IMG 8681 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Goedemorgen! Fijne week gehad? Ik heb wel behoefte aan mooi weer dus hopelijk is het vanaf vandaag weer genieten van de tuin! Afgelopen week mocht Boris 31 kaarsjes uitblazen en dat hebben we gevierd met een beetje familie op gepaste wijze. Ik deed een extra rondje kapper deze week en ben nog blijer met dít resultaat. Ik werk, ruim op en heb allerlei tips over diverse dingen! Kijk je mee?

Vrijdag

IMG 8360 1 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Het is vrijdag en Hazel is naar de opvang deze keer en Fos is thuis. Fijn want ik heb veel te doen en met hem alleen thuis kan ik meer werken dan wanneer Hazel thuis is. En ik heb ook tijd om samen met hem te spenderen wat ook gewoon erg fijn is. Het volgende is trouwens niet onderdeel van de samenwerking maar ik vind het echt een hele leuke tip dus deel ‘m hier ook; HP heeft in samenwerking met een meester en juf tien educatieve en leuke opdrachten voor jonge kinderen ontwikkelt. Die kan je gratis downloaden en printen van het Print, Play & Learn platform. Ze staan er eindelijk goed op, er waren gisteren nog wat probleempjes maar als je zoekt via ‘creator’ en dan kiest voor meest … of juf … (maakt niet uit welke, dat zijn de enige Nederlandse creators en dan heb je meteen de juiste) dan heb je ze!

IMG 8417 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Eigenlijk zijn we daar samen, met de opdrachten, de hele ochtend zoet mee. Ik werk nog wat terwijl Fos kleurt en we gaan de kamer versieren voor Boris want die is jarig! En dan moet alles voorzien worden van een ballon of slinger volgens Fos en gelijk heeft ‘ie.

IMG 8414 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

We duiken samen de keuken in om hapjes te maken en wachten tot papa en Hazel thuiskomen.

IMG 8421 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

De kinderen gaven Boris zelfgemaakte cadeautjes, een puzzelboekje (Boris is dol op Zweedse puzzels, haha) en van mij krijgt hij (en ik van hem, ik ben ook bijna jarig) een BBQ. Eindelijk een BBQ! Ik hoop wel dat we hem binnenkort kunnen gebruiken, haha.

Zondag

IMG 8426 770x1024 - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Ik wil m’n 10.000 stappen halen dus weer of geen weer; ik haal die verrekte krengen! Mijn brein staat anders op tilt, haha.

IMG 8455 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

We vieren Boris z’n verjaardag in de Vreugdehoeve met een lunch, de eerste keer sinds maanden weer op ons favoriete plekje. Heel fijn!

IMG 8480 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

In de middag komen er wat familieleden langs voor een taartje, gezellig! Normaal zit heel de woonkamer vol en dit jaar natuurlijk niet. Eigenlijk is het ook wel prima zo, je hebt meer aandacht en tijd ook voor elkaar in kleinere groepjes.

Maandag

IMG 8576 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!
IMG 8604 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Ook dit maakt geen deel uit van de oorspronkelijke samenwerking maar ik vind dit ook echt een toppertje dus deel ‘m graag! Dit zijn CusttomShapes en die bestelde ik voor een samenwerking voor Vaderdag. Ik vind ze zó tof! En ze zijn nu met 40% korting trouwens. Ik vind de hexagon tegels ook heel leuk, je hebt ze ook in het rond. Ik heb zelf buiten de samenwerking om alweer nieuwe besteld, love it, haha.

IMG 8611 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Ik werk gewoon en haal Fos na schooltijd op en we gaan samen even naar de bieb. Fos is dol op de bieb, al is meer vanwege het speelgoed en alle dvd’s dan de boekjes. En ik vind een heel bijzonder exemplaar.. Ben ik nou de enige die ‘trut’ in plaats van ‘trui’ leest..?

IMG 8628 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

En in de avond als de kindjes op bed liggen, ga ik verder met werken. Maar wel met overgebleven taart, love it!

Dinsdag

IMG 8641 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Hazel is naar haar grootouders, Fos is op school, Boris naar z’n werk. Ik heb sinds maanden eindelijk weer een derde werkdag! Van korte duur dat wel dus ik maak er het beste van. Ik werk dus de hele dag, ik kom amper achter de laptop vandaan.

1c5e6bf0 d1d5 4f59 a981 95e0a09ea7bb - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

En ik piep weer even langs Inge, mijn lieve kapster, voor tóch een grijze waas in plaats van een zilveren/wit blonde versie. Ik vond het prachtig, was helemaal in mijn nopjes. Maar.. ik was het niet ofzo? Ik kon er maar niet aan wennen dus ik ben weer lekker grijs. Perfectie! <3

Woensdag

IMG 8681 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Fos gaat een ochtendje naar school en Boris is met Hazel aan het keutelen, hij wil graag één op één tijd met de kinderen als dat kan en dat begrijp ik, dat zijn ook belangrijke momenten voor mij. Dus ik ga wieberen en even de stad in.

IMG 8686 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

En ik laat mijn nagels weer doen, deze keer vrolijk fuchsia!

IMG 8691 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Schatjes..

IMG 8696 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

En de schatjes hadden bloemen gekocht voor mij, zo lief.. Pioenrozen! Nog nooit gehad, hele mooie bloemen. Althans, wel op de muur qua behang maar niet in een vaas op tafel, haha.

IMG 8704 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Fos krijgt een vriendenboekje mee naar huis om in te vullen.. dit vind ik zó leuk! Hij beantwoord de vragen en ik schrijf ze op. Stickers uitzoeken, lieve woordjes voor het vriendje schrijven.. Fantastisch dit!

Donderdag

IMG 8717 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

Boris heeft voor het eerst in maanden een vrije dag en die spenderen we deels samen! Ik ga in de ochtend naar de fysio voor mijn kaak en we gaan daarna samen lunchen. Super gezellig, fijn dat dit weer kan. Toch wel een beetje gemist!

IMG 8728 scaled - Elise's Weeky Pictorama #35 - Boris 31 jaar en samen date-day!

In de avond maak ik een nieuw gerecht, de risotto met courgette en tonijn van de Appie. Super lekker! Zelfs Fos heeft een aantal happen gegeten, Hazel weigerde dus die heeft als een konijntje rauwe groenten verorberd met een bakje appelmoes. Prima, het is zoals het is!

Dat was ‘m!

Aankomende week is een kalme en rustige week, iedereen heeft z’n normale plekje op school, werk en opvang. Heerlijk!

Goeie week gewenst!

Liefs,

Elise Joanne