IMG 7113 scaled - Ik doe mee aan de 21 dagen Buik-Billen-Benen Challenge!

Een paar weken geleden deelde ik de programma’s van New Born Fit Mama en de korting die ik mijn volgers mocht geven. Dit artikel met deze challenge zou morgen online komen maar omdat het zó snel gaat doe ik het vanavond al voor degen die echt graag mee willen doen. Kim belde met de vraag of ik mee wilde doen doen aan haar nieuwste kindje, de 21 dagen BBB Challenge. En dat doe ik! En Boris? Die doet ook mee! Via mijn link mag ik jou weer 25% korting geven maar vol is vol. Twijfelde je de vorige keer? Dan is dit hét moment om mee te doen want je krijgt ook het 12 maanden programma erbij, hele goeie deal.

UPDATE #2 – het programma is uitverkocht! Je kan natuurlijk wel de normale Fitplan programma’s van NBFM kopen, helaas is de 21 dagen challenge niet meer beschikbaar. Iedereen die mee doet; succes!

Lees hier het artikel waar ik in de eerste alinea naar refereer, hier vindt je meer informatie over New Born Fit Mama, Kimberly als coach en moeder en mijn ervaringen.

Ik start volgende week met de 21 dagen challenge waarbij je volop en intensief buik, billen en benen traint. Elke dag dus! Heel spannend want ik sport zeker maar zó intensief al een tijdje niet meer, haha. Dit vind ik dus een hele mooie challenge om aan mee te doen en ik kan de piek wel even gebruiken want ik zit toch meer thuis en op de bank dan eigenlijk goed is. Normaal combineer ik thuis sporten met de sportschool (work-outs in groepsverband zoals Zumba) namelijk en die laatste is nog steeds dicht dus ik sport net even iets minder dan normaal.

Kim en ik bespreken haar nieuwste brain child en ik was helemaal enthousiast, hier wil ik zeker aan mee doen. Dus ik start binnenkort en houd 21 dagen lang bij via Instagram Stories hoe dat gaat. Natuurlijk komt er na die drie weken een artikel hoe het mij is bevallen of ik resultaten kan delen. Ik hoop natuurlijk dat er zeker iets te zien/merken valt.

Omdat het delen van haar vorige programma’s met korting gewoon enorm heeft gelopen en veel vrouwen baat hadden bij de korting hebben zij – Kim en haar man Ed – besloten dit programma ook open te gooien met een prijsverlaging om het mogelijk te maken voor meer vrouwen. En nee, niet alleen moeders. Vooral deze challenge is voor iedereen.

NBFM x Elisejoanne.nl  - Ik doe mee aan de 21 dagen Buik-Billen-Benen Challenge!

Wat is de bedoeling en wat krijg je?

Naast de 21 dagen BBB Challenge waarbij je dus heel gericht billen, buik en benen traint krijg je ook weerstandsbanden van NBFM om je hierbij te helpen. Ik heb ze al binnen, ze zien er super mooi uit! En die helpen je natuurlijk ook met alle andere work-outs. Daarnaast krijg je niet alleen toegang tot deze challenge maar ook het jaarprogramma van NBFM. Ook zodat je natuurlijk verder kan met fitter worden en sporten ná deze 21 dagen. Zonde anders als je moet stoppen terwijl je lekker bezig bent. Alle work-outs, alle plannen, online trainingen, live trainingen, alle blogs, de zes E-books recepten, de besloten community en de mogelijkheid vragen te stellen aan Kim en haar man Ed krijg je er dus bij.

Dit tezamen, de BBB Challenge, de weerstandsbanden en 12 maanden lidmaatschap met alle bijbehorende toegang en mogelijkheid kost normaal €199,- maar Kim heeft besloten hier 25% korting op te geven. Dit kost dus nu €149,-. En die korting loopt tot en met 1 juni middernacht (23:59). Ik doe mee aan de eerste lichting die live gaat volgende week op 2 juni. Wanneer je je aanmeldt deze week krijg je dus de korting en start je kort na mij. De eerste lichting heeft namelijk de weerstandsbanden al binnen en wanneer jij je aanmeldt moeten ze natuurlijk naar je opgestuurd worden. Zonde als je meteen start zonder de banden, die zijn niet alleen nodig maar horen ook bij wat je koopt natuurlijk. De exacte datum zal op de website van NBFM komen te staan! Dan heb jij het programma met korting én je banden op tijd binnen zodat je meteen mee kan doen wanneer het start.

De korting is geldig via mijn link, mocht je er even over na willen denken pak dan de link hier uit dit artikel of binnen de Stories met swipe-up die ik hierover deel.

Dit programma gaat heel snel en de inschrijving sluit dus ook ná die 1 juni. Je hebt dus acht dagen de tijd hoewel ik eigenlijk er vanuit ga dat hij ruim daarvoor is uitverkocht. De eerste lichting is al uitverkocht, dit is echt voor jou en de tweede lichting die gaat starten binnenkort. Het is dus nu of niet in dit geval, bij deze combinatie. Voordeel? Je kan bij mij een paar dagen afkijken hoe ik het doe – en mij een hart onder de riem steken! – alvorens zelf te starten, haha. Je kan tot deze tijd alvast de NBFM app en online omgeving verkennen die staan voor de startdatum van de challenge al wel voor je klaar.

Wanneer is dit programma iets voor jou?

Nou als je de vorige keer al twijfelde en nu spijt hebt. Want je doet niet alleen mee aan de challenge maar krijgt dus ook 12 maanden lang lidmaatschap erbij. Ook als je echt wil werken aan die drie B’s, die buik, billen en benen. Als je resultaat wil zien nog voor de zomer. Als jij je 100% wil, kan en durft in te zetten om sterker en gezonder te worden. En als je er klaar mee bent om niet prettig te voelen in je lijf om wat voor reden dan ook.

En iedereen kan mee doen, niet alleen moeders! Of heb je kinderen en zijn die al lang volwassen? Nou, mijn eigen moeder doet ook mee dus dat zegt genoeg denk ik. Laat leeftijd, lichaam, gewicht, mindset of omstandigheden je niet tegenhouden. Knallen als een malle, en wel nu.

Ik vind het ook spannend hoor, haha. Ik weet namelijk dat je je echt 100% moet geven die 21 dagen en dat is een enorm fijne stok achter de deur. Toen ik aan Boris vertelde waar Kimberly en ik het over hadden aan de telefoon vroeg ik meteen of ‘ie ook mee wilde doen. Want hij klaagt ook over het feit dat hij minder kan sporten dan normaal, hij rent nu veel vaker maar ook hij kan niet naar de sportschool. Ook voor mannen is zijn de billen, buik en benen delen van het lijf die graag getraind worden en dat geldt dus ook voor Boris. Dus hij doet mee, we doen dit samen. Ik heb er zin in!

Over een tijdje zal ik mijn ervaring nog delen, ik ben zelf ook benieuwd wat ik er van ga vinden.

Doe jij ook mee? Zo ja, laat mij dat dan weten want ik ben súper benieuwd hoe het jou afgaat wanneer je start! Succes en bij vragen weet je mij te vinden.

Liefs,

Elise Joanne