IMG 9951 scaled - Een kussen van papa en mama om mee te knuffelen!

De kinderen vinden het heerlijk om met ons te knuffelen, en wij op onze beurt met hun natuurlijk. Zodra het bedtijd is komen er wel eens traantjes want papa en mama slapen niet in hetzelfde bed als zij. En daar vond ik een leuke oplossing voor die heel hartelijk is ontvangen!

Nu zijn onze kinderen niet enorm lastige slapers, vanaf jongs of aan lagen ze al meteen in hun eigen bed en we maken alleen een uitzondering in tijden van ziekte, pijn of als het mentaal gewoon even nodig is. Ook met logeren zijn ze niet de moeilijkste, ze logeren al vanaf baby af aan bij – voornamelijk – hun grootouders, zonder dat wij erbij zijn. Maar je hebt van die fases waarin het allemaal minder makkelijk verloopt natuurlijk.

Voor die momenten en ook gewoon voor de leukigheid, verzon ik voor de kinderen een hebbedingetje zodat ze toch met ons kunnen slapen, ieder in hun eigen bedje. Ik had natuurlijk van alles kunnen neerzetten of plaatsen in hun kamer. Een fotolijst met een foto van ons was wellicht het meest logische maar niet perse het leukste of meest creatieve. Dus besloot ik een kussen te bestellen!

IMG 9954 scaled - Een kussen van papa en mama om mee te knuffelen!

Ik bestelde bij BesteCanvas.nl een kussen van.. ons! Een kussen om mee te knuffelen voor in de nacht of wanneer ze gaan logeren. En ik bestelde dit meer als een grapje, een extraatje wat ze aan het lachen zou maken. Maar het is een hele grote hit geworden, haha.

IMG 9958 scaled - Een kussen van papa en mama om mee te knuffelen!

Ik vroeg aan beide welke foto van ons als papa en mama ze het allerleukste vonden en dat is er niet eentje geworden die ik perse zou hebben gekozen maar zij vonden deze toch het meest top. Nou prima, u vraagt en ik draai lieve kinderen!

Het is geen kussen om met je hoofd perse op te liggen, daar is Hazel ook te jong voor, maar wel eentje om dus mee te knuffelen. Ook als ze gaan logeren wil het kussen nog wel eens meegenomen worden wat dan weer leuke blikken bij de oom/tante of opa/oma oplevert zodra de tas met spullen opengaat.

Bekijk hier de babykamer van Hazel!

IMG 9991 scaled - Een kussen van papa en mama om mee te knuffelen!

Zo hebben ze toch een beetje hun ouders bij zich in de nachten of als ze weg zijn en het werkt echt énorm goed. Ik had het dus meer besteld als iets grappigs maar dit grapje wordt gewoon goed ontvangen en met deze ‘papa en mama knuffels’ wordt aardig wat geknuffeld. Ik vind het echt zo aandoenlijk! En lekker knuffelen is belangrijk! Zeker nu we in deze tijd minder lichamelijke interactie mogen vertonen met bijvoorbeeld grootouders, is dit wellicht een leuk cadeautje voor je kinderen. Tip van Flip!

Mocht je het leuk vinden dan krijg je bij BesteCanvas.nl met de code elisejoanne15 namelijk 15% korting op alle canvas producten.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel betreft een samenwerking.