Ja, ik ben een vrouw die dol is op tassen. Dat zal je vast niet verrassen! Doet dat het wel, dan ken je mij simpelweg niet goed genoeg. Er zijn enkele merken die tassen verkopen die zó mooi zijn dat ik alleen maar kan staren bij het zien van een exemplaar. Mijn wensenlijstje bestaat uit ‘wellicht nog te betalen’ tot ‘nee, never nooit!’. Ondanks dit laatste wilde ik jullie mijn smachtende verlangen om zo’n hebbeding in mijn bezit te krijgen, niet onthouden.

Smaak Tas Jort €229 Beige - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Ik ben dól op Smaak Amsterdam dus logischerwijs zijn de volgende exemplaren dan ook van dat merk. Ik heb een prachtige kobaltblauwe portemonnee in mijn bezit (klik hier) en zou daar graag een tas aan toevoegen. Dit is de Smaak Amsterdam JORT met een prijskaartje van €229. De kleur vind ik werkelijk prachtig! En praktisch.

Smaak Tas PAX €259 Perzik - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Een echte zakentas is dit pareltje maar dan net effe wat lieflijker en vrouwelijker vanwege de kleur. Mocht ik ook daadwerkelijk als jurist aan het werk gaan dan schaf ik deze tas aan. Gewoon omdat het kan. De tas heet de Smaak Amsterdam PAX (ja, als de IKEA kast!) en heeft een prijskaartje van €259,00.

Smaak Tas Tyme €239 Groen - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Die kleur, die doet het hem! Simpel maar zéér elegant deze Smaak Amsterdam Tyme met de waarde van €239,00. Ik zie mijzelf hier zo over straat mee lopen en geen geld uitgeven want dat heb ik dan immers allemaal al uitgegeven aan de tas..

Smaak Tas Frida €219 Bordeaux - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Dit is een perfecte casual tas voor elke dag! Een lekker chique hobbezak, ik houd er van. De kleur maakt het niet even iets eleganter want het model is vrij lompig. Deze Smaak Amsterdam Frida (Ielijke naam..) kost €219,00.

Michael Kors €89495 - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Ook de welbekende meneer Kors, Michael Kors, heeft mijn hartje zwaar verliefd gemaakt. Zeker niet op alle tassen (!) want veelal vind ik ze te opzichtig qua vorm, model en kleur maar deze zwarte elegante shopper vind ik absoluut geweldig. Vaak vind ik het embleempje aan de tassen ook te opzichtig maar bij het bovenstaande exemplaar vind ik het juist goed werken. Het prijskaartje is behoorlijk bizar met €894,95. Auch..

Michael Kors cognac €349951 - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Een wat simpeler model van Michael Kors én tevens zeer draagbaar vanwege de toegankelijke kleur. Een prachtige ‘ik neem je overal mee naar toe omdat het kan!’ – tas. Eentje die ik ook daadwerkelijk overal mee naar toe zou nemen omdat het anders zonde is van je geld. Het prijskaartje van dit pareltje is wat gemakkelijker te behappen – maar alsnog niet van harte- met zijn €349,95.

Birkin Bag - Mijn (High-End) Tassen Fascinatie + Wishlist

Als laatste de welbekende en intens véél te dure Birkin Bag. Ik kies voor de kleur oranje omdat als je het geld hebt voor een dergelijke tas je er vast wel meerdere kan kopen, dus ook een opzichtige oranje. Ik vind het wat hebben! Startprijs? Tja.. zo’n €6500. En laten we de wachtlijst niet vergeten. Ik houd het voor nu lekker bij mijn look-a-like in het blauw! Die kan je trouwens voor een leuk prijsje kopen bij MyNewBag.

 ♥Zo! Dit was in een notendop mijn wensenlijstje! Mocht je dus zo’n €15.000 hebben rond slingeren dan weet je aan wie je het kan geven! Welke tas zou jij nou echt nog wel eens willen hebben als je niet naar het prijskaartje hoefde te kijken?

Liefs,

Elise Joanne