DSC 2000 4928x3264 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

Hazel speelt veel met het speelgoed van haar broer. Logisch ook, dat is wat er voor handen ligt en dat is véél interessanter dan die zoete, zachte speelitems die mama voor je heeft klaarliggen. Maar met haar eerste verjaardag die wij over twee weken vieren is het des te leuker haar iets te geven wat bij haar en haar leeftijd past. En Hazel trakteert want wij mogen twee andere kindjes ook blij maken met dit cadeau!

DSC 1957 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

De Zoef Zoef dieren van VTech is in dit huishouden altijd een groot succes geweest, Fos speelt erg graag met zijn jungle en de bijbehorende dieren. Sowieso is VTech niet meer uit ons huishouden weg te denken. Door hun educatieve, kleurrijke en gewoon echt geweldige speelset voor allerlei leeftijden en interesses ben ik vanaf meet af aan altijd al een trotse en enthousiaste ambassadeur geweest. Dit tot groot plezier van mijn kinderen want dit merk past geweldig bij ons en met elk stuk wordt dankbaar gespeeld. 

DSC 1994 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!
DSC 1906 4928x3264 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!
DSC 2073 4928x3264 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!
DSC 1870 4928x3264 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

De Zoef Zoef Dierenboot vind ik echt heel leuk, deze kleine Ark van Noach is stevig (wat met Hazel haar voorliefde voor slopen bepaald niet onmisbaar is) en heerlijk vrolijk met haar oranje en rode basis. Hij wordt geleverd met vijf speelpoppetjes en meerdere muziekjes. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is makkelijk te koppelen aan diverse speelsets uit de lijn dus past perfect bij de jungle die wij hier al hebben.  

DSC 2047 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

De Zoef Zoef Dieren stimuleren kinderen vanaf hun eerste jaar in hun ontwikkeling. Motorische vaardigheden, zelfstandig spelen en verbeelding komen alle aan de beurt met dit speelgoed. En daarom houd ik zo van VTech maar ook deze dierenboot. Hazel vind het nu gewoon leuk om te rammen op de kleurrijke knoppen zodat er een muziekje speelt, Fos bedenkt hele verhalen bij elk diertje en waarom zij op de boot zitten. Naarmate ze ouder worden snappen ze het speelgoed meer, beginnen ze de gezongen en gesproken woorden te snappen en komt hun fantasie er bij kijken. 

DSC 2019 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

Met een druk op het bovenste blauwe plateau laat je de dieren uit de boot rollen en door middel van de ‘glijbaan’ kan je ze weer daar stoppen waar ze horen. Plaats een Zoef Zoef dier op de magische sensor en je krijgt hele verhalen en liedjes, bij elk dier weer wat anders. Met een koortje kan je kindje ook aan de boot trekken en hem overal mee naar toe nemen. Motorische vaardigheden worden beoefend door het draaien aan het roer, het raampje en de zeester. 

DSC 2029 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

En wij mogen twee keer de dierenboot weggeven! De Zoef Zoef Dierenboot is geschikt voor kinderen van nul tot drie jaar, ik vind hem voor Hazel haar leeftijd erg geschikt. Fos speelt er ook graag mee maar alles wat Hazel heeft vindt hij ook leuk en andersom. Hij maakt haar aan het lachen door de diertjes te laten vallen, ze heeft al door hoe dat moet. Zelf lukt dat nog niet maar dat zal snel komen. De dierenboot groeit met je kind mee.

DSC 1901 3264x4928 - Een nieuw cadeau voor Hazel - De VTech Zoef Zoef Dierenboot!

 Mocht je het leuk vinden om deze dierenboot te winnen, laat dan een reactie achter. Vergeet niet een werkend e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje te doen. De winactie zal een week lopen, daarna krijgt de winnaars van mij een mail. 

Succes!

Liefs,

Elise Joanne