avw - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaashouten speelsets 2999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Oh jongens, wat heb ik vandaag leuke tips voor Sinterklaas te delen! Onze favoriete winkel heeft namelijk allerlei soorten houten speelgoed voor de kinderen in huis gehaald, en voor allerlei verschillende leeftijden. Ik keek op de site naar het gehele aanbod en begon meteen te trillen van plezier; ik wil alles! En ik laat je vandaag de items grotendeels zien met de bijbehorende prijzen. Ik zou snel kijken en handelen, dan heb jij nog deze geweldig leuke stukken binnen voor de feestdagen!

#LidlAmbassadeur

Houten Keuken €59,99

Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

 

keuken accessoire 999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

houten keuken toebehoren 699 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

De prachtige keuken is absoluut een item dat op ons wensenlijstje staat voor Fos, dit is de leukste keuken die ik tot nu toe tegen ben gekomen. Fos is dól op keukentjes en telkens als hij ergens is en er eentje ziet vermaakt hij zich er úren mee, hij is er niet bij weg te slaan. Voor jong en oud, meisje of jongetje; dit keukentje is een succes. En bij een keukentje horen ook toebehoren! En daar heeft Lidl ook aan gedacht. Van pizza tot taart, van fruit tot vis en servies! Prijzen variëren van €6,99 tot en met €9,99.

Houten Kassa

Houten kassa 4495 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

toebehoren kassa 999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Ik vind dit item bijna net zo leuk als het keukentje, deze houten kassa. Wat een geweldig ontworpen stuk speelgoed! Allerlei vakjes en zelfs een krijtvlak om de aanbiedingen op te schrijven. En natuurlijk horen daar ook een weegschaal en een kassaatje bij, want aan alles is gedacht. Ik ben fan! De toebehoren zijn geprijsd rond €9,99.

Houten Werkbank €29,99

houten werkbank 2999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Ik weet niet wat ik leuker vind, de kassa, de keuken of de werkbank.. Echt heel tof! En bij deze werkbank zit ook veel accessoires, die hoef je dus niet apart erbij te kopen. Goeie deal, erg volledig cadeau op deze manier.

Houten Hobbelpaarden & Fietsen €29,99

hobbelpaarden 2999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Ik vind deze items echt heel leuk, zelf vind ik het houten loopfietsje van Fos een van de leukste ‘loopitems’. Vooral van het hobbelpaard ben ik erg gecharmeerd. En een nette prijs ook!

Houten schrijfbord €24,99

houten leerbord 2499 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Het houten leerbord misstaat niet op een meisjes- of jongenskamer, spelenderwijs leren schrijven en lezen? Leuk!

Educatief & Motorisch speelgoed €9,99 – €4,99 & €2,99

houten motorriek speelgoed 999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

houten puzzels 499 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

houten puzzels baby 299 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Er is ook speelgoed voor de allerkleinsten en educatief speelgoed. Allerlei puzzels in verschillende prijsklassen en speelgoed om de motoriek te stimuleren. Ik vind de ronde klok erg leuk voor als je met je kindje gaat leren klokkijken.

Houten Poppenhuis €59,99

houten dollhouse 59.99 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

toebehoren poppe 699 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Ik denk dat dit stuk ieders meisjesdroom is! Wat een geweldig gaaf ding, en wat mooi gedetailleerd ook. Naast het poppenhuis kan je ook meubilair kopen en natuurlijk de poppen zelf voor €6,99. Wat een geweldig cadeau om te geven, ik ben echt verliefd.

Houten Speelsets €29,99 & Winkels €19,99

houten speelsets 2999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

houten winkels 1999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Je kan ook wat kleiner denken en deze geweldige boerderijen, kastelen of schepen geven. Of wil je wellicht een miniatuur Lidl in plaats van een kassa? Nou, dat kan!

Houten Treinen €19,99 & Auto’s €5,99

houten treinbaan 1999 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

houten voertuigen 599 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

En natuurlijk zijn er ook auto’s en treinen, die mogen en kunnen niet ontbreken. Zelf haal ik sowieso een houten auto of vrachtwagen van het onderste plaatje, ik weet dat Fos daar dol op is en ik vind houten speelgoed heel mooi staan als accessoire in zijn kamertje.

Speelkleden €12,99

Speeltapijt 1299 - Geweldig (budget!) houten speelgoed tips voor Sinterklaas

Als laatste deel ik iets wat niet van hout is maar ik wel echt heel leuk vind; diverse speelkleden! De prijs is namelijk echt heel netjes en Fos heeft heel veel plezier van de zijne. Wij gebruiken het als kleed om op te spelen en om méé te spelen. Geloof mij, echt een goed cadeau dit.

Dat was een impressie van een deel van de nieuwe speelgoeditems bij de Lidl, ik ben echt heel enthousiast! Het is een super diverse lading vol met leuks en ik word van vrijwel elk plaatje enthousiast. Sinds vorige week liggen de items in de winkel, sommige items zijn alleen online te bestellen. Ik zou dus zeker even de site bekijken wat er allemaal is en mocht je niet naast hetgeen je wil grijpen, dan zou ik het gewoon meteen bestellen.

Veel plezier met de Sinterklaas-inkopen!

Liefs,

Elise Joanne