DSC 1370 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

De bezoekers die mijn weekvlogs kijken, die weten dat ik mijn favoriete bril kapot had gemaakt een paar maandjes geleden. Ontzettend dom en absoluut mijn eigen schuld maar gelukkig had ik een prima reserve. Wel een beetje verouderd onderhand, hij was van vijf jaar terug, dus tijd voor nieuwe exemplaren die mij wel compleet zinde. Ik ben super goed geslaagd, kijk je mee?

Even een noot vooraf; het negen maanden op en negen maanden af adagium geldt ook voor brillen uitzoeken. Door de hormonen kunnen je ogen een andere sterkte hebben maar dit hoeft dus niet blijvend te zijn. Ik had dezelfde sterkte als voor de zwangerschap dus ik kon gewoon door met mijn ‘oude’ sterkte. Laat je ogen dus even opmeten als je denkt dat het niet veranderd is en anders even voor de zekerheid wachten tot na die negen maanden.

Ik heb de brillen uitgezocht bij Specsavers met wie ik een samenwerking heb dit jaar. Daar ben ik énorm blij mee want ik ben al 12 jaar vaste klant bij deze opticien. Ik kan er áltijd slagen, genoeg keuze, verschillende merken én betaalbaar. Dat was voor een studentje die haar eigen boontjes moest doppen wel zo fijn maar nu is dat nog steeds even prettig.

Ook deze keer heb ik er twee uitgezocht, een donkere zwarte en ietwat vierkante van Tommy Hilfiger en een bruine iets rondere (die lijkt op mijn vorige) van Kylie Minogue Eyewear collectie. In die collectie zitten zeven brillen en drie zonnebrillen en daartussen vond ik mijn perfecte.

Tommy Hilfiger

DSC 1367 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

DSC 1373 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

DSC 1378 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

Ik vind deze enorm gaaf! Ik vond het moeilijk kiezen (ik had vijf zwarte brillen in mijn ‘doosje’ liggen) maar ik ben blij dat ik voor deze ben gegaan. Hij is wat zwaarder maar door de grootte ervan is hij meteen weer open. Ik had vroeger altijd een zwarte bril, een vrij zwaar exemplaar die ik met liefde droeg. Die maakte mij wat ‘strenger’ en dat vond ik prettig. Deze doet dat ook maar niet té. Ik vind hem zelf erg mooi staan en bij de vorm van mijn hoofd passen. Te groot was niet passend geweest en door de wat meer vierkante vorm is hij net even strakker.

Kylie Minogue Eyewear ‘Refresh’

DSC 1392 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

DSC 1382 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

DSC 1388 1024x678 - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger

Dit was de eerste die ik greep, uit de Kylie collectie dus. Een van haar favorieten en ook die van mij. Lijkt op mijn reserve bril én degene die ik kapot had gemaakt en voelt daarmee wel vertrouwd. Wel is hij groter en ook iets anders qua bruintinten. Hij is tevens wat ronder, mijn reserve was meer langwerpig. Hij is aanwezig maar toch zacht en maakt mij iets liever dan de Tommy. Hij geeft een hele mooie open look en feel vind ik en kan overal bij.

Brillen Elisejoanne.nl  - Mijn nieuwe Brillen! Kylie Minogue & Tommy Hilfiger
Instagram foto’s – volg jij mij daar al?

 

Super blij met mijn nieuwe aanwinsten! Beide brillen zijn dus nu gewoon verkrijgbaar bij de Specsavers, de Kylie Eyewear sinds april en hangt er aankomende maanden nog gewoon.

Wat vind jij van mijn nieuwe brillen?

Liefs,

Elise Joanne