IMG 5822 2771x3450 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Goedemorgen! Hoe was jullie week? De mijne werd beter naar mate de dagen vorderde, drie hoeraatjes. De kuur begon op dag vier eindelijk aan te slaan en dat merkte ik, wat een opluchting. Ik werkte veel (in bed) afgelopen dagen maar legde ook de laatste hand aan de slaapkamer muur en die laat ik vandaag ook zien! Ik ging lunchen met Aranka, maakte foto’s voor Instagram en wij hadden een heel kalm en gezellig weekend. Kijk je mee?

Maandag 

IMG 5534 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik start de week met naar de huisarts gaan, de kuur werkt niet. Ik voel mij íets beter maar de pijn in mijn rug wordt alleen maar erger. Opnieuw een plasje inleveren dan maar! Daaruit blijkt dat mijn ontstekingswaarden hoger liggen dan de eerste keer dat er onderzoek werd gedaan. Ik krijg een tweede zwaardere kuur en begin meteen met slikken.

IMG 5175 2950x3334 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

IMG 5174 2868x3679 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

IMG 5173 3024x3589 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Tijd om eindelijk de slaapkamermuur te laten zien! Want wat is er al veel veranderd. Onze slaapkamer was saai, echt een kamer waar we nog niks aan hadden gedaan want de tijd, energie en geld kwam te zitten in alle andere ruimtes die voor of gedeeld worden mét de kinderen. En daar moest verandering in komen, Boris die moedigde mij aan want ook hij was het zat. Ik ben gaan verven (de kleur is Zuid-Afrika van Flexa) en dat gaf al een heel ander beeld. En toen kwam mijn schoonvader de zorgvuldig uitgezochte foto’s van Desenio ophangen en begon het geheel eindelijk vorm te krijgen. Ik vind het zó tof geworden! Een slaapkamer hoeft helemaal niet wit en rustig te zijn, onzin! Lekker spelen met kleur als je daar behoefte aan hebt. En dat hadden wij wel, echt even een keertje iets anders. Met dank aan Aranka voor de heerlijke artsy fartsy Instagramwaardige foto’s, haha.

De grote posters met de dierenkoppen vind ik echt prachtig, pronkstukken zijn het. Ik heb gekozen voor allerlei verschillende kleuren (binnen hetzelfde blauw en roze spectrum), en een diversiteit aan planten, dieren en ook moderne kunst. Juist die diversiteit zorgt ervoor dat het spannend is en toch ‘klopt’ het vind ik.

Met de code ‘Elisejoanne’ krijg je van 6 t/m 8 november 25% korting op alle posters bij Desenio (met uitzondering van de ‘handpicked’ en ‘collaboration’ collectie).

Volgende week haal ik de gordijnen op want die zijn eindelijk binnen. Mijn zelfgemaakte lampenkamp via HomeStock komt hopelijk ook binnenkort en ik moet nog een nieuw vloerkleed uitzoeken.  Als alles helemaal af is dan komt er een make-over artikel om alles te laten zien!

IMG 5545 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Maandagavond komen er vrienden langs, lieve Lotte en haar man. En bof ik even met nog een vriendinnetje die graag bakt want ze had een merengue gemaakt met frambozen. ZO LEKKER! Echt een suikerbom dat wel, haha.

Dinsdag

IMG 5680 3376x3264 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik kwam deze foto tegen tijdens het neuzen in mijn bestanden, ik vind hem zó lief. Heel echt, heel puur. Beide moe maar erg gelukkig als nieuwbakken gezinnetje van vier. Dit is gewoon alweer bijna vijf maanden geleden!

IMG 5664 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Tijd voor een vitamineshot! Amandelmelk, blauwe bessen, frambozen, banaan en kiwi. Heerlijk!

IMG 5648 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik ben folders aan het neuzen om inspiratie op te doen voor Sinterklaascadeautjes. Het eerste artikel waarin ik een aantal dingen onder de €10,- tipte voor een peuter en kleuter, kan je hier lezen. Mijn oog valt op deze geweldige parkeegarage van de Lidl, dit is wel echt héél tof. En net prijsje ook, eigenlijk wat ik maximaal wil uitgeven.

Voor degene die benieuwd zijn wat wij dan zelf daadwerkelijk geven; wij hanteren de ‘vier cadeautjes van Sinterklaas-regel’ en die gaat als volgt; something they want, something they need, something to wear and something to read. Dus iets wat ze willen, wat ze nodig hebben, iets om aan te trekken en iets om te lezen. Twee van de vier heb ik al! In mijn zoektocht naar leuke cadeautjes deel ik dus wat tips, wat ik tegenkom en in ons straatje past schrijf ik op, ik kijk ook altijd naar leuke aanbiedingen. Wellicht hebben jullie er iets aan de komende tijd!

IMG 5644 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

We kijken een serie en eten de verse pasta met groene groenten en mijn pesto. Lekker op de bank, dikke prima.

Woensdag

IMG 5673 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik werk vanuit bed, de kuur werkt nog niet namelijk en de pijn begint onderhand toch zijn tol wel te eisen. Bobbi houdt me gezelschap, de lieverd <3

IMG 5675 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik werk en ik houd mijn gemak, meer niet. In de avond is het tijd voor de allereerste keer boerenkool sinds de kou is gearriveerd, heerlijk!

Donderdag

IMG 5640 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik begin de dag weer met mijn vitamineshot!

IMG 5620 1120x1984 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

IMG 5612 1120x1984 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

IMG 5622 1120x1984 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

IMG 5595 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik krijg wat kleren van The Musthaves binnen en zet mijzelf even op de gevoelige plaat voor leuke foto’s op Insta Stories! Met de code ‘elisejoannethemusthaves’ krijg je 15% korting op je bestelling namelijk. Op alles, dus ook dat leuke leopard-vest wat ik een tijd geleden kocht! Alle kleding is ‘onesize’ en maat ‘S’. Let wel, ik vind alles vrij smal vallen, het is echt een S of een M, maar niet groter.

IMG 5704 3024x4032 e1541446373521 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik moet eigenlijk wel lachen om deze foto na aanleiding van het artikel van vrijdag over bezuinigen maar zoals gezegd; dit vinden we gewoon heerlijk om te doen! Wij pakken spontaan de boel in de auto en gaan met zijn viertjes bij Holland eten hier in Zwolle. Genieten samen, heerlijk.

Vrijdag

IMG 5784 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Ik spreek met Aranka af n de ochtend bij Gillende Keukenmeiden, ik was er nog nooit geweest! Leuke kaart, vrij hipster. Een snoezige plek om te zitten, dat zeker.

IMG 5822 2771x3450 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Wentelteefjes van suikerbrood (jeetje, wat lekker!) gemaakt met amandelmelk en warme appeltjes.

IMG 5824 2523x3257 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Heerlijk om weer buiten te zijn en mij eindelijk weer echt beter te voelen, hoezee! Even foto’s schieten in de straatjes van Zwolle. Mijn trui is dus van The Musthaves en ik heb hem sinds die vrijdag niet meer uitgedaan ongeveer, haha. De broek is van Knit-ted en kan ik absoluut aanrader als je een goeie mooie faux-leren broek zou willen hebben. Wel wat prijzig en er is maar één webwinkel, Little Soho, die het verkoopt maar ben er enorm blij mee. De schoenen heb ik vorig jaar gekocht bij de van Haren, zitten heerlijk comfy!

Zaterdag

IMG 5840 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Goedemorgen! In mijn #momboss trui (die kort hierna werd ondergekotst..) en een vieze luier in mijn handen.

IMG 5844 2316x3088 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Mijn ‘drie minuten make-up look’!

IMG 5858 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Wat een grauwe dag zaterdag, niks aan. Wel weer heerlijk om lekker een boekje te lezen terwijl de kinderen om mij heen kwebbelen en rommel maken, zo hoort een zaterdag te zijn.

IMG 5866 2316x3088 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

En als die dan zo eindigt dan hoor je mij niet klagen <3

Zondag

IMG 5874 2316x3088 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Fos wilde Hazel ook vasthouden <3 – Deze draken waren al om 5 uur wakker en dat was de zoveelste keer deze week. Onderhand kijk ik een beetje scheel van vermoeidheid. Boris neemt de kinderen mee naar beneden en ik slaap verder tot half 12 (!) vanaf half 9. Volgens mij had ik het nodig..? Haha.

IMG 5879 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Lekker even naar buiten toe. Ik smelt altijd als Boris tegen Hazel praat en zij tekeer gaat met lachen.

IMG 5899 2768x3347 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Deze bink is ziek geworden en hoest zijn kleine longetjes uit zijn lijf, echt super sneu. Ziek of niet, effe naar buiten voor een frisse neus!

IMG 5910 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

We hebben weer een duimer! Sinds kort stopt Hazel net als haar grote broer vroeger deed, d’r duimpje in de mond. Echt zo schattig!

IMG 5913 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Het nieuwe boek van Willemijn & Martine plofte op de mat, heel tof! Van wat ik tot nu toe lees en heb gezien vind ik het een aanrader. Een boek met verhalen, veel tekst, weinig plaatjes en geen lulkoek waar je niks aan hebt of grappig bedoelt moet zijn maar het niet is. Herkenbaar geschreven, handig én af en toe grappig. Het bevat tips, lijstjes en to-do’s vanuit de ervaring van deze dames. Leuk!

IMG 5935 3024x4032 e1541447881106 - Elise's Weekly Pictorama - Aan de beterende hand & de nieuwe slaapkamermuur!

Okay, stiekem is dit een foto van Boris zijn bord maar de mijne zat onder de spetters en bevatte geen spruitjes, haha. Het zag er niet uit! Maar wij eten sinds maanden weer draadjesvlees, mijn favoriet! In de vlog van morgen deel ik het recept. Aanrader!

Dat was ‘m!

Aankomende week zijn Boris en ik precies tien jaar samen, hoera! Martine van Vetportret komt langs om foto’s van ons te maken en heb daar enorm veel zin in. Onze eerste mooie foto’s sinds de komst van Hazel. Verder hebben we een afspraak met vrienden, zie ik Aranka weer om foto’s te schieten voor een campagne en werk ik veel. Hopelijk is Fos opgeknapt deze week en krijg ik daar ook de gelegenheid voor!

Liefs,

Elise Joanne

De posters van Desenio heb ik gekregen en is een samenwerking.