IMG 9673 768x1024 - Zo, daar ben ik weer!

Ik weet dat niet iedereen die mij volgt op mijn website mij ook volgt op de bijbehorende social media kanalen. Afgelopen week (na een kwakkelende maand) lag ik volledig in de lappenmand, de griep der griepjes teisterde mijn lichaam.

Influenza, ofwel gewoon griep. Nou, het mag dan ‘een griepje’ zijn maar zoals meerdere huisartsen bevestigden afgelopen week; de echte griep is geen lachertje. Ik vond er ook niks grappigs aan!

Koorts, hoofdpijn, zweten, spierpijn en toen de allemachtig vervelende hoest. Een kriebelhoest die maar niet wilde kalmeren, een hoest die mij nachtenlang heeft wakker gehouden. Een ontploffende borstkas en gevoelige ribben tot gevolg. Ik dacht dat ik gek werd van pijn en slaapgebrek. GriepJE mijn dikke billen, dit was gewoon ziek zijn to the max.

Dus, hup naar de Huisartsenpost op zaterdag en die schreef codeïne voor. Oh, de zaligheid! De hoest bedaarde en ik kon daardoor, tezamen met de suffigheid die dit middel oproept bij je, heerlijk slapen. Dus dat deed ik dan ook, ik sliep bijna 48 uur lang alleen maar.

De griep is een trut maar gelukkig is het niet levensbedreigend, je weet dat het overgaat. Onderhand tik ik dit terwijl ik net gedoucht ben, eindelijk weer eens kleren aan heb en heb ik zelfs de moeite van een likje mascara genomen.

Dus, dat verklaarde mijn afwezigheid afgelopen week! Dat wist je al mocht je mij volgen op Facebook en/of Instagram maar ook daar was het afgelopen dagen akelig stil. Ik was gewoon te moe en had absoluut niks zinnigs te melden.

Mijn conditie is echt nul komma nul maar geef het nog een week en dan zijn we weer helemaal boven Jan!

Ik moet mijn achterstand met content dus inhalen maar ik ga mijn uiterste best doen. Ik was aardig lekker op dreef na de kerstvakantie dus ik baal hier dan ook enorm van.

Morgen komt er een oproepje online en ik hoop dat jullie hier naar zouden willen kijken. Ik wil een aantal oude rubrieken weer nieuw leven in blazen en een aantal nieuwe starten. Denk aan de rubrieken ‘Bijzondere verhalen’ maar ook wil ik interviews plaatsen met vrouwen die bijzondere beroepen uitoefenen en duik ik huishoudboekjes in. Kom je morgen kijken of er iets is wat je aanspreekt? Dan leg ik daar alles uit.

Dank voor jullie geduld omtrent de artikelen en mijn afwezigheid. En natuurlijk voor alle lieve beterschapswensen!

Ik zie je graag morgen,

Liefs,

Elise Joanne