IMG 5019 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Goedemorgen! Op deze maandag deel ik weer een PLOG van afgelopen weekend. Het was heerlijk weer, écht genieten nietwaar? Dat dacht ik! Boris en ik keutelden wat af – zoals gewoonlijk – en hadden een rustig weekend. Na een vrij drukke week kwam dat wel behoorlijk gelegen. Wij vierden o.a. mijn allereerste Moederdag en dat was enorm speciaal. Oh, en ik heb even een mededeling over mijn zwangerschapsverlof. Kijk je mee?

Voor degene die daar benieuwd naar zijn en vragen over hebben gesteld; mijn verlof heb ik verlengd tot en met begin juni. Dat houdt in dat ook in de maand mei er nog even geen artikelen op de zaterdag en zondag komen en de beautyvideo’s nog wat achter zullen blijven. Wat betreft dit eerste zal vanaf juni op zaterdag sowieso weer een artikel online komen. Over de zondag twijfel ik nog, ook voor mijn verlof kwam er geregeld geen artikel online op zondag en eigenlijk bevalt mij dit wel. Een ‘rustdag’ zogezegd. En nee, dit heeft niet te maken met mijn christelijke achtergrond, ik vind het eigenlijk wel mooi. Natuurlijk is het niet zo dat ik op zondag hoef te werken voor een artikel of video op deze dag – deze maak ik immers eerder en plaats ik dan op de dag naar keuze – maar ik vind het eigenlijk wel iets wat ik waarschijnlijk door ga zetten. Wat betreft het tweede is er afgelopen week weer een andere video dan de #zwangerschapsdagboek exemplaren online gekomen, en dat werd goed ontvangen. Ook ik heb de ‘normale’ video’s zeker gemist maar het is niet altijd even makkelijk een video op te nemen als je een baby hebt dit vrijwel meteen wakker wordt zodra hij je hoort praten. Alsnog probeer ik het voort te zetten deze maand, vanaf volgende maand zijn ze er sowieso weer geregeld. Bedankt voor jullie geduld in ieder geval! Langzaamaan begint het ritme van werken samen met het moederschap vorm te krijgen. Ik ben alleen nog op zoek naar een vaste dag waarop ik kan werken en de daarbij behorende oppas die mij met een gerust hart dat kan laten doen.

♥Zaterdag

IMG 4914 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Ontbijtje! Standaard he op zaterdag voor ons. Boris heeft zijn laatste voetbalwedstrijd voor dit seizoen maar dit moment samen zal vast gewoon blijven de komende maanden.

IMG 4923 e1462728806588 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Mmmm.. Fijn spul van Lancaster! Wel een beetje vettig naderhand op mijn handen maar niet op de bespoten huid gelukkig. Ik ben ook de ‘in shower tan’ aan het testen van Lancaster, lekker makkelijk lijkt mij dit namelijk, haha.

IMG 4924 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

En deze kreeg ik voor de babbie om te testen van Garnier. Werkt prima, vrijwel op alle drogisterij merken is weinig aan te merken. Droogt snel, smeert prima en ruikt goed.

IMG 4927 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Moet ook gebeuren!

IMG 4930 e1462729048804 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Boris vertrekt naar voetbal en ik ga een rondje wandelen met Fos. Héérlijk buiten! De romper kreeg ik van Ouders van Nu bij begin van onze samenwerking en de tekst is zó waar, haha.

IMG 4947 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Fos valt in slaap en ik kan éindelijk éindelijk éindelijk weer eens een boek lezen! Dit is ‘Mooie Meisjes’ van Karen Slaughter (liefde, pure liefde). Ik kreeg dit boek van de uitgeverij toen ik net zwanger was. Ik ben erin begonnen toen maar nooit verder gelezen, ik had echt een enorm lek brein in mijn zwangerschap en kon mij nergens langer dan enkele minuten op concentreren. En tja, na de bevalling kwam er ook niks van terecht natuurlijk! Heb hem inmiddels uit en is wederom een meesterwerk.

IMG 4951 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Tijd voor eten! Couscous salade met gerookte kip en rauwe groenten met een wasabi-mayonaise dressing en ciabatta brood. Lekker zomers!

♥Zondag

IMG 4993 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Moederdag! Boris, Fos en Bo (ja, ben ook een poezenmama..) verwent mij met prachtige bloemen en een heel lief kaartje. Traantjes rolden hoor jongens, haha. En natuurlijk een ontbijtje!

IMG 4999 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Fos slaapt lekker na het badderen (werkt elke keer, heerlijk!) en ik pak alvast de spullen voor de picknick die middag. Echt waar, sinds dat de babbie er is betekent ergens naar toe een halve volksverhuizing joh!

DSC 5005 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Nieuw boek mee! Steve Berry – voor de onbekenden – is een schrijver die wat weg heeft van Dan Brown; veel geschiedenis maar ook actie.

DSC 4919 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Voorbereidingen treffen.

IMG 5017 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

He! Dat is toevallig!

DSC 4997 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Picknicken in ‘t Engelse Werk! Altijd mooi daar, elk seizoen weer.

DSC 4932 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Proost!

DSC 4941 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Fruit en Buggles, perfecte combinatie 😉

IMG 5011 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Samen de wereld ontdekken.

DSC 4959 e1462729648259 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

En lol hebben, haha.

DSC 4977 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

En dutjes doen.

IMG 5022 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Eenmaal terug thuis mijn eerste raketje van dit jaar opslobberen, altijd een goed idee.

DSC 5006 - PLOG (2 dagen) - Moederdag & Info Zwangerschapsverlof

Terwijk Boris Fos voedt en Studio Sport kijkt (oef, Ajax toch..) maak ik deze Plog.

Ik ga zo dadelijk alvast spullen pakken voor morgen want Fos en ik gaan babyzwemmen! Súper leuk maar schijt hem echt 1000 kleuren, haha. Ja, ik vind dat spannend. Héél spannend. Maar heb er zeker zin in! Morgen zal ook onze tuinset worden bezorgd (hoera! – hopelijk komen er nog maar veel meer mooie dagen!) en komt er vriendinnetje thee drinken. Dinsdag stap ik in de auto met de babbie voor een bezoekje aan mijn grootmoeder en de rest van de week ligt nog vrij open maar zal vast en zeker snel worden gevuld. Ik gok dat er sowieso een middagje met Aranka nog voorbij gaat komen, altijd gezellig!

Fijne week iedereen!

Liefs,

Elise Joanne