Wat een fijne titel om in te tikken binnen mijn platform! Ik heb afgelopen week deze video opgenomen en ik ben ontzettend blij dat er allerlei leuke en ook vertrouwde dingen weer gaan beginnen. Ik geef jullie daar een samenvatting van en ik geef aan wat je vanaf volgende week weer van mij kunt verwachten. Kijk je mee?

Zo, dat was hem alweer! In een notendop? Ik ga weer terug naar fulltime bloggen. En ja, ik blijf een beautyblogger maar wel met een lifestyle tint. Ik ben nu immers zwanger en daar wil ik over schrijven, video’s over maken en ik wil dat delen. Gelukkig worden die artikelen ook ontzettend goed bekeken en dat was voor mij dé bevestiging. Ouders van Nu maakt dat ook mogelijk door mij een enorm platform te geven waar ik mijn verhalen ook aan kwijt kan, super tof natuurlijk! Erg gaaf om nieuwe vrouwen te mogen bereiken met mijn verhalen en video’s; dankbaar voor deze kans! Elke twee weken komt er dus van mij een update, op dinsdag, en laat ik je weten hoe mijn zwangerschap verloopt. Maar niet alleen dat! Ik neem jullie ook mee naar de verloskundige, als ik ga winkelen in de nieuwste Baby-Dump en met Boris de babykamer klaar maak. Dus niet alleen kletsvideo’s!

Zoals ik ook vertel in de video; ik blijf áltijd mijzelf en ik ben niet ‘gekocht’; mijn mening zal niet worden aangepast tijdens die video’s, ik blijf lekker doen wat ik doe alleen worden die video’s ook ingezet op een ander kanaal.

Ik heb zie mijn werk van de afgelopen maanden, als een mooie ervaring die ik rijker ben. Een aantal redenen waarom ik ernaast wilde werken gelden nu gelukkig niet meer. Andere redenen zoals het hebben van collega’s, kennis opdoen en mijzelf ontwikkelen wel. Maar dit is nu even onderschikt; ik moet gewoon weer doen waar ik gelukkig van word en dít maakt mij gewoon écht gelukkig! Elisejoanne.nl is ook mijn kindje. Wellicht zal ik ooit nog naast mijn blog aan het werk gaan voor een ander bedrijf, dat sluit ik niet uit, maar wel om andere redenen dan waarom ik het begin van de zomer besloten heb te doen.

Dus, vanaf volgende week, bij de start van de nieuwe maand, gewoon weer lekker video’s met regelmaat (ook over beauty natuurlijk!) en artikelen op dagelijkse basis. Héérlijk! Ik heb er nu al zin in.

Liefs,

Elise Joanne