De derde ‘Stel je vraag aan Elise’ heb ik weer opgenomen! De laatste keer zei ik dat de derde video over vriendschappen zou gaan, maar een bezoeker kwam met het idee om dit te veranderen in studies. De scholen beginnen namelijk binnenkort weer en ik ben onderhand een expert geworden in keuzes maken, stoppen en studeren. Ik ben inmiddels afgestudeerd maar weet nog goed hoe het was. Kijk je mee naar mijn kletspraatje?

De vragen die ik beantwoord:

♥Hoe wist je wat de juiste studie was? Waarom ben je gestopt en wat waren de obstakels bij je studies?

♥Welke studies heb je gedaan en wat zijn de consequenties van stoppen met je studie?

♥Wat vond je van je studie Rechten? Vele zeggen dat het saai is maar mijn wens om advocaat te worden is groot. Kan jij zeggen wat je er van vond?

♥Ik ga dit jaar ook HBO-Rechten studeren maar ik heb gekozen voor Enschede en niet voor Zwolle. Hoe beviel het eerste jaar jou? Wordt je in het diepe gegooid?

Ik hoop dat jullie dit weer een leuke video vonden! Ik probeer altijd zo duidelijk, eerlijk en oprecht mogelijk te zijn in het beantwoorden van jullie vragen. De volgende keer zal dus wel gaan over ‘Vriendschap’. Mocht je de vorige keer je vraag hebben gesteld, die neem ik gewoon mee naar de volgende video.

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Elise Joanne