elise 1 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

Hazel heeft meerdere prachtige meubeltjes in haar kamer, stuk voor stuk met liefde uitgezocht. Het pronkstuk is nog altijd het Stokke Sleepi bedje die dit jaar haar twintigste verjaardag mag vieren. En dat is een feestje waard mét cadeautjes. Ik heb denk ik de mooiste winactie ooit vandaag klaar staan, samen met Stokke mag ik namelijk een Stokke Sleepi bedje weggeven!

elise 6 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

Baby- en kinderkamers inrichten, ik kan denk ik wel oprecht zeggen dat dit een van mijn grootste hobby’s is. Ik heb met liefde twee keer negen maanden, tot in de kleinste details, de kamers van de kinderen klaargemaakt. Fos gaat binnenkort naar een grote jongens kamer, ik ben nu al helemaal in mijn nopjes met het beoogde toekomstige resultaat. Ik krijg ook veel complimenten over de kamers van de kinderen en de plannen die ik heb. Inrichten, stijlen en nadenken over meubels, kleur en stoffen is absoluut een droom om te doen. Vandaag geef ik, naast het houden van de weggeefactie, dan ook drie tips voor het inrichten van je babykamer.

elise 3 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

De eerste en beste tip die ik je kan geven voor die ene prachtige, wolk van een kamer? Trek je eigen plan. Gooi de gevestigde gedachte over kleuren, materialen en accessoires de deur uit. Donkere kleuren zouden niet mogen in een babykamer? Natuurlijk wel! Je kiest wat jij mooi vindt, wat jij vindt dat past bij jullie. En onthoud; kleurrijke elementen zien kinderen sneller dan het monochrome idee of pasteltinten wat nu heel erg in. Dit is de kamer waar je kroost komt te liggen, maak er van wat jij wil.

elise 8 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

De tweede tip! Een mengelmoes, zo verkeerd nog niet. Een kamer gaat meer leven met verschillende elementen en materialen. Je kan besluiten de gehele babykamer uit één lijn te kopen maar je kan ook durven door mixen en matchen. Geef de kamer karakter door er karakter in te stoppen. Knap oude meubeltjes op, geef het nieuw leven. Juist tweedehands items hebben dat karakter. En je hoeft niet alles uit de kast te halen om het werkbaar te maken. Hazel haar commode is tweedehands en het enige wat het nodig had waren leuke andere knopjes en een goeie poetsbeurt. Juist het ‘oude’ gevoel maakte hem perfect. Mocht je twee linkerhanden hebben zoals ik? Genoeg mensen die wel twee kundige handen hebben en je hierbij kunnen helpen. De kledingkast in Hazel haar kamertje? Een van mijn favoriete stukken. Een prachtig okergeel exemplaar, een oudje in een nieuw jasje. Zo heb ik hem gekocht, niet al het zware werk hoef je zelf te doen als je er geen zin of tijd voor hebt, of het simpelweg niet kan.

elise 21 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

Mijn derde tip? Kies een pronkstuk, wat dat dan ook is. Een hele fijne mooie stoel waar je je kindje kan voeden en voorlezen. Of misschien een prachtige kast zoals ik hierboven al noemde. Kies een item waarvan je zeker weet; ‘die ik wil sowieso!’, en start daarmee als je het kamertje gaat inrichten. De rest vloeit er wel uit voort. Ik startte met die kast, wetende dat het bedje hier perfect bij zou passen. Toen kwam ik de commode tegen en was de keuze voor het materiaal van de stoel snel gemaakt. Start met één keuze en handel verder.

Oh en als laatste extra, vierde, tip? Geniet ervan! Je babykamer inrichten is geweldig om te doen, heerlijk om daar samen met je partner over na te denken, te fantaseren waar hij of zij komt te liggen. En je baby heeft niet veel nodig, het inrichten ervan was ook meer voor mij dan voor de kinderen aangezien zij de eerste tijd vrij weinig meekrijgen van de keuzes die jij zo weloverwogen hebt gemaakt. Het werkt therapeutisch, ik genoot er intens van.

Om je een handje te helpen met het maken van het droomkamertje helpen Stokke en ik je graag een handje!

Stokke Sleepi co branding with Aden and Anais 140306 4 press - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie
Stokke Sleepi 150512 B17R4040 Natural press - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie
Stokke Sleepi 150423 B17R1298 White press - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

Het Stokke Sleepi bedje is het bedje der bedjes, met haar ovale vorm past hij in vrijwel elke kamer. Hazel haar kamer is klein maar fijn, dit bedje past daar alsnog perfect in. De Sleepi mini, het kleine zogenaamde ‘eitje’ is makkelijk uit te breiden tot het Sleepi ledikant en daarna het juniorbed, zodat je kindje van geboorte tot aan begin tienerjaren kan slapen.

En ik mag het prachtige Stokke Sleepi mini wiegje én de daarop volgende stap namelijk het ledikant (degene zoals je hem nu op Hazel haar kamer) en alle toebehoren weggeven!

Laat hieronder een reactie achter dat jij graag dit bedje zou willen winnen en vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje. En geef aan in welke kleur je het bedje zou willen winnen! Je kan op de website van Stokke alle beschikbare kleuren bekijken, ook de nieuwste mintgroene. De winactie zal hier op de blog en ook op Instagram lopen, je kan op beide kanalen mee doen. Over precies een week zal de winactie sluiten en in de dagen erna krijgt de winnaar van mij een mail.

elise 18 - Het pronkstuk van elke babykamer: Stokke Sleepi! + Winactie

Mocht je als winnaar worden aangewezen dat zou Stokke graag willen zien dat je foto’s maakt van het bedje in de babykamer waar het komt te staan. De beelden van de winnende babykamer, die jij ons zal geven, zullen worden gepubliceerd in een artikel door Stokke. Een van de foto’s publiceer ik ook op mijn eigen instagram om het prachtige resultaat van jouw kamer, voor jouw kleintje, te tonen! Onthoud dus wel dat als je mee doet aan de winactie je ook akkoord gaat met deze voorwaarde. Natuurlijk zien we graag hele fotogenieke beelden!

Veel succes!

Liefs,inte

Elise Joanne

Deze winactie is in samenwerking met Stokke. Foto’s door InteriorJunkie.