Vandaag heb ik tot mijn ontzettend grote spijt geen artikel voor jullie. Dit komt omdat ik de afgelopen week en aankomende week tentamens heb en mijn prioriteiten daar moeten liggen. Nu wilde ik zaterdag en zondag vooruit werken maar toen werd ik geveld door die verschrikkelijke hooikoorts! Dit is de eerste keer dat ik hooikoorts heb en ik weet niet waar ik het zoeken moet!

Dus, even een dagje geen “echt” artikel, daarvoor, nogmaals, mijn excuses! Ik schrijf liever een goed artikel dan eentje waar ik eigenlijk niet helemaal achter sta!

Maar misschien kunnen jullie mij wel helpen! Ik zou graag binnenkort een “Ask Me Anything” filmpje willen opnemen voor jullie. Dit is een video waarin in ik een aantal vragen beantwoord die jullie mij stellen! Ik zou het dus ontzettend leuk vinden als jullie een vraag aan mij zouden willen stellen in de comments!

Ik hoop een beetje op jullie begrip en op jullie vernuftige vragen! Want onthoud, ik ben altijd eerlijk en mijzelf in het beantwoorden van vragen!

Liefs,

Elise Joanne