image[11]

Goedemorgen! Het is half 9 en nog té donker buiten om fatsoenlijk een dag te beginnen maar ik ga er wel uit. Boris staat altijd op tussen half 7 en half 8 vanwege zijn werk maar ik ben niet jaloers op hem..

DSC_0829

Vandaag heb ik mijn echte kerstvestje van de Primark aan voor een kerstige video! Hij is van vorig jaar dus ik weet niet of ze hem nog hebben maar er zijn ontzettend veel kersttruien te koop nu en ze lijken allemaal op elkaar.

DSC_0832 (2)

Scheeuwerig. Heerlijk.

image[17]

En na mijn kopje thee en kiwi ga ik als eerste even naar buiten. De regenbui is namelijk eindelijk over, ik moet een aantal dingen hebben en als ik nu niet ga dan heb ik heel de dag geen zin meer!

image[19]

Even de stad in.

image[22]

Eerst langs de Kruidvat. Goede aanbieding van Rimmel! Ik vind Rimmel een leuk merk maar heb er eigenlijk heel weinig van. Een paar Rita Ora lakjes en lippenstiften en dat is het.

image[21]

En even wat voorraad inslaan.

image[23]

En dan door naar de Hema om even wat producten te kopen voor reviews. Ik ben dol op de lippenstiften van Hema en ze hebben het afgelopen jaar veel nieuwe soorten uitgebracht.

Toen ik bij de lippenstiften stond te kijken kwam er een vrouw steeds dichterbij bij mij staan. Op een gegeven moment zelfs zodanig dat ik instinctief mijn tas dichterbij mij trok. Stapje voor stapje kwam ze dichterbij en met haar hele zijkant duwde ze mij bijna van het schap weg. Vreemd, heel vreemd. En ongemakkelijk daarom. Ik deed daarom ook telkens een stapje achteruit. Als iemand in mijn ‘bubbel’ komt kan ik daar zéér slecht tegen. Dus ik wilde er wat van zeggen, want het was ook gewoon ronduit asociaal, toen ik zag dat ze een aantal lippenstiften heel snel en bijna niet merkbaar in haar jaszak stopte. Ooooh! Ze gebruikte mij gewoon als schild zodat het personeel het niet zag. Ik heb de spullen gepakt die ik had uitgezocht en ben naar de manager gelopen van de bewuste afdeling en het verhaal verteld. Want soms kan je aan jezelf twijfelen in zo’n situatie, want ik wil niemand vals beschuldigen namelijk! Maar ik zag het echt, mijn ogen liegen niet.

Het personeel heeft uiteindelijk actie ondernomen en toen ben ik de winkel uitgegaan. Ik hoefde er niet bij te staan kijken, daar had ik geen behoefte aan. Ik voelde mij er gek genoeg zo bibberig onder, gewoon een beetje ‘vies’ als je snapt wat ik bedoel? In ieder geval heel onprettig. Het is maar een lippenstift wat ik haar zag stelen, maar ik was er helemaal flabbergasted van.

DSC_0801

De buit.

image[24]

Daarna filmen! Zaterdag komt de Christmas Unboxing met/van Kelly Caresse online en de bouwvakkers hielden eindelijk op met lawaai maken dus kon ik de video opnemen. Zaterdag zie je in mijn video wat ik van Kelly heb gekregen en zie je in haar video wat ik Kelly heb gegeven.

image[25]

Samen foto maken!

DSC_0820

En grondig in de weg zitten.

DSC_0812

DSC_0808

De nagellak die ik vandaag op heb, die helemaal past binnen het thema, is OPI Color so Hot it Berns.

DSC_0833

Daarna even kerstkaarten schrijven, dan kunnen die morgen ook de deur uit. Ik verstuur er geen tientallen maar vaak naar familieleden, oma, naaste vrienden etc.

DSC_0837

Daarna even met mama bellen en er een foto van maken. Ze moest heel hard lachen aan de telefoon. Het is ook een beetje suf, haha! Ons huis is vrij koud door al het enkel glas en ik wil ook niet de kachel volop stoken dus draag ik vaak een vest van Boris over mijn kleding.

DSC_0834

DSC_0835

Tussendoor drink ik Capri Sun (erg lekker!), want die kan ik in mijn mond stoppen en tegelijkertijd tikken. Vreemde gewoonte nu ik het zo opschrijf!

DSC_0839

Vanaf een uurtje of 12 tot kwart voor 6 ben ik alleen maar bezig met mailtjes beantwoorden, administratie doen, papierwerk ordenen, 5 telefoontjes om de voorzieningen in het nieuwe huis op orde te krijgen etc. Gewoon heel veel achter mijn bureau zitten dus. En zo ziet mijn kamer er dan uit als ik bezig ben.

DSC_0919

Om vier uur besef ik mij dat ik alleen een boterham en een kiwi heb gegeten vandaag dus ik eet de laatste oliebol op.

DSC_0841

image[12]

En krijg ik van het Pr-bureau van Essence en Catrice dit pakketje! Zó ontzettend leuk! Ze staan er om bekend geen perspakketten te versturen aan alle bloggers die niet MEGA groot zijn dus ik vond het geweldig leuk nieuws toen ze vorige week om mijn adres vroegen en ik dit pakketje vandaag kreeg. Er zijn van die bedrijven, als die pakketjes sturen dan ben ik echt even in de zevende hemel.

image[14]

De stad met lichtjes! <3

DSC_0920

Om half 6 komt Boris thuis en dan ben ik nog steeds bezig met dingen doen. Om 6 uur heb ik het helemaal gehad voor vandaag en doe ik mijn kamer dicht. En ga ik koken!

DSC_0924

We eten spaghetti met héél veel groente. Alleen dan is een pasta gerecht lekker in mijn opinie. Ik ben ook echt een vleeseter, maar het zou zelfs prima zonder gehakt erbij kunnen. Maar Boris vind het zo wel lekker.

DSC_0927

Schooierd.

image[13]

Na het eten maak ik even het artikel voor morgen af.

DSC_0928

En kijken we Expeditie Robinson. Spannend! Vandaag was de halve finale en een deel van de finale. Ik heb niet echt een persoon waarvan ik perse wil dat die wint dit jaar.

image[16]

En maak ik gekke selfies, gewoon omdat het kan.

Om half elf is het tijd voor bed! Morgen komt Bas voor zijn wekelijkse planning en komt mijn moeder in de middag op bezoek.

Tot morgen!

Liefs,

Elise Joanne