image[1]

Goedemorgen! Ik word wakker met een bundeltje liefde op mij.

image

Het is half 9, tijd om uit bed te gaan! Ik heb vannacht wel goed geslapen gelukkig, ik had echt even een flink aantal uren in te halen. Het wandelen van gisteren heeft geen extreme pijn veroorzaakt gelukkig, mijn knie is wel gewoon wat zwakker. Maar ik ben trots op mijzelf.

DSC_0655

Ik begin de dag met een douche en make-up.

DSC_0747

Simpel maar doeltreffend! Maar ik moet wel een lippenbalsem opsmeren zie ik.. Ik heb echt zoveel last van droge huid rond deze tijd. Vooral mijn lippen, rug en handen moeten er aan geloven.

DSC_0659

Plog maken voor vanmiddag! Ik ben hier 1,5 uur mee bezig.

DSC_0660

Normaal staat heel de kalender vol met artikelen. Komt wel weer.

DSC_0756

Parfum voor vandaag is weer Alien van Thierry Mugler, ontzettend lekker! Dit is de luxe sample uit de Beautybox trouwens.

DSC_0753

Werkkamer opruimen. Te veel rommel!

DSC_0757

Bed opmaken.

DSC_0758

Afwasje doen.

DSC_0656

DSC_0759

En nagellak verwijderen! Ik doe alleen een doorzichtige topcoat van Essence op.

DSC_0658

DSC_0728

Daarna maak ik foto’s van mijn nieuwe Daniel Wellington Classic York Lady die ik heb gekregen. Ik vind het een prachtig horloge. Review is inmiddels online gekomen! Je krijgt nu met de code ‘holidayelisejoanne’ 15% korting. 🙂

DSC_0743

Ik word in de gaten gehouden.. Nadat de foto’s gemaakt zijn werk ik nog een uur aan mijn administratie.

image[7]

Om 1 uur komt de lieve Sanne langs! Sanne blogt op SJKitchen en schrijft wel eens een recept op de site. Zij was blogger voordat ik het werd en zij stak mij behoorlijk aan, haha! We zijn nu zo’n 7 jaar beste vriendinnen.

image[5]

We lunchen bij de V&D. Ik neem een glas verse sinaasappelsap en een broodje beenham, lekker!

image[3]

Het is nog geen vakantie maar jakkes wat is het druk!

image[9]

En gaan we nog even langs bij Sabon waar ik even hallo zeg tegen de altijd lieve Tim van EverythingTim. En waar ik geen foto van heb gemaakt, slechte plogger ben ik!

Daarna even langs USCandle, Sanne koopt een altijd tarts en ik niks (goed he!). Mijn Christmas Candle is wel opgegaan helaas, maar ik koop een andere keer wel een vervanging, ik heb nog genoeg staan namelijk.

image[10]

<3. Om half vier gaat Sanne weer naar huis en ruim ik het huis verder op en luister ik naar mijn Christmas Playlist op Spotify. Hij heet trouwens Last Christmas voor degene die hem ook willen luisteren. Er hebben zich al tientallen mensen geabonneerd op de lijst, super leuk!

DSC_0763

Om vijf uur ga ik koken. We eten zuurkool vanavond, jummmmm!

DSC_0765

DSC_0772

Boris komt thuis als het eten net klaar is. Gezellig even samen eten en bijkletsen. Daar moet je eigenlijk altijd een momentje voor nemen, anders heb je de neiging langs elkaar heen te leven.

Lekker jus erbij, veel mosterd en een véél te groot stuk worst, haha! Dat krijg je als je maar met zijn tweetjes bent.

DSC_0783

DSC_0780

Na het eten speel ik met Bobbi. Verstoppertje, favoriet spelletje. Blijkbaar ‘denkt’ ze dat als ze haar kopje achter het gordijn steekt dat ik haar niet kans zien. Dus.

DSC_0789

Extra koopavond bij de Douglas. Ik zit heel graag op onze vensterbank naar beneden te gluren, naar alle mensen die voorbij komen lopen. Favoriet tijdverdrijf. Niemand kijkt ook naar boven!

image[13]

Terwijl Boris voetbal kijkt maak ik hem artikel af voor morgen, de foto’s waren al gemaakt. En als ik weet wat ik wil zeggen dat het ongeveer een uur voordat hij af is. Om tien uur doe ik de laptop uit.

image[16]

Vandaag een goede en leuke dag gehad! Fijn gewerkt, veel administratie kunnen wegwerken en foto’s kunnen maken. En bezoek is altijd gezellig. En weinig pijn ondanks al het lopen gisteren dus ik ga tevreden slapen.

Morgen zou er weer een lief vriendinnetje langskomen maar die heeft helaas afgezegd. Dat betekent dat ik de hele dag aan het werk kan.

Tot morgen!

Liefs,

Elise Joanne