Goedemorgen! Het is weer maandagochtend, tijd voor een kijkje in mijn week. Afgelopen week was rustig en daar had ik enorme behoefte aan. Even geen drukke afspraken in Amsterdam maar voornamelijk thuis werken en vooruit bloggen. Erg fijn dat dat kon! En een leuk bijkomstig voordeel? Pinda liet goed van zich horen! Kijk je mee?

♥Maandag

image20 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Goedemorgen! Blijkbaar moet ik opstaan van iemand..

image1 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Van mijn zus had ik allemaal tijdschriften gekregen zoals Ouders van Nu, Wij, Zwanger etc. Ontzettend leuk! Onderhand al de helft verslonden. Maandag voelde ik mij niet zo heel goed. Op vrijdagavond was Bobbi namelijk op mijn buik gesprongen en de dagen erna voelde ik Pinda niet meer. Dat kan gebeuren, voor de weken waarin ik zit is dat nog normaal, maar toch zat het mij niet lekker. Op aandringen van Boris (een emotioneel vrouw in huis is ook niks) toch de verloskundige gebeld en langs geweest. Ik heb een geweldig lieve praktijk waar ik áltijd welkom ben, voor elke scheet. De verloskundige had de doppler amper op mijn buik of je hoorde een hartslag waar je helemaal gelukkig van wordt! Een enorme geruststelling en daarna kon ik gerust weer ademhalen. Vandaar dus ook weinig foto’s van deze dag. Op veel stress, die afspraak en rust na niet veel gedaan.

In de avond komen mijn schoonouders eten en gaan wij op tijd naar bed.

♥Dinsdag

image2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Op dinsdag ga ik keutelen! Lekker even naar de woonboulevard, het huis uit en spulletjes neuzen voor Pinda. Eerst even naar de Leenbakker.

image4 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

En even door naar de Prenatal. Stiekem vind ik dat helemaal geen leuke winkel.. Althans, in Zwolle vind ik hem echt niks. Klein, rommelig en ongezellig. Geef mij maar Babypark! Even kijken bij de wiebelstoeltjes.

DSC 0444 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Dingen klaarmaken voor een winactie!

image9 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Op Instagram en mijn Facebook kan je een setje Essie Taking Center Stage Collectie winnnen. Meedoen kan tot en met woensdag.

image5 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

En terwijl ik drie artikelen afschrijf en een video bewerk ligt Bobbi in de boekenkast een dutje te doen. Vreemd beestje!

image7 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Tijd voor zuurkool! Met véél mosterd <3. Ondanks dat het heerlijk weer was afgelopen week hadden wij hier enorme behoefte aan, geen zomerse gerechten meer voor ons, maar stevige prakken!

♥Woensdag

image6 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Lekker in het zonnetje artikelen schrijven. Het is een productieve week! Saai voor jullie om te zien, maar ik ben er erg blij mee :). En ik voel Pinda énorm goed! Zó leuk.
image10 e1443958457764 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

In de middag vertrek ik naar Sanne die in Amersfoort woont om gezellig bij te kletsen en samen te eten. Jurkje is van Loavies en kan met een maillot en vest prima voor in de herfst :).

image11 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Vrolijk!

image6 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Mijn nagellak van deze week; OPI Purple Palazzo Pants uit de Venice Collection; echt fantastisch mooi! Dekt perfect met twee dunne laagjes en zit nu nog steeds op mijn nagels (dag 5!!) zonder chip. Ik gebruik een nieuwe topcoat van Essence en ben er heel tevreden over.

image15 e1443958653111 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Lieve en mooie Sanne! <3

image12 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Voorgerechten! ZO LEKKER! En nee, dat is geen rauwe ham :).

image13 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Door naar de hoofdgerechten; YUM!

image17 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

En ondanks dat het niet paste, toch maar gewoon een kopje thee en een bizar lekker nagerecht; witte chocolade met bastognekoek-bodem… Ik.zat.vol.

Om 10 uur kom ik uiteindelijk thuis aan en duik mijn bed in, ik kan geen boe of bah meer zeggen!

♥Vrijdag

DSC 0577 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Ik start de dag met het opnemen van drie video’s en ben daarna kapot, haha! Ik bewerk ze en kijk ze goed na op fouten en tussendoor lunch ik. Met dingen waar ik constant zin in heb, waaronder pompoensoep, oude kaas met mosterd en kroketbroodje <3.

DSC 0836 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Pakketjes! 😀

DSC 0841 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Nieuwe HEMA producten voor het najaar; bijna allemaal aanvullingen van nieuwe tinten op bestaande collecties.

DSC 0844 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Vooral naar deze nieuwe kleuren voor de Soft Matt Lipbalm lijn ben ik onwijs benieuwd! Hoe vet is die paarse?!

DSC 0845 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Lucky me; weer een pakketje van OPI met de Kerst Collectie Star Light! Nu kan ik een hele volledige review schrijven met de producten die ik al eerder op een event kreeg. Liefde voor OPI.. <3

DSC 0850 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Addidas producten voor Boris. Ja, ook aan hem wordt gedacht!

DSC 0848 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

En nieuwe producten van L’Occitane; producten die ruiken naar échte honing! Super bijzonder. Snel review!

image1 2 e1443959079693 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Samen dutje doen.. Sinds dat ik zwanger ben is Bobbi zo lief; ik mag normaal al alles bij d’r doen maar nu heeft ze echt geen grenzen, haha! Lieverd.

image8 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Inglot review schrijven over de nieuwste Lipstick Matte aanvullingen. Erg succesvol naar mijn mening!

En na een avond series kijken – Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Nashville, Big Bang Theory en Modern Family, samen met Boris is het tijd voor bed.

♥Zaterdag

image5 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Ik trek mijn lekker zachte Loavies jurkje aan en ga boodschappen doen. Vaste zaterdagochtend prik. Samen met Boris trouwens hoor :).

image3 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Daarna door naar de Gamma om gebruik te maken van hun verfaanbieding. Afgelopen dagen verf uitgezocht voor de babykamer en wij hebben een keuze gemaakt!

image4 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Ook vaste prik; samen lunchen voordat Boris naar voetbal vertrekt.

image8 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

En na een middagje bank hangen ga ik hem achterna om eens een keertje te kijken! Hij moest zaterdag in Zwolle voetballen (gebeurt zelden) en het was dusdanig lekker weer dat het geen straf was! En het was leuk hem een keertje te zien spelen. 🙂

DSC 0852 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Ik blijf de hele middag kijken, lekker in het zonnetje en kom uiteindelijk pas rond half 6 weer thuis. Boris maakt er met zijn team nog een derde helft van. Bij thuiskomst een pakketje van Rimmel en Bourjois! Nieuwe foundation van Rimmel trouwens. Ik heb de lichtste twee kleuren ontvangen dus ik zou een goede review moeten kunnen maken!

image9 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Tijd voor avondeten! En dat is écht van alles en nog wat, haha! Ik houd namelijk van keuze en diversiteit dus neem van alles een beetje; pompoensoep, breekbrood, halve mozarella pizza en een croissantje. Moet kunnen!

 ♥Zondag

image11 2 - Elise's Weekly Pictorama Oktober #1

Na een verschrikkelijk slechte nacht vol maagzuur, herrie en gevladder van Pinda in mijn buik (dat was wel leuk maar minder leuke timing, haha!) eerst even een buikfoto maken van week 18! Ja, ik ben gegroeid! En dat was ook de voorspelling voor week 17; aankomen in gewicht en buikomvang. Ik loop heerlijk gelijk met wat er voorspelt wordt; typisch!

In de middag maak ik mijn EWP en bezoek ik mijn zwager en schoonzus waar Boris aan het helpen is met klussen. Daarna gaat het lichtje uit; ik kook nog voor ons zodra hij thuis is maar plof met een moeilijk lijf, dat vandaag even niet mee wil werken, in mijn pyjama op de bank en ga na Heel Holland Bakt slapen.

Aankomende week is weer wat drukker! Morgen hartje luisteren van Pinda, dinsdag staat in het teken van de kwartaalaanslag en komt de boekhouder weer wat cijfertjes doornemen. Woensdag ben ik thuis aan het werk voor Ouders van Nu, donderdag zie ik een lief vriendinnetje weer en aankomend weekend is het tijd om de babykamer te verven.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne