Tijd om het geboortekaartje te laten zien! Ook een proces waar wij veel liefde en aandacht in hebben gestopt. Wij zijn wederom uitgekomen bij dezelfde organisatie waar het kaartje van Fos ook van was, wij wilden namelijk een kaartje die niet heel mainstream genoemd kon worden maar wel gewoon heel tof is. Oh, en een flamingo zou bevatten want tja, flamingo's is leven! Kijk je mee?

Tijd om het geboortekaartje te laten zien! Ook een proces waar wij veel liefde en aandacht in hebben gestopt. Wij zijn wederom uitgekomen bij dezelfde organisatie waar het kaartje van Fos ook van was, wij wilden namelijk een kaartje die niet heel mainstream genoemd kon worden maar wel gewoon heel tof is. Oh, en een flamingo zou bevatten want tja, flamingo’s is leven! Kijk je mee?

Kijk hier voor het geboortekaartje van Fos!

Het Geboortekaartje van Hazel

Het Geboortekaartje van Hazel

Het Geboortekaartje van Hazel

Het Geboortekaartje van Hazel

Wij hebben ons kaartje wederom bij MooiOok laten bestellen, deze keer met veel liefde gekregen. Bij Fos waren wij uitgekomen bij deze onderneming nadat wij het geboortekaartje van ons neefje ontvingen. Kaartjes die net even iets anders zijn qua vormgeving, net even een tikkie bijzonder en anders. Tja, daar houden wij gewoon van! Maar wel mooi en niet te gek, daar houden wij dan weer níet van, haha. Als je echt mooie kaartjes zoekt, kaartjes die niet iedereen heeft maar wel veel mensen aanspreekt dan zou ik zeker even online de keuze bekijken. Er waren er meerdere die ons erg aanspraken maar op deze werden wij verliefd. Het kaartje ís Hazel, het past perfect bij haar.

Het kaartje is kleintjes en fijntjes, bevat twee kaartjes die aan elkaar zijn gebonden door middel van een touwtje aan de bovenkant. Boris en ik zijn niet perse van ‘het moet praktisch zijn’, het moet gewoon leuk zijn! De voorkant bevat een rustige witte basis met stipjes en een zwart vlak waar de naam geschreven kan worden. Daarboven een flamingo in de perfect roze kleur. Alles kan je trouwens aanpassen hoor, qua kleuren, waar het precies staat en de verhoudingen. Wij hebben relatief weinig aangepast aan deze basis, die vonden wij al erg succesvol! Het touwtje is een ‘oud’ touwtje dat je door middel van een simpel doorgehaald strikje de kaartjes aan elkaar laat binden. Binnen in het kaartje, op de tweede bovenkant staan dé gegevens. De naam, geboortedatum, gewicht en tekst naar keuze. En ook daar een kleine flamingo!

Het Geboortekaartje van Hazel

Aan de bovenkant de zorgvuldig uitgezochte Bijbeltekst. De een doet een versje, de ander een gedichtje. Wij zijn christelijk en vinden een mooie tekst erg belangrijk, iets wat wij haar mee willen geven en wat ook op ons als gezin slaat. Daar kwam Jakobus 1 vers 17 uit; ‘al het goede dat wij krijgen, elk volmaakt geschenk, komt van God’. Deze tekst geef enorm goed weer hoe wij kijken naar onze kinderen en dat wij maar op dagelijkse basis beseffen hoe gezegend wij zijn met het krijgen ervan.

Aan de achterkant van het kaartje, die niet op de foto staat, staat ons adres (daarom dus niet op de foto), met een kleine knipoog naar het geboortekaartje van Fos. Daar staat namelijk, net boven ons adres een klein vosje – dezelfde die wij bij Fos hebben gebruikt.

Het Geboortekaartje van Hazel

Je ziet hier nog een stukje van de tweede tekst die wij hebben gekozen. Boris vond het belangrijk zijn kinderen nog iets mee te geven, een tekst die hem dierbaar is. Zoals sommige vast weten is hij groot fan van Bob Dylan en ondanks dat ik zijn stem niet geheel weet te waarderen, waardeer ik zijn teksten absoluut wel. Fos kreeg een stukje mee uit het nummer Forever Young en Hazel ook.

‘May you have a strong foundation – When the Winds of changes shift – May your heart always be joyful – May your song always be sung’

Het Geboortekaartje van Hazel

Het Geboortekaartje van Hazel

Wij kozen wederom voor een bruine ‘ouderwetse’ envelop die qua formaat perfect past bij het kaartje en daarbij een perfect passende sluitzegel met een flamingo. Dat maakte het helemaal af! Het kaartje zelf is gedrukt op heel stevig en dik papier met een lichte bewerking. De achtergrond is namelijk simpel wit dus dat paste er goed bij. Dat maakte het net even iets spannender.

Het Geboortekaartje van Hazel

Ik ben zó blij met ons kaartje! Ik vind het een enorm leuk dingetje, ietwat bijzonder, lieflijk en mooi. Wij hebben ook zulke leuke reacties ontvangen op het kaartje. De verwachting was ook wel wat hoog geschept vanwege het toffe kaartje van Fos en ik denk dat wij die verwachting weer waar hebben gemaakt. MooiOok is absoluut een aanrader om bij te bestellen, qua prijs zitten echt heel scherp voor de enorm goede kwaliteit en service die ze bieden. Ze beantwoorden vragen erg snel, vrijwel alles is aan te passen en je kan extra’s zoals sluitstickers en adreslijsten krijgen. De blokken die je op de foto ziet zijn afkomstig van Lifestyletolove voor degene die daar benieuwd naar is. Een leuk kraamcadeau!

Liefs,

Elise Joanne