Ik heb mij werkelijk kapot gelachen bij het zien van de vragen die de ‘Would you rather’ TAG je stelt. Ik heb hem voorbij zien komen bij Cynthia en wilde hem meteen ook overnemen, te grappig gewoon. Keuzes maken vind ik al lastig en zeker bij opties die mij beide niet kunnen bekoren! Normaal zou ik zulke vragen in een filmpje beantwoorden, maar een geschreven artikel leek mij ook wel weer eens wat. Kijk en lees mee naar de beantwoording van een (rare!) persoonlijke beauty TAG!

♥Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Okay, het begint meteen goed! Ik heb volgens mij wel tien minuten naar deze vraag gekeken voordat ik eigenlijk hem wilde beantwoorden. Als mijn haar niet goed zit dan ben ik zó chagrijnig! Maar zonder make-up zie ik er echt niet uit dus ik kies voor de eerste optie. Ik kan altijd mijn haar nog in een staart doen.

x - 'Would You Rather' - TAG!

♥Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Ik vind dit bijna een enge vraag, haha! Ik denk dat ik liever mijn wenkbrauwen afscheer want die kan je altijd nog terug laten groeien, bij laten tekenen of ( á la Mascha) permanent laten maken. Je wimperhaartjes er uit trekken lijkt mij namelijk zéér pijnlijk en ze groeien niet zomaar terug. Wenkbrauwhaartjes wel, het is net onkruid namelijk.

♥Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Dan toch echt liever Sephora want die verkopen een scala aan merken. M.A.C, hoe geweldig dat merk ook is, is maar één merk. Ik heb liever keuze. En laten we wel wezen; Sephora verkoopt geweldige merken natuurlijk.

xx - 'Would You Rather' - TAG!

♥De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Eighties permanentje! Die verschikkelijke lipliner look van vroeger mag echt voorgoed worden verbannen.

♥Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Haha! Beiden zijn echt té erg voor woorden.. Tja, beiden getuigen van onkunde dus zeker een lastige vraag dit. Ik heb in mijn tienerjaren met te veel aangebrachte blush (lees: echt een clown) rondgelopen dus dan gooi ik dat wel gewoon in de herhaling.

MC Hammer - 'Would You Rather' - TAG!

♥MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

Fietsbroekje!!

♥Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Tan lines, want daar zijn er maar een paar van, bij een echte mislukte spray tan ben je namelijk all-over oranje.

♥Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Een haarkleur kan je niet verdoezelen een slecht geknipt kapsel wellicht nog wel door gel, haarlak, staartjes etc. Maar liever beide niet! Ik heb echt een obsessie met mijn haar dus beide zou mij niet snel overkomen.

♥YouTube weg of Twitter weg?

Aaah.. Nee! Beide zijn grote liefdes, haha! Dan toch maar Twitter weg want als ik niet meer filmpjes zou mogen maken dan zou ik spontaan gaan huilen denk ik!

♥Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Make-up kwasten. Wellicht zouden vele anderen een andere keuze maken maar mascara is echt mijn basis product. Zelfs al voel ik mij nog zo ruk, door een likje mascara zie ik er gelijk 1000 keer beter uit.

Wat een ontzettend leuke TAG! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en vonden jullie het niet erg dat het een keertje een geschreven TAG is geworden en niet een filmpje zoals normaal. Mocht je hem leuk vinden ben je altijd welkom hem over te nemen als blogger.

Liefs,

Elise Joanne