Ik was aan het neuzen door Google in een van mij nachtelijke escapades en kwam uit bij een Beauty TAG uit de oude doos. Als Beautyblogger en als make-up liefhebber heb je nogal wat producten in huis liggen. Menig keer is de pinpas getrokken voor de mooiste items om de stash mee aan te vullen en kwam de postbode de meest luxueuze pakketjes brengen. Je zou er hebzuchtig van worden! Of jaloers als je naar andere kijkt? Of wellicht juist heel gierig omdat die prijzen toch te hoog zijn. Ach, onvolmaaktheid maakt de mens interessant en schuldig aan zonde zijn wij allemaal. Maar aan welke precies? Ik vulde de Seven Deadly Sins of Beauty TAG in. Kijk je mee?

♥Hebzucht

DSC 1022 - Seven Deadly Sins of Beauty TAG

Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?

Mijn goedkoopste beautyproduct… lastig! Dat zal vast een product van MUA, Essence of Miss Sporty zijn. Eentje van een dergelijke merk denk ik want héle goedkoper producten uit China of bijvoorbeeld make-up van de Action heb ik namelijk niet. Misschien wel mijn wenkbrauwpotloodje van de HEMA voor €2,00?

DSC 6524 - Seven Deadly Sins of Beauty TAG

Mijn duurste product kan bijna niet anders dan parfum zijn! Maar omdat ik die hieronder al behandel skip ik die even en ga ik over op duurste make-up product. Waarschijnlijk zijn mijn NAKED palettes de duurste exemplaren die ik heb samen met mijn Too Faced Natural Eye Palette en mijn Bobbi Brown Shimmer Brick. Alsnog allemaal relatief betaalbaar en ‘schappelijk’, er zit geen item tussen van €100+.

♥Woede

Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?

Lastig! Met ‘de basis’ denk ik in de vorm van een BB Cream of Foundation. Ik ben namelijk zéér perfectionistisch in het doen van mijn basis en ik vind zelf (!) mijn huid echt pas mooi tot zijn recht komen met een beetje hulp. Maar het ene seizoen is dat product van Max Factor favoriet, het andere seizoen werkt ‘ie niet meer naar behoren omdat hij te vet/droog of te donker/licht is. Vervelend! Hét product der producten is namelijk uit de schappen gehaald, de Max Factor CC Cream en kan dit merk nog steeds wel wat aandoen voor die keuze. Argh!

♥Gulzigheid

DSC 6424 - Seven Deadly Sins of Beauty TAG

Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?

Mijn ‘lekkerste’ product is lastig te kiezen want ik heb namelijk véél producten met een overheerlijke geur! Lush The Comforter Shower Cream vind ik wáánzinnig lekker, alsmede de Philosophy winterse douchegels. Maar toch kies ik voor mijn parfum denk ik en dan wel de grootste favorieten L’eau D’issey van Issey Miyake, Chanel Chance eau Tendre en Marc Jacobs Decadence.

♥Luiheid

Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Oeh.. mijn pincet? Ik ben vaak te lui om mijn wenkbrauwen te epileren.. Maar ook vergeet ik wel eens een uitgebreide manicure te doen voor nog sterkere en mooiere nagels door bijvoorbeeld een verzachtende nagelriemolie oid te gebruiken. Dan moet ik dat er weer eerst afhalen alvorens mijn nagels te kunnen lakken.. #firstworldproblem.

♥Trots

DSC 1537 2 - Seven Deadly Sins of Beauty TAG

Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?

Hier kan ik eigenlijk niet zo goed kiezen! Want ik heb namelijk écht baat bij een goed product voor mijn huid, een mooie basis in de vorm van een foundation of BB Cream. Maar, alsnog kan ik vrij ‘saai’ lijken zonder iets te doen aan mijn ogen, die vallen zonder mascara – achter mijn bril – gewoon een beetje weg. Zodra er een laagje zwarte goedheid overheen gaat spreekt mijn gezicht veel meer!

♥Lust

Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?

Vreemde vraag tussen allerlei beauty-vragen lijkt mij. Ik had eerder de vraag verwacht welk duurder product ik nog zou willen.. Afijn, desalniettemin hoort ‘ie er bij en beantwoord ik hem braaf. Ik vind een stralend en sprekend koppie erg aantrekkelijk. Een man hoeft niet perse een bepaald uiterlijk te hebben maar ik val wel echt op de ‘Hollandse Knaap’, zo simpel is het. Boris is daar de belichaming van, haha. Brede schouders, goed hoofd, mooie lengte, lekkere bos blond haar (géén krullen!!) en bovenal een goed karakter. Iemand die sprankelt door te zijn wie hij is. Een beetje een deugniet-blik doet ook wonderen!  Dat is de man met wie ik zou kunnen trouwen (of getrouwd mee ben dus, haha).

Maar stiekem, heel stiekem, heb ik ook wel iets met de bad-ass.. Je weet wel, de ‘boeven’ uit de actiefilms? Oef, wreed sexy! Oh, en als ‘ie kaal is vind ik dat ook goed. En als hij dan ook nog een legeroutfit of een strak pak aanheeft kan je mij wegdragen, haha.

♥Jaloezie

Dior €6000 - Seven Deadly Sins of Beauty TAG
Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Een favoriet parfum doet het áltijd goed in mijn boekje, daar kan je nooit genoeg van hebben!  Hoog op mijn verlanglijstje staat nog Alien van Thierry Mugler maar die is ontzettend prijzig. Een Chanel Quad staat ook nog zeer hoog op mijn lijstje, alsmede een Sisley of een Dior highlighter. Het hoeft trouwens niet altijd duur te zijn hoor, ik gil een eind in de rondte als ik een mooi O.P.I of Essie nagellak vast heb, maar als ik mag kiezen en ik mag iets vragen wat luxer is, dan toch wel hetgeen hierboven staat.

Zo, kom maar op met jullie zonden! Wat zou jij nog graag willen wat je niet hebt en wat is jouw duurste beautyproduct? Wellicht doe ik nog wat inspiratie op ;).

Liefs,

Elise Joanne