Weekvlog 1 Elisejoanne.nl 800x496 - Nieuwe Rubriek! Weekvlog #1 - Spannend, zo'n eerste weekvlog!

Ja, daar is hij dan! Mijn allereerste weekvlog. Ik vind het oprecht spannend om dit te delen, om deze nieuwe serie te starten en ik hoop uit alle macht dat het zal bevallen. Ik leg in het artikel nog even uit wat je precies zien en wanneer het is gefilmd. Kijk je mee?

Ik zeg het ook in de video, maar wanneer ik niet in Amsterdam zit dan heb ik een vrij normaal leven. Ik ben een huisvrouw, moeder en ondernemer maar zo spannend is dat allemaal niet. Hopelijk bevallen de beelden die ik laat zien!

Zoals ik in het artikel van dinsdag al vertelde, ik geef mijzelf een proeftijd van vier weken om te bepalen of deze weekvlogs succesvol zijn, of het mij bevalt en of het jullie bevalt. Tot nu toe haal ik er veel plezier uit in ieder geval, de hoop is dat ik jullie er ook blij mee maak. Ik heb nog veel te leren en al vloggende moet ik bekijken wat voor vlogger ik eigenlijk ben of ga worden. Video bewerking is niet mijn sterkste punt maar ik probeer elke keer mijn best te doen om de video’s zo goed mogelijk te editen. Al doende leert men! Inmiddels is de tweede alweer bewerkt en ik met dat ik nu al beter ben geworden in editen.

Wat zie je precies? Ik film van woensdag tot en met dinsdag. Wat je nu ziet is dus een vlog die ik 14 dagen geleden startte en 7 dagen geleden eindigde. Ik heb mijzelf een vertraging van een week gegeven zodat ik áltijd tijd heb deze vlog te bewerken.

De vlogs komen standaard online op woensdagmiddag 16:00, theetijd! En de volgende dag op mijn blog, op donderdag om 06:00. Vergeet je niet te abonneren zodat je mijn video’s meteen als eerste kan zien? Dat zou ik waarderen!

Ik heb besloten om bij de volgende vlogs wél de dag aanduiding in tekst weer te geven, ik mis het zelf ook! 

Ik hoor heel graag wat jullie van deze eerste vlog vinden!

Liefs,

Elise Joanne