DSC_1261

Goedemorgen! Om half 9 gaat mijn wekker. Ik word bijzonder moe wakker maar wel voldaan na een leuke dag gisteren. De pijn blijft gelukkig uit, ik ben gewoon wat ‘zwak’.

Ik check als eerste even mijn site, Twitter en IG. Daarna ga ik douchen en begin ik aan de plog van de volgende dag. Het gaat steeds sneller met het maken van plogs. Eerst deed ik er zeker wel twee uur over, nu ongeveer 1 tot 1,5 uur. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen!

DSC_1267

DSC_1270

En dan neem ik een video op voor de volgende dag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet wist wat voor video ik op wilde nemen toen ik mij bedacht dat hetgeen ik aan het doen was, rommelen in mijn review-bakje, misschien leuk zou zijn om op te nemen. Dus dat heb ik gedaan!

Daarna de enorm grote bende opruimen die ik heb gecreëerd..  En beantwoord ik een stuk of tien mailtjes.

image

En om 1 uur is het tijd om naar het nieuwe huis te gaan voor de sleuteloverdracht, hoera! Het moment waarvan je wist dat die zou komen (bekend zinnetje..) is eindelijk gekomen! Vandaag is het dus puur contracten overhandigen, het huis doornemen en de sleutels daadwerkelijk krijgen, meer niet. Toch alsnog wel een beetje spannend grappig genoeg. Dit is niet de eerste keer dat ik verhuis, onderhand weten jullie dat ik het niet meer om meerdere handen kan tellen, maar alsnog is het elke keer weer even een ‘dingetje’. Een momentje.

image[3]

De sleutels! Een hele boel sleutels, haha!

image[4]

De nieuwe keuken! De tegels lijken blauwig maar zijn grijs. Links komt nog de koelkast, in het midden nog een afwasmachine (yay!) en naast het kastje nog een afzuigkap.

image[6]

Veel licht, veel ruimte, en een behoorlijk uitzicht. Dit gaat echt héél anders wonen zijn dan dat we nu wonen. Wonen in het centrum is fantastisch en voor bijna drie jaar langs was het ook geweldig leuk. Maar er komt een moment en dan is het lawaai van alle festivals, de rommel van carneval en de kots op je trappen van Koningsdag, niet meer leuk. Tel daarbij op dat je een heel klein, heel donker en heel duur huis hebt én het geluidsoverlast van de buren en dan ben je op een punt dat het okay is om afscheid te nemen. Het hoort bij een bepaalde levensfase ook wel en die zijn Boris en ik ontgroeid. Wij willen niet meteen aan kinderen beginnen, maar in het huidige huis gaat dat ook absoluut niet. In het nieuwe huis wel. Een volgende levensfase dus.

Ik zou deze week in het huis al het een en ander doen maar dat gaat door omstandigheden helaas niet door. Ik ga in het huidige huis beginnen met spullen inpakken en vanaf vrijdag gaan we tot aan kerst alles verven, vloeren leggen en gordijnen ophangen.

DSC_1289

Als ik weer thuis kom en Boris weer naar zijn werk is gegaan, moet ik nog even een bestelling plaatsen voor de advertorial die er binnenkort aankomt. Wat je hierboven ziet is onze ‘bedank-foto’ in een puzzel, zo leuk!

DSC_1281

Om 6 uur komt Boris thuis met zijn kerstpakket! En héél veel Merci-chocolaatjes.. <3

DSC_1271

En is het tijd om te koken.

DSC_1283

We eten onze grote favoriet Thaise Biefstuk Salade. Daar is laats ook een artikel over online gekomen.

DSC_1284

Eet smakelijk!

DSC_1287

Dozen en poezen. Het is een gouden combinatie!

image[7]

Daarna bewerk ik mijn video voor de volgende dag en plan ik hem in op Youtube. Normaal doe ik dat wel eerder op de dag, voor het geval programma’s vastlopen of internet er mee ophoudt, maar ik was na het huis bekijken behoorlijk moe dus doe ik het nu. Om half 10 ben ik daar klaar mee en kijken we tussendoor ‘de slimste mens’.

Om 10:00 vallen mijn ogen constant dicht en is het tijd voor bed. Aankomende twee weken worden ook zó druk dat we hebben afgesproken telkens op tijd naar bed te gaan zodat we die drukte ook beter aankunnen.

Morgen worden de verhuisdozen bezorgd en komt Sanne weer op bezoek!

Tot morgen!

Liefs,

Elise Joanne