IMG 3911 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Goedemorgen! Wat was het een fijne, drukke, gezellige, hectische, en goede week! Bij jullie ook? Boris en ik zijn druk bezig met ons project en dat slokte nogal wat tijd op. Mocht je mij volgen op social media dan weet je dat wij naar Amsterdam gingen omdat Boris aan tafel mocht bij RTL Late Night (gaaf!) en wij vierden uitgebreid Moederdag. Kijk je mee?

Maandag

IMG 3804 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Het is een héle drukke dag deze maandag, en dat is de reden dat ik alleen een foto heb van ons avondeten. Ik zit alleen maar achter mijn laptop het ene stuk na het andere te typen, aan te vragen of af te handelen. Het is een saaie maar super vermoeiende dag.

Dinsdag & Woensdag

IMG 3818 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Fos vermaakt zich kostelijk bij opa en oma, waar ik hem in de vroege ochtend weer naar toe breng. Binkie!

IMG 3834 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Ik werk alleen maar deze dagen en doe niks anders dan bewerken, mailen, tikken, mailen, bellen, tikken, opnemen, mailen, mailen en .. mailen. Je hebt van die dagen..

IMG 3833 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Poes vindt het ook maar vermoeiend. Maar die avond twitter ik wat af over het ESF, dat moet natuurlijk wel! Traditie. En te leuk om niet te doen.

IMG 3847 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Blijft een favoriet!

Donderdag

IMG 3862 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Na een paar drukke dagen stort ik mij geheel op Fos en wij gaan de hort op samen vandaag. Als eerste even boodschapjes doen samen, altijd een vaste prik.

IMG 3869 e1494783682856 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Na een heerlijk lang dutje (van ons beide..), is het tijd om te fietsen! Bepakt en bezakt ga ik op reis met Fos, eerste halte is papa die op kantoor zit en daarna fietsen wij heel Zwolle rond. Leuk! Een hele fijne middag met zijn tweetjes <3.

IMG 3892 e1494783743936 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

En dan komt hét telefoontje, of Boris tafelgast wil zijn bij RTL Late Night. Natuurlijk!

Tekst en uitleg; Op 12 mei was het de dag van verpleging, een belangrijke dag voor Boris als ambassadeur voor de zorg, een taak die hij sinds twee jaar uitvoert met veel plezier. Boris is namelijk wijkverpleegkundige en dat draagt hij uit met hart en ziel. Er is een tekort aan (wijk)verpleegkundigen en hij heeft het op zich genomen zich sterk te maken voor het schrijnende verhaal van vraag en aanbod. Toen dit telefoontje binnenkwam was dit hetgeen waar hij naar zocht; een platform zodat hij mensen op kon roepen, om een beeld te geven van zijn werk en om mensen te enthousiasmeren. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel verteld over Boris, of over zijn werk. Waarom dan nu wel? Boris en ik hebben tot in de auto het erover gehad, of ik dit überhaupt zou vertellen. Ik heb met een reden Boris altijd een beetje in de schaduw gehad en dat werkte voor ons. De laatste tijd zijn wij er minder krampachtig mee om aan het gaan, door af en toe een vlaag van Boris voorbij te laten komen in vlogs. Hij staat, nog steeds, geheel los van mijn site. Wanneer ik over hem vertel doe ik dat vanuit mijn gevoel en emotie voor hem, maar ik deel weinig verder óver hem. Want hij heeft recht op zijn privacy, zo simpel is het. Dit was een mooie aanleiding vonden wij, om het op een andere manier een gezicht te geven, en die krampachtigheid weg te halen. Zal hij nu vaker in vlogs of artikelen komen? Wellicht, maar dan alleen kort en niet noemenswaardig. Zijn privacy en handelen is nog steeds iets waar ik voor wil waken, dat verdient hij en dat wil hij ook. Maar de angel is er nu uit en dat vinden wij beide ook prettig. Ook namen wij dit als een soort proef; wordt er een beetje netjes gereageerd op mijn man? Want ik lees wel eens reacties over partners van bloggers en vloggers en ik wil er voor waken dat er niet zo gesproken kán worden over hem. Hij is mijn man, mijn hart en ziel. Ik zou daar zéér verdrietig van worden namelijk. De reacties waren lief, lovend en zeer respectvol. Dank daarvoor. Mijn vraag ook nu is dan ook; ga daarmee door. Maar het voor mij, voor ons, makkelijker hem te tonen zonder ons hierover zorgen te hoeven maken.

Ik mocht dus mee naar Amsterdam (LEUK!) en binnen een half uur pakken wij de spullen, maken Fos klaar voor een logeerpartijtje en rijden wij naar het NH Hotel waar de opnames plaatsvinden.

IMG 3897 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Aangekomen!

IMG 3902 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

In de Green Room! Kon ik toch nog even het ESF kijken, haha.

IMG 3911 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Starstruck jongens, poeh poeh.. Ik ben groot fan van Humberto Tan en dat ik dan ook nog Gerard Ekdom erbij op de foto kon pakken, dat was dubbel zo leuk! Iedereen, van de gastdames, obers tot de gasten zelf waren heel attent en uitermate vriendelijk. Heel leuk!

IMG 3918 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Wij gaan beginnen! Als je niet wist waar ik zat dan heb je mij ook niet gezien denk ik. Ik zat achter Boris en keek recht in het gezicht van Martijn Krabbé en kon zo mooi Boris in de gaten houden. En jongens, wat ben ik een TROTSE vrouw. Geweldig optreden van manlief, wat een koning!

Vrijdag

IMG 3958 e1494785197727 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Na een geweldige avond, een echte wervelwind, sliepen wij pas om 3 uur ‘s nachts. Dat heb ik geweten.. Ik spring onder de douche, haal Fos op in Nunspeet en breng hem naar de gastouder. Dit zou namelijk een extra werkdag voor mij zijn maar uiteindelijk ben ik de hele ochtend hieraan kwijt, haha.

IMG 3970 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Tussendoor komen er nog bloemen binnen van de Lidl voor Moederdag, zéér attent. Prachtige bos!

IMG 3967 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Na een hele lange dag haal ik Fos op en zodra hij slaapt is het tijd om het even onszelf makkelijk te maken qua eten en gaan wij vroeg naar bed.

Zaterdag

IMG 3974 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Boris is al vroeg weg naar een congres voor zijn werk dus Fos en ik maken er samen een mooie dag van. Eerst even boodschappen doen.

IMG 3983 e1494785460344 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Na een heerlijk slaap (wederom van ons beide..) pak ik de fiets weer en gaan wij samen naar Djambo, een krijspaleis hier in Zwolle. Eerst even een zwemtochtje door de ballenbak!

IMG 3988 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Samen delen, samen spelen.

IMG 3996 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

En spelen dat doen wij, als een malle. Wederom een hele fijne dag samen!

IMG 4015 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

En in de avond is het tijd voor de finale van ESF! Telefoon in de oplader en twitteren maar, haha.

Zondag – Moederdag

IMG 4024 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Ik mocht van Boris geen boodschappen doen voor de zondagochtend, hij had iets geregeld. Om half 10 werd er aangebeld, de Delifrance met ontbijt voor deze mama! Súper lief..

IMG 4004 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

En ik mocht EINDELIJK het zelfgemaakte cadeautje van Fos open maken, mijn wens voor deze Moederdag. Toen Boris vroeg wat ik wilde voor Moederdag was dat mijn verzoek; al zijn het 2 strepen op een kladje, zolang het maar van Fos is.

IMG 4032 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Tranen jongens, lelijk huilen, hikken van geluk, alles.

IMG 4035 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Proost, op Moederdag!

IMG 4037 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

He binkie? Na een tochtje fietsen (ja, ik maak heel veel gebruik van mijn nieuwe fiets, haha) strijken wij neer bij Brasserie Janssen.

IMG 4050 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

In de middag haal ik pakketjes op bij de buren en ik vind in een heel vrolijk ingepakte doos dit ontzettend leuke cadeau! Een mok en een fotolijstje met daarin een getekende Fos en ik van annesara.nl, wat ontzettend GAAF! Bedankt Anne Sara, echt een geweldig leuk cadeau, ik vind dit echt héél tof!

IMG 4052 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Fos doet een dutje, Boris kijkt voetbal en ik besluit ook lekker mijn ogen te sluiten en kruip mijn bed in. Zalige Moederdag dit, haha.

IMG 4059 e1494785947342 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Boris maakt ons wakker en wij gaan met zijn drietjes pannenkoeken eten, een heerlijke afsluiter.

IMG 4067 e1494786002626 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Hij is mijn alles, hij is het mooiste cadeau ooit.

IMG 4082 - Elise's Weekly Pictorama Mei 2017 #2 - RTL Late Night & Moederdag

Heerlijk! Fos kliedert alles onder en smikkelt heerlijk zijn banaanpannenkoek op. Groot succes dit! Wat een geweldige tweede Moederdag dit, ik heb onwijs genoten.

Dat was ’em!

Aankomende week is een hele drukke maar zeer gave week! Morgen (vandaag voor jullie) gaan wij met Fos zijn BMR prikjes ‘halen’ en in de middag heb ik een thee date met een vriendin en in de avond een wijn date met Lotte. Dinsdag en woensdag werk ik mij de ballen uit de broek omdat ik vanaf vrijdag 3 dagen in Italië zit. Aaaaah, súper veel zin in! Dit is een persreis die mij is aangeboden door Opel vanwege de Internationale lancering van de Crossland X, de auto waar ik komend zomer mee ga rijden. Én ik ga samen met lieve Sanne, beter kan niet toch? Oh, en het is daar zo’n 25 graden. Ik kan niet wachten!

Aangezien ik op zondag thuis kom probeer ik de EWP van deze week op tijd af te krijgen voor de volgende dag. Mocht ik geen tijd meer hebben publiceer ik hem wat later, ik houd hier even een slag om de arm. Als het aan mij ligt dan staat ‘ie gewoon klaar maandagochtend 6 uur maar voor het geval dat..

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne