httpswww.shutterstock.comimage photocloseup portrait hopeful beautiful woman crossing 298189988 - Oproepje!

Vandaag plaats ik een oproepje voor een aantal rubrieken. Enkele wil ik nieuw leven inblazen en andere wil ik starten. Ik zit bomvol ideeën en zou het leuk vinden als ik daarbij hulp krijg van .. jullie! Zit er een oproepje tussen wat je aanspreekt? Dan hoor ik dat zeer graag!

Hieronder beschrijf ik per rubriek of onderwerp waar ik naar op zoek ben. Heb je affiniteit met schrijven? Wil je je verhaal kwijt of meehelpen aan een column? Mocht je twijfelen; er is altijd mogelijkheid anoniem te schrijven. Voel je je geroepen? Geweldig! Stuur dan een mailtje naar elisejoanne@hotmail.nl en zet in het onderwerp de naam van de rubriek zodat ik het kan ordenen.

Bijzondere verhalen binnen zwangerschap & moederschap

Wie kent de rubriek bijzondere verhalen? Meer dan een jaar lang kwamen er geregeld prachtige, verdrietige en inspirerende verhalen online. Het verhaal van Marlissa die haar dochter Novi die na vier weken moest laten gaan. Het verhaal van Lotte die vertelt over haar zoon Miles die nasofrontale encephalocele heeft. Of het verhaal van Judith die een gezinshuis runt. Heb jij een verhaal wat je graag zou willen delen? Een verhaal wat past binnen deze rubriek? Dan ben je welkom mij te mailen!

Bevallingsverhalen

De rubriek Bevallingsverhalen heeft járenlang een plekje gekregen op de website. De verhalen werden bijzonder goed gelezen en ik zou graag zien dat er nieuw leven in werd geblazen. Een van de redenen waarom het stopte is omdat het toentertijd simpelweg even ‘klaar’ was. Daarnaast kreeg ik teveel verhalen die veel aanpassingen nodig hadden. Spelfouten, tikfouten, zelfs onleesbare zinnen. Het werd een enorme klus en dit benam mij in alle eerlijkheid een groot deel van het plezier om ze te plaatsen. Ik kreeg er, terecht ook, commentaar op. Het is dus wel belangrijk dat je affiniteit hebt met schrijven! Maar dit geldt logischerwijs voor elke rubriek.

Het huishoudboekje van..

Ik lees SUPER graag (ja, dat verdiende grote letters) artikelen en columns waarbij ik kan kijken hoe het financieel gaat bij een ander. Waar doen ze het van? Wat komt er binnen, wat gaat er uit? Zijn spaardoelen? Ik lees de versies die Elle Magazine en de Flair publiceren met liefde en ik wil een soortgelijke rubriek starten. Want als ik ze graag lees dan is het al helemaal logisch als een blogger met een website ze zelf ook plaatst, geweldige content!

Je mag hier geheel anoniem aan mee doen, dat is geen enkel probleem! Als je het leuk vindt om door mij geïnterviewd te worden, stuur mij dan zeker een mailtje. Je krijgt een format waarin je aan kan geven welke kosten, lasten en inkomsten je hebt en naar aanleiding daarvan verzin ik enkele vragen voor je om te beantwoorden. Leuk ook als je goeie tips hebt om te delen!

Boek & Film recensies

Verslindt jij boeken? Heb jij een bioscoop abonnement bij Pathé en bekijk jij vrijwel elk nieuw exemplaar dat uitkomt? Ik zoek lezers die geregeld voor mij een recensie aan willen leveren van een boek of (nieuwe) film. Dit kunnen dus meerdere personen zijn, je hoeft niet fanatiek films te kijken én boeken te lezen. Ben jij die boekenworm of juist die film/serie/tv recensent en kan je niet wachten je mening te spuien? Geweldig! Ik zoek dus twee personen die op vaste basis willen schrijven voor de website. Ik hoor graag van je.

Vol verwachting

Op deze rubriek zet ik nu even een stop! Ik heb genoeg aanmeldingen gehad en kan niet iedereen een plek geven namelijk.

In de rubriek Vol Verwachting hebben wij – bij elkaar – een aantal jaar Anna en Louise gevolgd op hun weg naar een succesvolle zwangerschap. Alles wat daar bij kwam kijken, de hele medische malle molen en bijbehorende emoties, frustraties en hoop maakte deze artikelen enorm succesvol. Anna en Louise gaven jullie als lezers iets wat ik niet kon bieden en zorgde ervoor dat ik ook de ongewenst kinderloze bezoekers kon bereiken, dat er een hart onder de riem werd gestoken. Ik vond het een eer deze verhalen te plaatsen en het gaf deze vrouwen een stukje verwerking. Mocht jij aan het begin van een medisch traject staan en je verhaal op regelmatige basis willen delen dan hoor ik dat wederom zeer graag. Anna en Louise schreven anoniem, mocht dat je voorkeur hebben is dat geen probleem.

Het werk van..

Ik ben op zoek naar lezers die graag willen vertellen over hun werk! Wat doe je precies, hoe ben je er zo gekomen en wat maakt je werk zo leuk? Ben jij strafrechtadvocaat? Of toevallig schrijfster, arts of architect? Werk jij als vrachtwagenchauffeuse of bodypainter? Tatoeërder? Verloskundige? Vuilnisvrouw? Leuk! Ik ben reuze benieuwd wat je doet, waarom je dit doet en wat je er over kan vertellen!

Dat waren de rubrieken waar ik mensen voor zoek! Maar heb jij het idee dat je mij en mijn lezers iets kan bieden wat ik hierboven niet heb geopperd? Wellicht eenmalig, misschien op vaste basis? Super leuk, kom maar door! Ik hoor het met liefde aan.

Schroom niet!

Liefs,

Elise Joanne