image

Goedemorgen! Vannacht ontzettend goed geslapen, zo’n 10 uurtjes. ik had het nodig!

image

Een drukke dag vandaag, een spannende dag vandaag. In de ochtend werk ik en in de middag ga ik met Tim naar Haarlem met de auto voor een event. Mijn eerste event waar ik de uitnodiging van heb geaccepteerd sinds de operatie.

DSC_1167

De dag even beginnen met een kopje thee en mails.

DSC_1147

Afgelopen weekend lagen de nieuwe Essie lakjes in mijn brievenbus! Zó mooi en ontzettend leuk om te kunnen reviewen. Dit zijn de kleurtjes uit de nieuwe Winter Collectie.

DSC_1151

Artikel voor morgen maken.

DSC_1170

Mijn jurkje van de Pieces weer aan, ik ben dol op dat ding! En vind dat hij leuk staat, zo simpel is het. Panty van de Hema, schoenen van Sascha.

DSC_1165

En ik draag mijn mooie Speechless Jewelry ketting.

DSC_1159

En mijn Loavies,com horloge.

DSC_1172

View from the top!

DSC_1166

Daarna even snel wat eten!

DSC_1144

DSC_1152

En even mijn nagels doen! Ik vind de kleur van Oriflame echt prachtig en lekker kerstig. Het is immers een kerstborrel waar ik naar toe ga vandaag!

DSC_1222

Om 12 uur haalt Tim mij op en gaan we naar Haarlem! Tim, mijn held!

DSC_1179

Aranka, Charlotte, Tim, Laura, Wies en Anneloes!

DSC_1182

DSC_1184

DSC_1187

DSC_1209

DSC_1228

Heel de ruimte was ontzettend mooi gemaakt met allerlei kerstspulletjes én een arrenslee! Hoe leuk! Chocolaatjes, kransjes, kerststol, chocolademelk; er was genoeg lekkers in ieder geval!

DSC_1186

Hallo toekomstig nieuwe buurvrouw!

DSC_1185

DSC_1215

Ik heb veel nieuwe bloggers ontmoet en weer hele leuke en lieve bloggers sinds maanden weer een keertje gezien. Het was echt heel gezellig om met iedereen te kletsen. Ook uitgebreid geklets met de dames van Coty, het Pr-bureau waar de kerstborrel van is, ontzettend leuk!

image[14]

image[12]

In de arrenslee met Tim!

image[16]

image[15]

Daarna krijg ik een ‘touch-up’ van Angelique Doppenberg, de visagiste van Rimmel. Zo’n leuke dame! En ze heeft echt hele mooie make-up aangebracht bij mij.

image[2] (2)

Het resultaat! Dit is in de auto onderweg naar huis. Slechte kwaliteit foto maar de lippen spatten van het scherm af!

image[3] (2)

Rond vier uur gaan wij terug naar huis. Eigenlijk iets te laat want we staan uit eindelijk 1,5 uur (!) in de file. Shit. Om kwart voor zeven ben ik uiteindelijk pas thuis. Maar het was ontzettend gezellig met Tim de hele dag dus we hebben van de tijd gebruikt gemaakt en over echt álles gekletst.

image[17]

Instagram foto.

DSC_1246

DSC_1259

We kregen van Coty ook nog een tas met prachtige spullen mee. Wauw. Héél dankbaar.

image[5] (2)

Pizza! Uiteindelijk zit ik mijzelf fatsoenlijk op de bank rond een uur of zeven en ik ben ka-pot dus pizza is meer dan welkom.

image[6] (2)

En kijken we een nieuwe aflevering Homeland. Het is nu zó spannend!

image[7] (2)

Daarna kak ik volledig in.. Mijn hele lichaam weet niet wat hem overkomt, al die inspanning en beweging, hij schrikt er gewoon van, haha! Daarna kom ik ook niet meer de bank af.

image[20]

Kopje thee.

image[19]

image[18]

Aandachttrekker. <3

image[21]

Om half 9 trek ik mijn pyjama-pak van de Primark aan, lekker zacht en warm. Daarna plof ik weer op de bank.

image[22]

En kijken we een film op TV, ‘The Last Three Days’. Al eerder gezien, maar wel echt een enorm goede film dus absoluut niet erg om opnieuw te kijken.

image[24]

En kijken we nog een stukje van de Victoria Secret Show. Normaal vind ik modeshows niet héél bijzonder boeiend om naar te kijken maar deze shows, van VS, is echt heel leuk om naar te kijken.

Rond elf uur strompel ik naar bed. Ik ben echt compleet kapot van vandaag. Maar ik heb een ontzettend leuke dag gehad en ben echt blij dat ik ben gegaan. Coty, bedankt voor de uitnodiging en de gezellige middag! Tim, lieverd die je bent, bedankt voor de hele gezellige gesprekken en het feit dat je aan mij dacht.

Het was een dag die niet heel snel voor herhaling vatbaar is als het gaat om mijn lichaam. Mijn knieën hielden zich gelukkig enorm rustig maar het was een onwijs vermoeiende dag die ik nog niet heel snel kan herhalen, of ik het nou wil of niet. Vanaf januari maar weer eens een nieuwe poging wagen.

Morgen krijgen Boris en ik de sleutel van ons nieuwe appartement, hoera! Ontzettend leuk en ook wel spannend gek genoeg! En in de ochtend heb ik behoorlijk wat werk te doen.

Tot morgen!

Liefs,

Elise Joanne