Goedemorgen! Ik hoor je denken; ‘een EWP? Je zou toch Plogs maken deze maand?’ Klopt! Maar ik had geen enkele dag waarvan ik genoeg foto’s had gemaakt om er één artikel van te kunnen maken én geen van deze dagen was op zichzelf ‘leuk’ genoeg. Uiteindelijk heb ik wel genoeg foto’s voor een mooie EWP, al is ‘ie wat kleiner dan normaal. Maar genoeg om te laten zien, dat zeker. Deze week ging ik namelijk voor het eerst even een uurtje winkelen, was de afspraak met de osteopaat voor Fos, ging ik naar de kapper én was Fos zijn doopdienst. Kijk je mee?

Ik laat dus niet van elke dag evenveel foto’s zien of echt van de ochtend een timeline tot de avond. Per dag enkele foto’s wat uiteindelijk een leuk beeld van mijn week moet scheppen!

♥Maandag

IMG 4072 e1460913947246 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

In de ochtend ging ik naar de verloskundige met Fos en Boris om mijn kraamtijd (succesvol) af te sluiten en afscheid te nemen van mijn verloskundige praktijk. De afsluiting van een prachtige en roerige periode.

In de middag ging ik er eventjes een uurtje – mijn allereerste uurtje – alleen op uit om even te keutelen zoals ik graag mag doen. Een beetje winkelen!

IMG 4074 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Eerst naar de Hema voor wenkbrauwpotloodjes, die waren aan vervanging toe.

IMG 4076 e1460914036578 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

En ik kan het niet laten te shoppen voor Fos..

IMG 4078 e1460914079408 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Even de Zeeman in!

IMG 4081 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

En de Kruidvat.

DSC 3493 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

De buit!

DSC 3495 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

En de kleding voor Fos. Truitje van de Zeeman, leuk he? Vind hem zó tof!

DSC 3496 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Simpel broekje van de Hema, altijd handig.

DSC 3497 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Oh, en de Hema had sale, altijd fijn. Alvast wat dingen gekocht voor de herfst want tja, nodig is het toch en liever in de sale dan voor de volle pond toch?

DSC 3498 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Love it!

DSC 3499 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Love it more!

DSC 3500 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Nodig.

IMG 4090 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Tijd voor de Osteopaat. Deze zeer prettige en bekwame man kreeg onze lieve Fossel binnen no time aan het slapen, haha. Fos blijkt inderdaad een strak middenrif te hebben waardoor hij moeilijk kan boeren en drinken soms lastig gaat. Tezamen met twee nekwervels die dicht op elkaar zitten krijg je een kindje dat niet altijd even lekker in zijn vel zit. Fos kreeg een soort ‘massage’ en ontspande volledig (en liet heel veel scheetjes en boertjes, een heel goed teken, haha). Binnenkort nog twee behandeling en wij merken nu al wat resultaat. Ik ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en gewoon ben gegaan. Je kind hoeft niet ergens last van te hebben als het niet nodig is. Er kan aan zoveel wat gedaan worden en dat hoeft echt niet altijd eerst een mega probleem te worden voordat je mag handelen of behandeld kan worden.

DSC 3505 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Gevulde courgette met vis, héérlijk!

♥Dinsdag

DSC 3580 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Ik maak foto’s en poesje helpt.

DSC 3636 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Flessen uitkoken, moet ook gebeuren.

 IMG 4145 e1460915087364 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Mijn beestje! Met een pakje van de Hema.

♥Woensdag

IMG 4127 e1460915143756 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Kroelen met poesje! Die heeft ook nog de nodige aandacht te krijgen en die geef ik maar al te graag <3.

IMG 4068 e1460913930335 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Ik ben heel de middag en avond te vinden bij mijn schoonzus en haar zoontje die twee weken ouder is dan Fos. Erg gezellig en handig om ervaringen en tips uit te delen.

♥Donderdag

IMG 4169 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Sanne komt heel de middag lekker bijkletsen en met Fos kroelen, volgens mij konden die twee het wel goed vinden met elkaar, haha.

♥Vrijdag

IMG 4197 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Ik doe inspiratie op voor de kapster de volgende dag en uiteindelijk wil ik één van deze vier kapsels. Ik vroeg op Snapchat en Instagram (meer dan 500 meningen en adviezen gehad, haha!) wat jullie vonden. Het merendeel zei nummertje 1, op een tweede plek 4, een derde plek was voor nummer 3 en de minst populaire was 2.

Ikzelf vond nummertje 3 héél mooi – en die gaat zeker nog eens de revue passeren als het aan mij ligt – maar meer voor de herfst. Nummertje 4 paste te veel bij mij en dat wilde ik gewoonweg een keertje niet en nummertje 2 vond ik ontzettend mooi maar was een beetje te ‘barbie’ gokte ik. Dus koos ik voor een heldere nummer 1!

♥Zaterdag

IMG 4205 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Dus, in de middag ging ik dan! Mijn eerste middag zonder Fos.. Héél vreemd! Maar wel even goed voor mij om weg te zijn en voor Boris om alleen te zijn met zijn zoon.

Mijn kapper is Inge van Kinki Kappers (dé aanrader als je in Zwolle en omgeving woont en uitstekend resultaat wilt). Er staat inderdaad geen prijslijst op de site want elke behandeling is persoonlijk en de prijs hangt van zoveel factoren af. Houd rekening met een knipbeurt van drie tientjes en van verven + knippen (en dus een héle uitgebreide behandeling met alles erop en eraan) van tussen de tachtig en de honderd twintig euro. Mijn behandeling was duurder, hij was nogal uitgebreid en er moesten nogal wat handelingen worden verricht. Zie volgende foto…

IMG 4222 e1460915689697 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Mijn haar moest ontkleurd worden! Heftig he? Haha! Ik schrok mij hélemaal wild maar wist dat dit gewoon een tussenfase was. Ontkleuren gebeurde met Olaplex en daarmee bescherm je je haar. Vroeger zou je haar net stro zijn geweest na een ontkleuring, nu – indien je gezond haar hebt – voel je amper verschil. Ik heb vrij maagdelijk haar dus dit kon ‘t prima aan.

IMG 4280 e1460915778648 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

IMG 4274 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Eindresultaat! Ik vind ‘t zó enorm vet! Héél erg wennen – past het wel bij mij? – maar ik kijk nu in de spiegel en vind t kloppen, ‘t plaatje. Ik wilde graag een échte verandering en die kreeg ik, maar wel binnen mijn bandbreedtes. Het is heel koel assig blond met grijze tonen geworden #lekkerhip. De aanzet is een tint donkerder om de uitgroei mooier te laten verlopen wanneer dat gaat gebeuren.

DSC 3686 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Tijd voor pakketjes! Ik ben dól dól dól op deze Sakura lijn van Rituals.. <3

DSC 3690 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Alle kaarten die Fos heeft gekregen de afgelopen weken verzamel ik in een fotoboek voor hem voor later, vind het zo zonde om weg te gooien en netjes bewaren zonder een ‘methode’ is zo lastig.

Indien je als bezoeker een kaartje hebt gestuurd; volgende week verwacht ik het pakket van mijn mediabureau! 

♥Zondag

DSC 3665 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Zondag was een hele bijzonder dag, eentje waar wij ontzettend naar uit hebben gekeken, al toen ik hoopte een kindje te mogen dragen; Fos zijn dopen. De doopjurk is mijn moeders trouwjurk geweest en hebben wij elk als haar kinderen (mijn broer, zus en ik) gedragen. Het was nu aan mijn zoon om hem aan te doen. Gisteren verzamelde al onze naaste vrienden en familie om dit samen met ons te beleven en te vieren, een speciaal moment.

DSC 3663 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

Fos kan ondertussen een biblitheek beginnen; wij hebben zoveel boeken cadeau gehad! Ik denk onderhand dat hij kan wedijveren met mijn verzameling, haha. Niet alles is van christelijke aard hoor, dit waren de cadeaus naar aanleiding van het dopen.

DSC 3662 - Elise's Weekly Pictorama - Winkelen, Kapper en Dopen

En kregen wij van onze vrienden deze GEWELDIGE loopauto voor Fos! Echt een mega tof ding en staat goed te pronken in de woonkamer.

Dat was ém! Nog best gevuld toch? Misschien de volgende keer weer een PLOG, misschien een EWP zoals deze. Aankomende week krijgt Fos zijn inentingen (best spannend..), krijgen wij nog kraamvisite, ga ik theeleuten bij vriendinnen en zij bij mij en probeer ik wat te werken als Fos dat toelaat. En anders maar niet! 🙂

Liefs,

Elise Joanne