Still optie 1 1024x576 - Vlog #70: Ik ben er gewoon nog hoor!

Hoi! Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe vlog. Want zoals gezegd; ik ben er gewoon nog hoor! Ik neem je weer mee in een aantal dagen huize Elise Joanne. Ik klets jullie bij over nieuwe planning voor mijzelf, Hazel besluit mij onder te spugen. Fos wil álle boren van de Hornbach want tja, Bob de Bouwer he? En ik vraag jullie om tips voor Fos z’n nieuwe basisschool!

In deze vlog klets ik jullie dus bij over nieuwe plannen, in ieder geval over enkele vakken die ik ga volgen voor een beetje persoonlijke groei. Studeren vind ik leuk dus ik kijk of het mij nu nog steeds goed afgaat, haha.

De planner die ik heb is van Passion Planner en kan je daar ook bestellen. Over het algemeen duurt het een dikke week voor je hem binnen hebt. Mij is niet bekend dat je nog invoerkosten hebt aan de deur maar ik sluit dit niet uit. Degene die je ziet in de vlog hebben ze nog! Maar is dus wel met datum dus ik zou niet te lang wachten tot je hem aanschaft. Natuurlijk hebben ze ook versies zónder datum.

Tevens vraag ik jullie om advies en tips omtrent basisscholen! We gaan namelijk deze week bij eentje kijken en ik ben benieuw of jullie nog dingen hebben die ik zeker moet vragen of waar ik op moet letten. Ik weet dat velen van jullie kijken en reageren via Youtube maar mocht je de video hier zien en nog tips hebben dan hoor ik het graag! 🙂

De schoenen die je in de laatste fragmenten ziet zijn dus van Manfield, en nu in de sale! Het zijn de okergele Annic ten Duis x Manfield schoenen die zij afgelopen voorjaar lanceerde. Ik heb de ‘leopard loafers’ en die zitten als wolkjes. Ik ben dus ook enorm content met de okergele instappers, echt mijn kleur! Er zijn er niet veel meer maar mocht je ze willen dan zijn ze dus nu in de aanbieding voor €60,-.

Over mijn vlogs

Wat zie je precies? Ik film een aantal dagen in de afgelopen week en de vlog komt standaard in de week die daarna volgt. De volgende dag komt de vlog op mijn blog te staan, altijd om 06:00. Vergeet je niet te abonneren zodat je mijn video’s meteen als eerste kan zien? 

Liefs,

Elise Joanne

Mijn vlogs worden bewerkt door Rieleen Bannink.