DSC 1112 1024x678 2 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

Afgelopen donderdag spendeerde ik samen met Fos, zoals eigenlijk altijd want dat is mijn doordeweekse dag met hem. Ik kleedde hem aan en dacht ‘wat je zie je er leuk uit snoes!’ en ik pakte de camera. Ik probeer Fos altijd met aandacht te kleden en iets leuks van te maken met verschillende ‘merken’. Vandaag een outfit die vrij nieuw is, geschikt voor de wat frissere dagen. De kleine man zat niet bepaald stil dus verwacht geen picture perfect foto’s uit een catalogus maar exemplaren die eerder realistisch te noemen zijn! Kijk je mee?

DSC 1128 1024x678 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

Roze voor meisjes? Over het algmeen zeg ik hierop ‘ja’, ik vind zachtroze minder leuk staan bij jongetjes en vooral bij Fos. Hij heeft heus niet alleen maar blauw aan (hoewel dat wel absoluut mijn favoriete kleur bij hem is) en deze outfit bewijst dat. Het shirtje/truitje is afkomstig van de Zara en kocht ik in de sale voor aankomend herfst. Hij heeft een roze streepje, hoewel ik het misschien toch eerder fluorescerend roze zou noemen. Gecombineerd met het witte vind ik het absoluut niet typisch een ‘meisjes’ truitje en staat hij Fos erg goed!

DSC 1076 678x1024 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

Daaronder een broek die ik heel leuk vind! deze broek kregen wij van vrienden van mijn schoonmoeder en het duurde even voordat Fos hem kon dragen. Het is namelijk een broek met bretels van de HEMA, in maat 86. En ik weet niet hoe het bij andere kindjes is maar ik denk dat ik gerust kan zeggen dat HEMA overal het algemeen vrij groot valt. Fos zit al een tijdje in maat 86 maar kan de broek pas sinds enkele weekjes aan. En dan hebben wij alsnog de pijpjes wel omgeslagen. Dat vind ik eigenlijk ook wel leuker staan trouwens, maakt het net even iets stoerder.

DSC 1011 1024x678 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

DSC 1017 1024x678 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

De sokjes zijn van Next Direct, een favoriete winkel van mij voor Fos. Niet alles is even sterk van kwaliteit maar gaat een seizoen prima mee en blijft goed na het meerdere malen wassen. Vooral sokken zijn bij ons afkomstig van de Next Direct, die vind ik leuk, zitten goed, blijven vrij mooi én betaalbaar. Ik bestel vaak elk half jaar zo’n stuk of 20 (per set van 4 of 5 verkocht) en dan kan ik ze combineren met elke outfit. Fos zijn voetjes zijn altijd al heel groot geweest dus ik ben weer toe aan een nieuwe lading.

DSC 1029 1024x678 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

DSC 1045 1024x678 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

De schoentjes moesten uit, maar staan wel heel goed bij deze outfit, haha. Zodra Fos thuis komt wijst hij naar zijn schoentjes, valt op zijn billen en zegt ‘af, uiwt’ en de schoenen moeten dan dus ook uit. Dat heb ik hem geleerd dus het is echt heel schattig. In huis heeft Fos zijn schoentjes dan ook niet aan, ook beter voor zijn kleine pootjes. En wij hebben vloerverwarming dus koude voetjes heeft hij sowieso zelden. De schoenen zijn van Omoda, specifiek het merk Pinocchio. Toen wij een weekendje in Zeeland waren, bij mijn ouders, hebben wij deze samen met zijn Vans gekocht. Op kinderschoenen is zelden sale dus ook niet op dit paar helaas. Nieuw kostte ze €69,95 hoewel ik wel zie dat ze nu wél in de sale zijn, haha. Mocht je ze leuk vinden, dan kosten ze nu €48,95. Rib uit je lijf vind ik maar op schoenen (en jassen) beknibbel ik niet. Fijne en mooie suède schoenen met witte veters en onderkant. Wij zouden ze eerst bewaren voor de nettere outfits maar daarvoor draagt hij ze veel te kort, daar groeien zijn voeten te snel voor. Dus hij heeft ze nu gewoon aan wanneer ik ze bij de outfit vind passen op dagen bij de gastouder na.

DSC 1111 1024x678 2 - Dreumes Outfit of the Day - Playfull Chique

Dat was ’em! Ik vind dit zelf een hele leuke en vrolijke outfit maar ergens ook wel heel stijlvol en iets netter dan casual. In hoeverre je over dit soort woorden kan spreken bij outfits voor kleine kindjes, haha.

Eigenlijk heb je meteen veel van mijn favoriete baby’merken’ in één outfit. De Zara, H&M (romper, die zie je amper op de foto), Next Direct, HEMA en Omoda. Vooral de Omoda vind ik een fijne winkel (niet gesponsord, zelf betaald en vind het oprecht een fijne winkel), sinds dat ik hem binnen ben gelopen een aantal maanden geleden. Jammer genoeg geen winkels van dit merk in Zwolle, voornamelijk in het zuiden van het land. Volgende keer dat Fos schoenen nodig heeft ga ik meteen even de stad in om nieuwe te halen voor hem.

Liefs,

Elise Joanne (& Fos!)