avw - Tien Testmama's Gezocht! - Wil jij de Pampers Baby-Dry Pants proberen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pampers.

Testmamas gezocht Pampers Baby Dry Pants Elisejoanne.nl  - Tien Testmama's Gezocht! - Wil jij de Pampers Baby-Dry Pants proberen?

Vandaag een oproepje aan alle mama’s met baby’s onder mijn bezoekers! Van Pampers mag ik namelijk de nieuwste Baby-Dry Pants laten testen door tien moeders die dit graag zouden willen uitproberen om het delicate kontje van hun baby’s. Ik wil andere moeders namelijk ook de gelegenheid geven om Pampers te proberen en om te ervaren waarom ik ze zo graag gebruik voor Fos. Wil je meedoen? Klik dan verder!

Fos zit op dit moment in maatje 3 en gebruikt nu de Pampers Premium Protection Active Fit luiers en daar ben ik ontzettend tevreden over. Ik geloof oprecht dat Pampers een goed merk is, het beste wat ik Fos kan bieden. Pampers is van mening – en daar ben ik het helemaal mee eens – dat juist er alleen verbetering op kan treden als meer moeders luiers testen van Pampers en aangeven wat zij fijn vinden en wat niet. Nu Fos nog niet in maatje 4 zit en de nieuwste Baby-Dry Pants dus nog niet aan kan, is het alleen maar goed (ook voor mij) om te weten wat de ervaringen van andere moeders zijn. Niet voor niets weet Pampers namelijk dat wij moeders weten wat het beste is voor ons kindje. En daarom blijven ze input van ons nodig hebben.

De Pampers Baby-Dry Pants komen in maatje 4, 5 en 6. Heb jij dus een kindje die deze maat gebruikt en zou je het leuk vinden om mee te doen? Top! Geef hieronder bij de comments aan dat je mee wilt doen, hoe oud je baby is en welke maat je zou willen testen. Dan zorgen Pampers en ik ervoor dat jij ze thuisgestuurd krijgt en dat jullie de Baby-Dry Pants een kleine week kunnen testen. Naderhand horen wij natuurlijk graag wat je van de luiers vindt!

Ik kies op zondag 10 juli 2016 tien moeders uit die gereageerd hebben, je krijgt dan een mailtje van mij waarop je moet reageren met je adres. Pampers zal de luiers dan naar je toe sturen. In ruil daarvoor zou het fijn zijn als je Pampers helpt met feedback aan de hand van een aantal vragen zoals; is je kindje droog en niet doorgelekt? Sluit de Pampers Baby-Dry Pants mooi aan om zijn/haar billetjes en rond het buikje? Wat vind je van het gebruiksgemak zoals het snel omhoog kunnen trekken van de luier? Vind jij ook dat het verschonen zo prettiger en sneller gaat? Je mag je eigen ervaringen delen en alle kritische en positieve noten delen. Pampers hoort het graag! En ik ook want ik ben er gebaat bij wanneer Fos overgaat op deze luier.

Wat is er nieuw en zo belangrijk aan deze Pampers Baby-Dry Pants?

De stretchband van de luier die om het buikje van je baby gaat is flexibel en past zich makkelijk aan rond de taille en de beentjes. Daarnaast is hij extra ademend en zal het vocht en de nattigheid van een plasluier bij de huid van de baby vandaan blijven. Hoe dan? De absorberende toplaag neemt de vloeistof extra snel op zodat je baby ook tot 12 uur lang echt droog kan blijven. Dit komt door de microparels die tot 30 x (!) hun gewicht in vocht kunnen opvangen. Fos slaapt bijvoorbeeld al door (hoera voor ons!) en dan is het extra belangrijk dat hij een luier om heeft die hem echt droog kan houden gedurende de langere tijden die hij nu slaapt. Daarnaast is de luier zijdezacht wat wel zo prettig is gedurende de nacht omdat een baby behoorlijk veel kan draaien en woelen in zijn slaapje. Onderhand hebben jullie vast de foto van Fos gezien die gedurende de avond zijn hele bedje heeft lopen verkennen. Wel zo fijn als je luier dan goed én comfortabel zit. Natuurlijk is dit ook van belang gedurende de dag omdat je kindje veel beweegt. Ik merk ook aan Fos dat hij meer beweegt dan een aantal weken geleden; niet alleen kan hij zich nu omrollen maar hij gaat mij soms een partij te keer met zijn armpjes en beentjes, haha. En is het tijd voor verschoning? Ook dat gaat heel makkelijk! Door de tape aan de achterzijde kan je de Pampers Baby-Dry Pants gemakkelijk compact oprollen, afsluiten en weggooien.

Ik mag dus best behoorlijk wat moeders uitzoeken om mee te testen dus reageer vooral!

Ik ben benieuwd naar jullie mening en de reacties. Mocht je zelf geen kindje hebben in deze maten maar wel een andere moeder (of vader!) weten die graag mee wil doen? Attendeer ze dan even op deze blogpost.

Liefs,

Elise Joanne