. Tijdens die zoektocht kwam ik deze Joseph Bunny Lamp bezig die net zo exorbitant duur is maar ik ben helemaal verliefd, haha. Hij kan zitten op de rand van het bed, op de commode, in het raam.. overal! Ik vind hem echt het absolute einde en Boris vind hem te duur maar ik kan hem maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb een bruin vermoeden dat hij er alsnog gaat komen..

Joseph Bunny Lamp €89,00

Dierenkoppen - Kraamcadeau/wensenlijstje babykamer & accessoires voor baby Zusje

De linker en rechter muur in het kamertje worden oudroze, en ik heb naast de muursticker hierboven drie posters die opgehangen zullen worden. Maar er mist nog iets aan de kant van de muur waar het raam is en waar het gordijn niet zal komen; een dierenkop! Op dezelfde locatie hebben wij bij Fos zijn kamer ook een dierenkop hangen en dat staat geweldig. Ik heb denk ik mijn keuze al gemaakt maar de bovenstaande versies vind ik allemaal echt heel gaaf. Ik denk dat het uiteindelijk de roze eland zal worden vanwege de kleur en ik vind hem gewoon erg tof. De flamingo vind ik ook waanzinnig trouwens. Het schaap was de eerste die ik tegenkwam en wilde ik eerst kopen maar ik denk dat hij te wit is op een witte achtergrond. Ze zijn allemaal lief, leuk en schattig he? Maar ja, de eland is mijn favoriet.

Kidsdepot Roze Eland €39,95
Kidsdepot Dierenop Olifant €39,95
Kidsdepot Witte Gebreid Konijn €39,95
Mars & More Schapenkop €22,50
Wild & Soft Dierenkop Flamingo €46,00
Jollein Roze Gebreide Olifant €39,00

Flinder stoelen - Kraamcadeau/wensenlijstje babykamer & accessoires voor baby Zusje

Het enige grotere meubelstuk wat nog ontbreekt is een stoel. Wij hebben niet een hele grote ruimte voor Zusje nu zij baby is maar alles kan erin. Ik wil wel graag een stoel in haar kamer het eerste jaar maar wij hebben dus niet heel veel keuze omdat de ruimte beperkt is. De linker twee stoelen zijn van Hay Design en die vind ik echt heel gaaf, die spraken mij meteen aan. Ik denk dat het ook de tweede zal worden, de middelste uit dit setje. Die kan later namelijk ook gewoon bij ons aan tafel staan en ik vind hem heel gaaf. Maar de linkerstoel heeft een soort ‘oude stoel’ effect wat ik prachtig vind en erg goed staat bij haar kamertje. De rechterstoel is van Normann en een combinatie van ouder door het schommel effect en modern door het plastic zitje. Sowieso heeft het een goeie combinatie van wit met onbewerkt hout. Twijfels dus! Ik moet wel rekening houden met levertijd dus aankomende maand toch gaan bestellen.

Hay J10 Chair White €235,00
Hay J42 Gelakt Eiken €359,00
Normann Copenhagen Form Rocking Armchair €412,25

Dat was ’em! Waarschijnlijk vul ik dit lijstje nog wel aan en komt er een deel twee, haha. Vonden jullie het ook zo leuk de kamers van jullie kind(eren) in te richten? Ik droomde hier al van voor ik zwanger was. Heerlijkheid!

Liefs,

Elise Joanne