DSC_0931

Goedemorgen! De wekker gaat om kwart over 8 en ik sta meteen op. Afgelopen nacht weer slecht geslapen dus lichtelijk moe.

DSC_0963

Vandaag heb ik weer mijn donkerblauwe trui aan van Mint & Berry via Zalando. Dol op dat ding.

DSC_0948

Ontbijten!

DSC_0944

Bas zou weer langs komen, zoals elke vrijdagochtend, maar hij had afgezegd en de afspraak is verzet naar volgende week.

Ik bewerk de video die vanavond op Youtube en morgen op de site online komt. Het is de Christmas Unboxing met Kelly Caresse! Super leuk, ik hoop dat de cadeautjes die ik haar heb gegeven zullen bevallen. Hier ben ik een uur mee bezig.

DSC_0951

Mijn nieuwe horloge van Daniel Wellington om! Ik vind hem ontzettend mooi en elegant. Wel is het even wennen om weer een leren bandje te hebben en niet dat metale gevoel van mijn andere horloge.

Na het bewerken van de video hang ik met drie bedrijven aan de telefoon over het bezorgen van onze meubels en met nutsbedrijven over andere faciliteiten die wij nodig hebben straks. Volgende week de sleutel, het gaat bijna gebeuren!

DSC_0973

DSC_0969

DSC_0966

Vandaag draag ik op mijn lippen de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine nummertje 8 Pink in Confidence. Een hele zachte roze kleur, lekker makkelijk voor elke dag.

DSC_0975

En draag ik de Multicolour Blush van Essence uit de Hello Autumn Collectie. Ontzettend mooi dingetje, jammer dat het een Limited Edition is!

image[1]

Tot half twee doe ik nog een afwas, maak ik het bed op, en ruim ik onze berging op. Om half 2 word ik opgehaald door mijn moeder. Ik zie haar vaak een keertje in de week, heel gezellig!

image[3]

En gaan we naar intratuin! Ik heb begrepen dat het een enorme kerst-walhalla nu is en dat is precies waar mijn moeder en ik behoefte aan hadden. Ik kom er ook eigenlijk nooit.

image[10]

Ik wil dit, precies zo, in mijn woonkamer.

image[5]

image[6]

image[4]

Zo ontzettend véél kerstspullen! Bizar gewoon. Je kan er echt van alles krijgen, van knuffels tot elk oranamentje in de boom die je kan bedenken, kerstbomen die varieren in prijs van twee tientjes tot €300. Wauw, gewoon wauw! Erg leuk.

image[7]

Ik moest hier gewoon een foto van maken! Mijn moeder liet een hele bak met linten vallen en ze vlogen overal naar toe, wij hebben bijna in ons broek gespiest van het lachen. En tussendoor schoot ik deze foto toen mijn vroeg hikte dat ik dit niet in de plog mocht zetten, haha! Sorry mam.

DSC_0977

Uiteindelijk kocht mijn moeder een aantal kerstballen en andere kleine dingen en zocht ik dit vaasje en kaarsenhoudertje uit voor in het nieuwe huis. Uiteindelijk betaalde mama ze, dus ze zijn door haar gegeven, de lieverd.

Na 1,5 uur in de Intratuin te hebben gelopen was ik daar behoorlijk moe van.. Maar wel mijn ‘wandeling’ weer gehad!

image[12]

Daarna even appeltaartje eten en kopje thee drinken bij ‘van der Valk’ in Zwolle. Daar zitten we wel vaker, vooral om te lunchen.

DSC_1099

Rond vijf uur ben ik thuis en volledig kapot. Ik ben zo’n behoefte aan een hele goede nacht slaap. Ik plof op de bank en weiger er af te komen.

Maar om half 6 sta ik op om te gaan koken. Maar.. een deel van het gerecht dat ik wilde maken ligt nog in de vriezer.. Oeps, vergeten er gisteravond uit te halen. En nu?

image[13]

Frietjes! Echt zó slecht, aangezien ik ook al chinees én pizza op heb deze week. Morgen eet ik een salade, het was een beetje te veel afhaal deze week. En met het klussen in het huis zullen we ook niet geweldig eten dus nu maar even weer gezond doen.

image[14]

Kopje thee.

image[16]

En een stukje banketstaaf gekregen van mijn moeder. Lekker maar veel te groot, dus de helft gaat naar Boris.

image[17]

Savonds kijken we een nieuwe aflevering van Criminal Minds en daarna neuzelen we wat in huis onder genot van de Nashville Christmas Playlist op Spotify.

En voor de oplettende kijker, ik heb een andere trui aan dan vanochtend. Ik heb weer eens lopen knoeien..

image[18]

En knuffel ik met Bobbi en bestel ik verhuisdozen bij een bedrijf in Zwolle die ze volgende week zullen komen brengen.

image[20]

Om half elf kruip ik in bed met mijn boek (Dan Brown Inferno) en daarna val ik in slaap.

Morgen is zaterdag, ik moet behoorlijk wat doen voor mijn blog, Boris is bijna de gehele dag de hort op dus ik heb alle tijd en vrijheid om mijn eigen gang te gaan.

Tot morgen en alvast een fijn weekend!

Liefs,

Elise Joanne