De vraag naar persoonlijke informatie over mij komt in steeds grotere getallen binnen. Niet alles vind ik leuk om te delen en niet alles kan simpelweg gedeeld worden. Maar ik ben een kletser, ook op papier dus ik heb een aantal Random Facts bedacht in de afgelopen weken die mij ontzettend typeren. Boris vindt mij een bijzonder complex persoon wat ik in alle oprechtheid wel vind meevallen, maar ik heb wel mijn trekjes! Dat versterkt het karakter verdorie. Kijk je mee?

♥Ik ben geboren in Dronten, Flevoland. Ik kan mij er werkelijk niks van herinneren, ik heb er minder dan een jaar gewoon.

♥Mijn familie zou emigreren naar Canada toen ik 13 was. Ik woon nu in Zwolle dus je begrijpt dat dat niet helemaal is doorgegaan.

DSC_0247

♥Ik ben een groot boekenverslindster en mijn favoriete genre is toch wel de literaire thriller. Karen Slaughter en Karen Rose zijn mijn heldinnen.

Foto 1

♥Ik stiekem helemaal niet van katten houd en 100% een hondenmensen ben? Maar Bobbi is te lief, te schattig en te perfect voor ons om niet van haar te houden.

♥Ik kijk ontzettend graag Gordon Ramsay Kitchen Nightmares. Daar kan je mij ‘s nachts voor wakker maken!

♥Ik houd enorm van snoepjes, in allerlei vormen soorten en mate. Koekje? Neeh. Chipjes? Tja.. Snoepjes? JA!

Pinterest www.elisejoanne.nl

♥Ik huil elke week meerdere keren. Ik ben gewoon een emotioneel diertje! There, I said it.

♥Ik vind voeten heel vies.

♥Ik ben al zo vaak verhuisd in mijn leven dat ik het niet meer op één hand (of twee of drie) kan tellen.

♥Ik ben de jongste van drie kinderen, een echte nakomer want mijn broer is bijna 7 jaar ouder dan ik en mijn zus is 6 jaar ouder.

♥Ik kan niet fatsoenlijk kijken naar de film Armageddon omdat Bruce Willis op mijn vader lijkt (vind ik!) en hij sterft in die film. Resultaat? Hysterisch gejank.

♥Ik ben een enorme Harry Potter fan. Van de boeken allicht, de films zijn tolereerbaar. Ik heb alle boeken (in het Engels en Nederlands) bij elkaar meer dan 120 keer gelezen. Elke zomer lees ik ze allemaal opnieuw en gedurende het jaar pak ik er random eentje uit de kast en die verslindt ik weer.

♥Als ik een vervelende comment krijg op een video of artikel (vaak via Youtube) dan kan ik er bijna niet van slapen, zo verschrikkelijk vind ik dat.

DSC_0403

♥Mijn trouwjurk was de allereerste trouwjurk die ik ooit aanhad. Hij leek totaal niet op wat ik in eerste instantie wilde, maar wat ik wilde stond mij gewoonweg niet.

♥Van vrouwen met puntnagels krijg ik rillingen.. Brrr..!

DSC_0258

♥Mijn linkerhand met nagels zien er fantastisch uit, mooi lang en klaar om gefotografeerd te worden. Mijn rechterhand met nagels zijn nog net geen stompjes; ik bijt nagels.

♥Boris is op onze trouwdag uit zijn broek gescheurd.. Schandelijk, pijnlijk en verschrikkelijk. Met behulp van een handige daggast en snelle vrienden hadden wij een nieuwe broek binnen no-time zodat hij klaar was om fatsoenlijk het pad naar de kerk te bewandelen. Knielen op het knielbankje ging gepaard met een schietgebedje.

♥Ik ben verzot op kookprogramma’s, en het liefste staat het de gehele dag aan. (24Kitchen.. Hello!). Masterchef Australië vind ik fantastisch!

♥Vroeger, toen ik jong was, wilde ik dolgraag een advocate worden. Deels heb ik de studie er voor gedaan maar absoluut niet mijn oorspronkelijk droom gevolgd. Ik moet er niet aan denken.

♥Vrouwen vind ik vaak maar gemene wezentjes, ik werk veel liever samen met mannen.

DSC_0195

♥Bobbi is vernoemd naar Bob Dylan omdat dat moest van Boris. Voluit heet ze Bobbi Bobsma Dylan van Zalk.

♥Ik droom soms wel eens dat ik een spionne ben en baal altijd enorm als de wekker gaat!

♥Boris mag het huis niet verlaten zonder mij een kus te geven (en andersom). Je weet maar nooit of het de laatste zal zijn.

And there is loads more where that came from! Ooit weer een keer een bende onzinnige feitjes over mij erbij? U roept, ik draai! Hopelijk vonden jullie het leuk om op een andere manier mij, mijn gewoonten en mijn geschiedenis een beetje beter te leren kennen!

Liefs,

Elise Joanne