IMG 1162 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Goedemorgen! Fijn weekend gehad? Alweer ‘lekker’ aan het werk? Afgelopen week was fijn omdat ik al wat meer gewend ben geraakt aan dit huis en ik ook de tijd had wat werk te verrichten, en dan niet aan het huis maar aan mijn blog. Ik had ook pyjama-dag met Fos (dat is voor herhaling vatbaar!), namen samen een video op over het zetten van zijn schoentje en ik had een pakketjes party. Kijk je mee?

Maandag

IMG 1101 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Fos en ik zijn in de ochtend samen, Boris moet werken op zijn papa-dag. Ik film wat beelden voor mijn nieuwe Action video samen met Fos (ik vind hem echt heerlijk kneuterig geworden en ook speciaal, snel online!) en loop even de Zeeman binnen om te neuzen. Boodschapje bij de Appie en dan weer door naar huis.

IMG 1104 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

En volgens mij was Fosje moe naderhand, haha! Zie hem hangen dan, de arme bink. Maar het was wel heel gezellig en succesvol <3

IMG 1112 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Papa op TV! Boris moest bezig voor RTV-Oost in de ochtend over de werkdruk in de zorg en het verminderen van administratie. Als ambassadeur is hij daar natuurlijk wel een beetje de persoon voor maar het blijft altijd leuk om zijn koppie op de buis terug te zien. Fos riep de hele tijd ‘Papa, Papa, Papa, Paaaaapaaaa’, haha.

Dinsdag

IMG 1121 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Tijd om aan de bak te gaan! Ik ga verder met de Sinterklaas-video en start met cadeautjes inpakken. Het filmen van alles en bewerken van de beelden kost mij uiteindelijk bijna de hele dag maar het is ‘t waard.

IMG 1122 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Unboxing Pakketjes Winter 2017 Elisejoanne.nl 1024x548 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Maar ik wil graag ook nog een andere video opnemen dus maak daar met plezier tijd voor! Ik reed in de ochtend nog even langs mijn postbus en daar zaten héél véél pakketjes in, dat was meteen handig voor een ‘pakketjes party’ – video! Het gebeurt niet zo vaak meer dat ik zoveel in een keer te delen heb en een laatste video was super lang geleden dus ik had er plezier in, haha.

Ik kreeg héél veel vragen waar de trui van is, maar hij is van Vero Moda via Zalando. Maatje kleiner kopen dan je gewend ben! Ik heb hier een XS aan en dat is echt al groot genoeg en qua lengte lever je niet in.

IMG 1229 1 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Fosje vertelt hoe zijn dag was tegen Poes.

IMG 1132 e1511807638238 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Dinner time! Blijft een favoriet hier, aanrader!

Donderdag

IMG 1156 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Ik heb heel slecht geslapen dus op mijn mama-dag met Fosje kruipen wij in de ochtend samen nog even onder het dekentje op de bank. Ik zet Peppa Pig aan en dommel nog wat verder terwijl Fos heerlijk tv kijkt. Dikke prima!

IMG 1163 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Op een klein boodschapje na doen wij echt helemaal niks en dat is mij toch een partij lekker. Wanneer hij gaat slapen ga ik ook slapen (en hij sliep van 12 tot 4…!) dus ik nam het er van. Dit is trouwens de grijze versie van de roze trui hierboven. Ook via Zalando.

IMG 1134 e1511807938603 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Het is dat Fos al te veel krijgt voor Sinterklaas want ik vind deze Ark van Noach van Playmobil echt súper leuk! Vooral voor dat prijsje trouwens, even een tip voor degene die nog een cadeautje zochten.

IMG 1154 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Haha, ik laat echt te veel toe als baasje van Bo en Boris mag daar niks van zeggen (vreemde verhouding in ons huishouden maar Bo is mijn baby-poes) dus ik moest heel hard lachen toen Boris water voor zichzelf had ingeschonken en Bobbi besloot dat ze dorst had. Kan echt niet maar moest er even een foto van maken, haha. Daarna Boris maar een schoon glas water gegeven ;).

Vrijdag

IMG 1219 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Ik heb maar één foto van de vrijdag want ik werk heel veel en probeer mijn mailbox op nul te zetten. Ik haal Fos op bij de gastouder, stop hem in bedje en bestel sushi want de grote baas is van huis. Ik kijk de film Home Again met Reese Witherspoon (reclame op tv wat je ziet op de foto, haha), wat een leuke aanrader is!

Zaterdag & Zondag

IMG 1234 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Moet ook gebeuren. Ik vergeet het nu heel vaak te doen omdat de was op de tweede verdieping droogt, uit het zicht. Wat ik trouwens héérlijk vind; geen wasrek meer in je woonkamer. Maar daardoor gaan er dagen overheen voordat ik mijzelf er toe zet de was op te vouwen, haha. Ik ben echt een loeder-huisvrouw.

IMG 1233 e1511808388904 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Een appelbeignet of twee voor lunch is altijd een goed idee.

IMG 1237 e1511808298928 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Fos is dol op tomaatjes en komkommer dus op de dagen dat wij minder groenten bij het avondeten eten – zie volgende foto – krijgt hij een uur of twee voor het eten een bordje met groente om weg te kanen.

IMG 1239 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

Pannenkoeken! Een favoriet hier! En wij maken ze met amandelmelk (ongezoet) in plaats van melk omdat ik geen koemelk mag hebben. Je proeft absoluut geen verschil daarmee trouwens!

IMG 1242 - Elise's Weekly Pictorama November 2017 #4 - Weer aan het werk!

En Boris en ik sluiten het weekend samen af met de film Lawless – súper vet! – en wat hapjes. Fijne avond was dit!

Dat was ’em!

Volgende week heb ik meer te delen en ook andere foto’s te delen. Daar heb ik nu al zin in! Aankomende week ben ik thuis aan het werk, ik heb nog een flinke inhaalslag te maken. De week erop zit ik weer eens in Amsterdam, dat wordt ook wel eens tijd! Ook vieren wij natuurlijk Sinterklaas dit weekend, samen met mijn (schoon)familie net zoals vorig jaar. Cadeautjes, chocolade en pepernoten; ik heb er zin in! Alles is binnen, nu nog inpakken. Fijne week en tot snel!

Liefs,

Elise Joanne