avw - Familie is alles met kerst + winactie

2018 07 31 om 22.17.40 - Familie is alles met kerst + winactie

Ik heb geen hele grote familie, ik ben gezegend met een lieve broer en zus en ouders waar ik veel van houd. Nu wij allemaal volwassen zijn, ons eigen gezin hebben en verspreid door Nederland wonen, zien wij elkaar niet zo vaak als dat wij zouden willen. Gedurende het jaar proberen wij een paar verjaardagen mee te pakken, een enkele keer een spontaan bezoekje te plegen en het is altijd duimen dat het met kerst lukt om bij elkaar te zijn. Met banen waarbij er tijdens kerst gewerkt moet worden, schoonfamilie die natuurlijk ook graag de (klein)kinderen wil zien, het is ons jaren niet gelukt. Dit jaar wel en daar ben ik zó blij mee!

DSC 0825 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

Het is wellicht een cliché maar ik vind de kersttijd toch een tijd waarbij je bij familie moet zijn. Althans, als je dat graag wil en die natuurlijk hebt. In ons geval wil ik dat zeer graag, we zien elkaar vrij weinig en het heeft iets speciaals om tijdens deze dagen wel samen te kunnen zijn. Alle neefjes en nichtjes in de grote keuken van mijn ouders, elkaar overhoop lopen van de drukte, wij als (groot)ouders amper kunnen praten vanwege de heerlijke herrie, ik geniet daar van. Dit jaar is het ons éindelijk gelukt alle gezinnen bij elkaar te krijgen, niemand die dit jaar met kerst moet werken of een avonddienst moet draaien, agenda’s zijn geblokkeerd en – mijn moeder kennende – zijn de slaapkamers al in gereedheid gebracht. Ik breng weinig tijd door in mijn favoriete provincie waar ik ben opgegroeid, het zilte Zeeland heeft mijn hart. En die kan ik veel te weinig ophalen wat dat betreft. Wij spenderen dan ook drie hele dagen met onze voeten op het strand, Zeeuwse wind door de haren al staande op de dijk, om daarna neer te ploffen op de een van de grote banken in het heerlijke huis van mijn ouders. Thuis, met mijn familie.

Mijn familie woont ver(der) weg en met gezinnen en druk leven en studies.. tja, dan is het lastig vaak bij elkaar te komen. Elk kwartaal elkaar gezien is al mooi. Maar ik mag nog van geluk spreken, mijn familie woont nog in Nederland. Er zijn genoeg van mijn bezoekers die familie hebben in het buitenland of minder gemakkelijk kunnen reizen door gebruik aan vervoer. Onderhand hebben wij onze fijne Brutus om mee op pad te gaan, wij hoeven geen treinen of vliegtuigen te pakken, dat is tenminste iets! Want als wij echt willen is overal een mouw aan te passen en zijn wij er voor elkaar.

Voor die vader of moeder die wél familie in het buitenland heeft en ze binnenkort (met kerst?) gaat bezoeken, heb ik een leuke verrassing mogen regelen in samenwerking met Stokke. Heb jij jonge kinderen en kan je wel wat gemak gebruiken tijdens lange vluchten en veel gesjouw met spullen? Want als je met kinderen reist neemt je altijd de halve wereld mee en waarschijnlijk wil je allerliefste bloedje ook nog getild worden. En slapen in de trein of in het vliegtuig op jou? Ja, dat is toch hoe het vaak loopt.

IMG 7287 3024x4032 - Familie is alles met kerst + winactie

DSC 0878 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

Herken je je hierin? Kan je wel een klein hulpje gebruiken? Dan heb ik een hele leuke optie voor je! De Jetkids by Stokke BedBox & RideBox. Met dit súper handige en praktische karretje scheel het jou enorm veel gesjouw. In dit kleine karretje zit een matrasje die je kan bevestigen aan je vliegtuigstoel of treinstoel, zodat je kindje kan slapen. Daarnaast hoef je hem of haar niet te tillen, hij kan zichzelf ‘rijden’ als een soort autootje of je kan hem of haar trekken door middel van het koord. Echt geweldig, hoe verzinnen ze het! En de box zelf is lichtgewicht dus het is geen zware bult extra die je erbij moet dragen. Je kan ook nog een dekentje of andere items in de box doen zodat dit meteen ook weggeborgen is.

IMG 7286 3024x4032 - Familie is alles met kerst + winactie

DSC 0851 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

DSC 0865 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

DSC 0869 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

De bovenkant klik je open en naar boven, daar plaats je een deel van het matrasje op zodat je kindje kan liggen. In een vliegtuig zit het matrasje tussen de stoel waarop het kindje slaapt en de stoel daarvoor dus hij of zij kan nergens heen. Wel raad Stokke vanwege veiligheid aan de box onder drie jaar niet te gebruiken maar als je het goed toepast is hij juist erg handig voor jonge kinderen die moeten slapen tijdens lange vluchten. Hazel zou er heerlijk inpassen en kan geen kant op, echt ideaal.

DSC 0890 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

De Jetkids by Stokke BedBox & RideBox komt in drie verschillende kleuren; lichtroze, lichtblauw en mintgroen. Wij hebben dus de laatste, lekker unisex. En, je kan hem versieren met bijgeleverde stickers om hem te personaliseren.

Praktische zaken mogen niet voor een hobbel zorgen, reizen met kinderen gaat je niet in de koude kleren zitten. Maak het jezelf dan makkelijker met de Stokke JetKids. Voor iedereen die samen wil zijn met kerst en hier stand en land voor af moet (vliegen); dit is hét item daarvoor. Ik mag daarom aan een bezoeker deze Jetkids by Stokke BedBox & RideBox weggeven in een kleur naar keuze! Dus je krijgt niet alleen de RideBox maar ook de versie die meteen een BedBox is!

DSC 0810 3264x4928 - Familie is alles met kerst + winactie

Hoe doe je mee?

Wie gaat er reizen met trein, vliegtuig of boot om familie te bezoeken? Dan maken Stokke en ik jouw reis makkelijk, het minste wat we kunnen doen. Laat een reactie hieronder achter als dit hét item is voor jou en jullie aankomende plannen en in welke kleur jij de Stokke BedBox zou willen ontvangen. Dan zorgen wij dat hij snel jouw kant op komt.

De winactie zal lopen tot en met volgende week woensdag zodat hij nog voor kerst bij de winnaar kan arriveren. Veel succes!

Liefs,

Elise Joanne