IMG 8887 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Afgelopen week moest ook ik weer aan de bak, onze vakantie was officieel voorbij. Niet erg, wij hebben genoten maar ik had en heb ook zin in de nieuwe periode die gaat komen. Ik besloot nog niet naar Amsterdam te gaan maar even een goede basis neer te zetten op de site en vooruit te werken. Fos moest naar het consultatiebureau en hij ging voor de eerste keer naar de gastouder. Spannend! Ik werkte dus veel maar genoot ook van meer tijd met mijn zoon en ging o.a. babyzwemmen op donderdag. Altijd leuk! Kijk je mee?

Ik had wat problemen met mijn telefoon, niet alle foto’s die ik heb gemaakt zijn bewaard gebleven. Gelukkig is dit inmiddels opgelost maar dat verklaart waarom er wat minder foto’s zijn dan normaal.

♥Maandag

Maandag begon de dag met een afspraak op het consultatiebureau. Fos weegt 9 kilo en is alweer bijna 73 centimeter!

IMG 8742 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Oh, en happy new hair jongens! Echt een herfstkapsel, ik had er even zin in. Ik zal snel genoeg weer blond worden maar ik vond dit even een leuke verandering.

IMG 8833 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Even nagenieten van onze heerlijke vakantie met de foto’s! Oh wat is Fos toch een knap kind <3. Het verslag kan je hier vinden. Bedankt voor alle leuke reacties, ook op Instagram!

♥Dinsdag

IMG 8852 e1474831718341 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Ik breng Fos in alle vroegte naar Oma zodat ik kan werken.de vakantie is voorbij dus ik ga weer aan de bak! Ook wel zin in deze periode altijd hoor, lekker weer aan het werk.

IMG 8849 e1474831693225 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

En dit ben ik bijna aan het einde van de dag, haha. Fos is een perfect kind, zo lief en vrolijk, maar ik krijg niks gedaan met hem in huis dus het is fijn als ik dan door kan douwen wanneer hij er niet is. En dat doe ik dan ook, ik schrijf 10 artikelen af, schiet de bijbehorende foto’s en bewerk een volg. Takke. Dus aan het einde zo gaar als een kanarie.

♥Woensdag

IMG 8841 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Op woensdag breng ik Fos voor de eerste keer naar de gastouder en werk tot 1 uur door. Daarna blijf ik maar op mijn telefoon kijken of ik al een berichtje heb of alles goed gaat en dus besluit ik de deur even uit te gaan, proberen er niet aan te denken. Dus even de stad in voor wat boodschappen. Wat is Zwolle toch mooi hè? Dol op Zwolle.

IMG 8844 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Ik besluit meteen even de nieuwe Douglas in te gaan want ik had nog geen kans gezien deze te bekijken. Ziet er heel tof uit! Ik koop meteen twee nieuwe lipsticks bij de MAC counter en de eerste daarvan kon je in een artikel zien afgelopen zaterdag.

IMG 8911 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Tijd voor pakketjes! Er komt een hele grote volle doos met allerlei nieuwe producten van Max Factor binnen.

En een pakketje met nieuwe producten van AUSSIE. ze ruiken heerlijk!

IMG 8855 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Avondeten; gevulde paprika’s uit de oven. Lekker!

Met de gastouder ging het súper goed en ik haalde een heel tevreden en blij mannetje op aan het einde van de middag. Ik liet aardig wat tranen bij wegbrengen maar ook bij het ophalen, gewoon van pure opluchting.

Donderdag

IMG 8857 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Donderdag begint de dag met babyzwemmen! Boris gaat op maandag met hem, ik vanaf nu op donderdag. Hij vind het echt geweldig leuk en ik wil op de dagen dat ik bij hem ben en niet hoef te werken als hij wakker is dan ook echt alles uit mijn dag met het halen. Lekker zwemmen samen dus!

IMG 8866 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

En heel veel samen spelen. Die twee dagen bij oppas zorgt ervoor dat ik goed door kan werken, naar Amsterdam kan en flink bezig kan zijn en de dagen dat ik hem alleen heb mij ook volledig met hem bezig kan houden. Als hij slaapt dan werk ik en dus ook in de avonden en weekend maar wel minder en dat is fijn. Ik heb dan veel meer rust in mijn hoofd en kan hem dan ook meer aandacht geven. Zo fijn! En hij vindt dat ook, ik merkte aan hem dat hij het heerlijk vond om mama’s onverdeelde aandacht te krijgen. Dat verdient hij ook.

IMG 8874 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Avondeten voorbereiden.

IMG 8879 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Heerlijk!

♥Vrijdag

IMG 8882 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Fos is verkouden geworden – zo sneu! – en kreeg koorts. Niet leuk. Even wat langer luieren en kuieren in bedje. Flesje in bedje met zijn grijpgrage handje die de telefoon wil pakken, haha. En poes die ons gezelschap houdt.

IMG 8860 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Stout. Maar zó lekker!

♥Zaterdag

IMG 8904 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Samen ontbijten!

IMG 8887 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Boris gaat voetballen en ik ga eventjes met Fossel op pad, lekker wandelen en boodschapjes doen.

IMG 8895 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

En nagellak swatches bekijken en bepalen welke kleur ik op ga doen, haha. Deze is mijn favoriet voor de herfst; Suzi – The First Lady of Nails van OPI uit de Washington collectie. Een prachtige olijfkleur.

IMG 8896 e1474834871534 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Vers make-uppie op voor het bezoek wat komt. Ik ben echt fan van het nieuwe Down to Earth Palette van The Body Shop. Ik kan niet wachten tot het kerstevent over 1,5 week!

♥Zondag

IMG 8914 e1474834953934 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Zondag is een leuke dag! Fos wordt wakker pas wakker om half 8 – heerlijk! – en wij maken ons klaar om naar Rotterdam te gaan. Fos gaat naar Opa en Oma en wij rijden door naar de Kuip.

IMG 8923 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Even lunchen bij van der Valk langs de A1 in het zonnetje.

IMG 8925 e1474835080705 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

Even een spiegelslelfie, die maak ik niet vaak. Nieuw blousje van S. Oliver en mijn zwarte hakken. Normaal geen geschikte outfit voor een voetbalwedstrijd maar deze was op uitnodiging van Opel in de Businesslounge dus in je oude kloffie aanzetten is dan ook niet de bedoeling natuurlijk!

IMG 8932 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

En wat was het GAAF! Ik had nog nooit een echte wedstijd bijgewoond en wist dus ook niet zo goed wat ik moest verwachten. De sfeer was echt fantastisch, heerlijk om daar tussen te zitten! En ze wonnen met 5-0 dus het was een prachtig feestje, haha! De modellen van Holland’s Next Top Model waren er ook (mooi meiden hoor) en het was héél geslaagd uitje. Bedankt voor de uitnodiging Opel! Mag ik vaker komen?

IMG 8930 - Elise's Weekly Pictorama - September 2016 #4: Gastouder, Werken & de Kuip!

En Boris vermaakte zich ook goed, haha. Het was ook écht heel leuk.

In de avond halen wij Fos weer op en rijden wij door naar Zwolle. Eenmaal thuis is het half elf en maak ik deze EWP af. En kom ik er dus achter dat mijn telefoon niet helemaal mee wilde werken.. Excuses voor het mindere aantal foto’s dan normaal!

Dat was ’em!

Ook ik moet er eventjes weer inkomen hoor jongens, de EWP’s zorgen ervoor dat ik veel foto’s moet maken nadat ik dat twee weken niet heb ‘hoeven’ doen. Aankomende week maak ik dat goed, alleen al omdat ik 3 keer een persevent heb. Maandag zit ik in Amsterdam voor een opdracht en dinsdag ook maar dan voor een heel gaaf event met prachtige merken mét nieuwe collecties voor herfst – en kerst en ga ik langs mijn mediabureau. Op woensdag gaat Fos weer naar de gastouder toe en kan ik thuis werken. Donderdag is het tijd voor babyzwemmen en in de avond heb ik de boeklancering in Utrecht van Dagmar Valerie die haar boek Liever met Lef uitbrengt. Vrijdag is een gewone dag van Fos/werk en dit weekend is het vrij rustig nog maar ons kennende zal dat vast nog veranderen.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne