Om de paar maanden kijk ik naar de wensenlijstjes die ik in het verleden heb gemaakt, en bekijk ik wat ik inmiddels al aan mijn stash heb mogen toevoegen. Na een dergelijke blik op zo’n lijstje kom je ook weer tot de conclusie dat er best nieuwe items aan toegevoegd mogen worden. Je mag immers best een beetje materialistisch wezen en een aantal mooie blinkertjes willen toch? Spulletjes maken niet gelukkig maar het brengt wel een bepaalde bliss, simpel als dat! Kijk je mee naar mijn wensenlijstje?

♥NARS

Samen1 - Mijn Make-up Wishlist (juni 2014)

De drie producten van NARS die ik (nog steeds..) dolgraag aan mij stash zou willen toevoegen zijn ongelooflijk mooi en welbekend. De linkse blush is de Soft Peach en is echt een mooi subtiel perzikkleurtje, het zou een mooie kleur voor elke dag zijn. De NARS Laguna Bronzer staat eigenlijk al op mijn lijstje sinds het programma The Hills op MTV. De NARS Albatross Highlighter staat op elke lijstje en ik denk dat iedereen wel snapt waarom! De laatste keer dat ik in een Sephora was, op vakantie in Frankrijk, was hij nergens meer te verkrijgen maar er komt een dag en dan sluit ik eindelijk die deal.

Deze producten van NARS kosten allemaal rond de 55 dollar.

♥Too Faced

Too Faced Naturel Eye €36 - Mijn Make-up Wishlist (juni 2014)

Too Faced is een favoriet merk in mijn make-up kast. Het biedt namelijk kwaliteit, diversiteit én oog voor detail. De verpakkingen zijn echt om bij weg te dromen, het staan geweldig in je kasten. Deze versie van Too Faced, een donkere versie van de Natural Eye lijkt mij gewoonweg prachtig, echt iets voor iemand die dol is op roze en bruintinten zoals ik. Het prijskaartje val mij allerminst mee; rond de 30 dollar.

♥Benefit

Samen2 - Mijn Make-up Wishlist (juni 2014)

De laatste jaren wordt Benefit veel minder ongrijpbaar dan je zou denken, heel veel Douglas en Ici Paris vestigingen hebben een Benefit stand gekregen. Dat maakt het er vooralsnog niet gemakkelijk om de producten te kopen maar dat komt vanwege de prijs. Die is wellicht niet onbehoorlijk maar hoog genoeg om niet zomaar je portemonee te trekken. De blushes die ik dolgraag zou willen hebben zijn de Benefit Sugarbomb en de Benefit Hervana exemplaren. Ze kosten rond de €33,00.

♥Urban Decay 

Naked Flush €29 - Mijn Make-up Wishlist (juni 2014)

Deze prachtige palette vol met drie verschillende highlighter, blush en bronzer lijkt mij een mooi handig dingetje voor op reis. Natuurlijk niet alleen daar voor, maar ik vind het verrekte handig dat alles wat ik nodig heb in één enkel palette zit. Het doosje is hetzelfde als de Urban Decay Naked Basics palette en heel stabiel en recht toe recht aan. Het doosje kost ongeveer 28 dollar.

Dior €6000 - Mijn Make-up Wishlist (juni 2014)

Dior is een merk wat mij niet per definitie ontzettend trekt. Het is een prachtig high-end merk maar ik ben er gewoonweg niet verliefd op. Maar wat ik wel dolgraag zou willen hebben van dit merk, zijn de oogschaduw palletjes. Het liefst een exemplaartje zoals hierboven; bruintinten en mooie highlighters. De prijs is hetgeen wat mij ontzettend tegen houdt, een bedrag van €40+ geef ik niet snel uit.

Natuurlijk zijn er nog andere producten van andere merken die ik graag zou willen hebben maar als ik die ook nog ga benoemen wordt dit in alle oprechtheid het langste artikel ooit geschreven. Een make-up meisje met een voorliefde voor prachtige producten kan ook niet anders dan zulke exemplaren met liefde willen hebben. De laatste tijd heb ik juist meer de neiging om mijn stash wat uit te dunnen en te kiezen voor de mooie (duurdere) producten die ik nog graag zou willen, en niet te kiezen voor de wat goedkopere producten waar ik toch al tientallen van heb.

♥Wat staat er op jouw make-up wensenlijstje?

 Liefs,

Elise Joanne