shutterstock 521981425 4400x2900 - Tijd voor kerstvakantie!

Vorig jaar rond deze tijd nam ik, noodgedwongen, vakantie op. Ik zat er helemaal doorheen en ik moest op de rem trappen. Dit jaar is daar absoluut geen sprake van maar vorig jaar heeft mij wel geleerd dat pauze nemen en vakantie vieren enorm goed is om te doen, dus tijd voor kerstvakantie!

Afgelopen vrijdag gooide ik het vierkante schermpje, waar ik dagelijks uren naar kan staren, eindelijk weer eens dicht. Het is kerstvakantie! Komende twee weken hebben ook wij vakantie en dat betekent dat er niks online zal komen tot en met 3 januari. Die vrijdag 3 januari deel ik in mijn Elise’s Weekly Pictorama – het is immers een vrijdag! – mijn activiteiten van de komende (voor jullie dan de afgelopen) twee weken, waaronder kerst en Oud & Nieuw. En vanaf die maandag 6 januari ben ik er gewoon weer.

Natuurlijk maak ik foto’s en zal ik filmen, al die content komt dus later online. Een pauze nemen van Instagram? Nooit! Dus daar kan je mij zoals altijd vinden.

De kinderen gaan niet naar de opvang, Boris heeft veel dagen opgespaard ook deze twee weken met ons door te brengen dus wij gaan daar als gezin knetterhard van genieten.

Ik wens jullie enorm fijne feestdagen toe, hoe en met wie je ze dan ook viert. Ik ben de grootste sucker ter wereld als het gaat om kerst dus ik ga mij volledig en vol overgaven storten op alles wat deze tijd mij en ons te bieden heeft. Ik wens jou een geweldige kersttijd toe, gezegende dagen met iedereen waarvan je houdt en tijd voor elkaar. Ik hoop dat je de rust en de ruimte krijgt om er alles uit te halen en er enorm van kan genieten.

Dankjewel voor álles, ik hoop je heel graag terug te zien in 2019!

Heel veel liefs,

Elise Joanne