IMG 2099 730x1024 - Hoe ik 25 kilo afviel na mijn tweede zwangerschap!

Bijna twee jaar geleden beviel ik van onze prachtige dochter Hazel. Ze was een flinke tante met acht pond maar ook mama was een flinke tante geworden want ik kwam – wederom – 25 kilo aan. En die verloor ik, allemaal, binnen driekwart jaar. Hoe? Met een stuk minder bloed, zweet en tranen dan de eerste keer dat ik een dergelijk aantal moest verliezen. En dat komt voornamelijk door de hulp van Kimberly en haar New Born Fit Mama programma. En ik mag exclusief aan mijn volgers 20% korting weggeven.

Met de zwangerschap van Fos kwam ik ook bijna 25 kilo aan, behoorlijk wat. Die kilo’s verloor allemaal ik met hard werken en na ruim 1,5 jaar zat ik weer op gewicht. Maar veel sterker of per se gezonder was ik niet geworden, de manier waarom mag je ook best je vraagtekens bijzetten. Ik was slank maar of dat nou op een goede wijze was gegaan..? Ik wilde het anders aanpakken na de bevalling van Hazel en toen kwam Kimberly en haar New Born Fit Mama programma om de hoek kijken! Kimberly is een vriendinnetje en zij wist dat ik interesse had in haar programma, dat ik het deze keer helemaal anders wilde.

Ik kwam dus tijdens mijn zwangerschap van Hazel zo’n 25 kilo aan. Eerlijkheid gebied mij meteen te zeggen dat dit ook voor een heel groot deel vocht was in tegenstelling tot de kilo’s die ik aankwam met de zwangerschap van Fos. Ik stond compleet stijf van al het vocht in mijn lijf, er was geen enkele overgang van bovenbeen naar voet meer te vinden. En dat was zó pijnlijk! Mijn laatste loodjes maakte ik door tijdens de warmste lente in decennia’s en ik zwelde op als een ballon. Een luchtballon.

Ik beviel van Hazel en was meteen vijf kilo lichter, het kleine wondertje zelf was dus een behoorlijke bonk en dat tezamen met de placenta en het bloed wat ik verloor waren dat de eerste vijf kilo’s binnen enkele dagen. Er bleef nog 20 kilo over. Binnen de twee weken die volgden heb ik mij een ongeluk geplast; het vocht kwam er aan alle kanten in liters uitzetten! Althans, zo voelde het. En dat was ook zichtbaar op de weegschaal want na die 14 dagen was ik 12 kilo lichter. Moet je even nagaan hoe opgezwollen ik was, haha.

Halverwege juni beviel ik van Hazel en rond halverwege augustus voelde ik mij al stukken beter dan na de eerste bevalling. Ook mentaal, niet geheel onbelangrijk! Ik voelde mij sterker en herstelde veel sneller. Het gewicht was niet eens zo’n issue, die kilo’s zou ik wel verliezen maar ik wilde graag dat dit op een verstandige en goede manier zou gaan. Met begeleiding van iemand met kennis. En iemand die me een schop onder mijn reet zou geven..

In september startte ik dan eindelijk met Kimberly, na de zegen van mijn verloskundige, en haar New Born Fit Mama programma. Een programma gemaakt door een moeder, voor moeders. Niet alleen nieuwbakken mama’s die recentelijk zijn bevallen maar eigenlijk voor iedere vrouw die wel een duwtje in de rug, ondersteuning, advies en hulp nodig heeft. En, van iedere leeftijd! Kimberly is moeder van drie prachtige bloedjes, een zoontje en twee dochters (tweeling!) en vrouw van Ed, woonachtig in Brabant.

Met behulp van haar app, de NBFM-app kon ik alles bijhouden, inplannen en terugzien. Afspraken met Kimberly plande ik in, ik kon zien welke work-outs ik welke dag moest volgen en mijn dagelijkse inname van voedsel koppelde hij aan haar app. Ook de gegevens van mijn telefoon koppelde hij en tevens de resultaten van mijn Fitbit. Echt ideaal! Zij kon alles ook inzien en daarop volgend advies geven. Ik maakte heerlijke (kids-proof!) gerechten door recepten van haar hand en leerde leuke manieren om zelf thuis aan de slag te gaan en fitter te worden. Ik hoefde niet naar een sportschool, daar had ik echt geen tijd voor met mijn werk en een kleintje, ik kon het allemaal vanuit huis doen.

Iets meer dan een half jaar knalde ik met Kimberly en mijn gewicht bereikte het punt van voor de zwangerschap. En dat verliep op een gezonde, verstandige en fijne manier. Ik voelde mij goed in mijn lijf, waardeerde de kracht die het bezat om het baren van een kind te bewerkstelligen maar ook hoe sterk ik kon zijn dankzij alle work-outs. Geen hijgend hert meer na het oprennen van twee trappen. Niet meer pijn in mijn rug of schouders omdat mijn lichaam sterker was geworden en een dag bankhangen of laptop tikken nu wel kon hebben.

En begrijp wel, ik heb een hékel aan sporten. Alles wat met zweten te maken heeft, daar pas ik voor. Lichamelijk beweging is zó niet mijn ding, echt niet. Maar je moet wat als je wil. En ik wilde. Ik wilde kilo’s kwijt, sterker worden. Fitter zijn. Niet meer als een hijgende hond de trap oplopen of mijn peuterzoon amper kunnen tillen. Binnen alle work-outs zijn er drie niveau’s waarop je ‘t kan volgen, dat vond ik erg fijn. Ik heb heel lang op niveau ‘beginner’ gehangen, haha.

Er zijn vier verschillende programma’s die je kan volgen en voor drie daarvan mag ik een exclusieve korting van 20% aanbieden. Kim weet hoeveel ik haar en haar programma waardeer en zij geeft normaal geen korting, daar doet ze niet aan. Heeft ze ook niet nodig want haar programma is succesvol en scherp geprijsd. Maar, voor mij en mijn volgers strijkt ze een keertje over haar hart en geeft ze – nu nog – een week 20% korting. Want ik weet hoeveel vrouwen die mijn site volgen hier baat bij zouden kunnen hebben, in welke fase van het moederschap, afvallen en kilo’s kwijt willen raken je ook zit. En op deze manier hoop ik dat het voor iedereen, met welke portemonnee dan ook, toegankelijk is.

Via mijn link krijg je dus 20% korting op drie van haar vier modules. Je hebt het NBFM-FITPLAN waarbij je alle toegang krijgt tot recepten, andere deelnemers, workshops, work-outs, planning, video’s, chatfuncties, recepten etc. Dit FITPLAN kan je afnemen voor één maand, drie maanden en twaalf maanden. De korting is niet geldig op de versie voor één maand want die is van zichzelf al scherp geprijsd. Dan heb je nog het NBFM-FITPLAN PRO waarbij je alle tools van het originele FITPLAN krijgt maar ook één op één sessies met Kimberly. Zij vraagt je – vrij letterlijk – het hemd van het lijf, gaat samen met jou bepalen welke aanpak het beste is en je houdt dus contact, zij begeleid je tijdens dit hele proces.

Ik heb dus zelf het FITPLAN-PRO gevolgd voor ruim een half jaar. Hiermee kreeg ik dus alles van het originele programma maar ook de mogelijkheid om met Kimberly één op één advies te krijgen. Bijna wekelijks spraken wij elkaar en dit zorgde voor de flinke duw in de rug en schop onder mijn kont die ik nodig had. Wanneer ik zelf geen zin had voelde ik mij schuldig als ik Kim niks kon vertellen qua vooruitgang dus hees ik mijzelf van de bank om toch maar weer een work-out te doen. Hoewel Kimberly mij nooit vervelend heeft laten voelen als ik een slechte week had. Ze is zelf moeder, ze werkt full-time en begrijpt dat er dagen tussen zitten die ronduit bagger zijn. Dat het gewoon even niet lukt of je gewoonweg niet wil. Ze snapt dat. Alle vragen die ik had kon ik op haar afvuren en zij heeft mij nooit laten zitten en steunde mij als een malle. Ze begreep wat ik wilde, wat ik kon en wat mijn doelen waren. En dat is voor iedereen anders. Zij maakte met mij een één op één plan wat goed uitvoerbaar was.

Ik kan niet in je portemonnee kijken maar ik zou zelf, als je deze ervaring aangaat, kiezen voor het FITPLAN van twaalf maanden of het PRO plan waarbij je ook het één op één advies krijgt. Ik kreeg dit programma van haar, dit is mijn manier om haar te bedanken én om te zorgen dat anderen ook geholpen worden. Gun jezelf ook de tijd om te komen waar je wil komen he; het is een marathon, geen sprint. En start wanneer jij er klaar voor bent. Kimberly zet je niet aan het werk wanneer zij dat niet verstandig acht. En passend bij het advies van je verloskundige (mocht je wel recentelijk bevallen zijn) maakt ze een plan.

De korting is alleen te verkrijgen via mijn link, mocht je dus twijfelen en later alsnog hier gebruik van willen maken moet je even terugkomen en via deze pagina naar de korting gaan. De korting is niet zichtbaar op de gewone site, dit is een speciale pagina die ze voor mij en voor mijn volgers heeft ontwikkelt.

Oh, en geef je (nog) borstvoeding? Geen probleem, Kimberly heeft zelf ook borstvoeding gegeven en weet precies het hoe, wat en waar. Dus ook als het gaat om je voedselinname en wat je beter wel of niet kan doen. Ben je al jaren geleden bevallen en twijfel of je dat mee kan doen? Zekers, niet alleen doet Kim d’r eigen moeder mee, ook de mijne!

Heb je vragen over mijn ervaring? Stel ze gerust hieronder! Vragen aan Kimberly? Mail haar, zeker als je twijfelt en niet weet wat geschikt is voor jou. Vertel haar dat je via mij komt en zij neemt de tijd om te kijken wat er mogelijk is. Daar is ze voor; om je te helpen. En is de tijd nog niet rijp? Dat kan, no worries. Rij je eigen race. De programma’s blijven gewoon beschikbaar, ook zonder mijn korting. Twijfel je al langer of je wil starten? Dan is dit wellicht nú het moment.

Ik heb met plezier het programma gevold en ben Kim énorm dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft betekent. Ik ben weer Elise, ik zie mijzelf gewoon graag fitter, gezonder en strakker. En met haar hulp ben ik waar ik zijn wilde en geniet ik daar met volle teugen van. Het is nog steeds hard werken maar niet meer onmogelijk, ik ben niet meer zoekende in wat wel of niet kan/moet. Dat scheelt echt als een malle!

Liefs,

Elise Joanne